حق داره !! :دينقل قول:
الان احمد می آد منو میکشه که چرا نبودم این همه وقت ! : دی
حق داره !! :دينقل قول:
الان احمد می آد منو میکشه که چرا نبودم این همه وقت ! : دی
اقا همون بهتر این بچه از رئال رفت تا ننگ نباشه واس رئال! :دی
sلام:
امین حیف که بدجور این روزها مشغولم وگرنه خودت میدونی که خونت برا من حلاله دی:
در مورد پرز باید بگم که مرگبارترین کاری که کرد این بود که دلبوسکه رو انداخت بیرون که مشکلات زیادی بر خورد.
اما خدایشش در عرصه مالی و اعتباری رئال اعتباری که اون موقع داشت قابل قیاس با الان نیستش.
اون زمان هر تیمی اسم رئال رو میشنید .....میریخت.
الان نه هر تیمی واس ما شاخ شده .
ایشالا برگرده و از اشتباه قبلیش درس گرفته باشه و باز سیاست معروف و بسیار خوب پاوون ها و زیدانها رو راه بندازه.
کسانی که مخالف این عقیدن بگن تا دلیل عالی بودنش رو بگم.
بازم برگشتم. :دی
------------------------
این روبی پول پرست یه زن و یه بچه داره! اما این موجود هر چی بگین ازش برمیاد. . .!!!!!!!!
فكر نكنم كار خود روبينيو باشه اما چيزي كه مشخصه تمام بازيكناي فوتبال در كلوب هاي شبانه الافن به جز من
نقل قول:
بچه داره :8::10:
خدا بیامرزتت :31:نقل قول:
و من :27::20:نقل قول:
من عمرا بمیرم !!!! : دینقل قول:
منم کلوپ نمی رم ! همه که مث چارلیز نیستن از شب تا صبح تو کلوپ باشن !!!! : دی
کاش پرز آدم شده باشه ! الکی خرید نکنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RMadridFC : سر انجام ، بعد از مدتی کشمکش ، رونالدو با رئال مادرید یک قرار داد بست و در صورتی که این تابستان به رئال منتقل نشود او مجبور است به رئال مادرید 20 میلیون یورو غرامت بدهد . اما در صورت ریاست پرز ...
به گزارش سایت اسپانیایی ، وکیل رونالدو ، جورج مندز ، با رئال مادرید یک به اصطلاح پیش قرار داد با رئیس سابق رئال مادرید ، رامون کالدرون ، بسته است و در صورت عمل نکردن به آن و نپیوستن به رئال در تابستان ، رونالدو مجبور به پرداختن 20 میلیون یورو به رئال مادرید میشود .
این قرار داد ظاهرا 100 میلیون یورو است و در صورت عمل نکردن به این قرار داد و شکستن آن رونالدو جریمه خواهد شد.
به نظر می آمد که رونالدو تابستان سال قبل به رئال بپیوندد اما بعد از ماندن در منچستر شایعات زیادی در مورد آمدن وی به رئال هنوز وجود داشت .
کالدرون که خودش در مرکز هرج و مرج های های باشگاه بود ، زمانی که پیوستن رونالدو به رئال قطعی شود از این کار ناراحت و پشیمان خواهد شد .
این هافبک گوش ، به عنوان بهترین بازیکن سال شناخته شده و با منچستر هم به تمام مقام های اروپایی و ممکن دست یافته اکنون نیز میخواهد همراه رئال به این مقام ها دست یابد .
این مقدار قرار داد فرگوسن را مجبور به فروش او میکند و این مقدار پول برای وی با این چنین قرار دادی رونالدو را مجبور به حضور در رئال میکند و احتمال حضور او در برنابئو زیاد است .
این باشگاه انگلیسی هم اکنون مجبور است با کاری خارق العاده ای که کالدرون انجام داده با بی میلی تمام این بازیکن را از دست دهند .
این در صورتی است که اگر پرز رئیس رئال مادرید شود احتمال حضور رونالدو در رئال بسیار کم است چون پرز با این چنین قرار داد سنگینی مخالف است .
پرز با این کار کالدرون مخالف است و در صورت رئیس شدن او خرید رونالدو منتفی و منچستر موفق در حفظ وی میشود .
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RMadridFC :در عملی عجیب ، کریستف متذلدر ،مدافع رئال در مورد رونالدو ، ستاره ی منچستر حرف های حاشیه سازی زده است .
این بازیکن آلمانی در مورد قیمت او که به اصطلاح ، بازیکن ویژه ای است ، و 100 میلیون یورو است به بحث پرداخت او با لفظی تند گفت :
آنها بازیکنان ویژه ای هستند . بازیکنان هستند که در تیم اختلاف ایجاد میکنند . اما هم اکنون ما در شرایط زمانی به سر میبریم که در بحران مالی هستیم . شما ( خطاب به مسئولان باشگاه ) نباید بگویید که او 100 میلیون یورو می ارزد . این حرف ، حرف عجیبی است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RMadridFC : باشگاه رئال مادرید و مخصوصا خوانده راموس بر به قرض گرفتن ابراهیم یاتارا پا فشاری میکند و معتقد است که گزینه ی خوبی برای پر کردن جای خالی در رئال است .
رئال مادرید به طور رسمی و جدی به دنبال جذب بازیکن گینه ایی باشگاه تراپزونس بورگ ترکیه است و معتقد است که خرید این بازیکن به طور قرضی ، خرید خوبی خواهد بود .
لوس مرنگوس هم اکنون به دنبال بازیکنی است که بتواند از بعضی لغزش های رئال جلوگیری کند ولی آنها هم اکنون به دنبال آن هستند که بتوانند این جای خالی در تیم را با قرض گرفتن این بازیکن گینه ایی تا حدودی پر کند .
این در حالی است که به گزارش مارکا رئال با این بازیکن 28 ساله به طور رسمی در حال مذاکره است بطوری که تا آخر همین هفته بستن قرار داد با او به اتمام میرسد و وی در تابستان به ترکیب تیم میاید .
اینکار رئال در نوبه ی خود ، یعنی خرید چنین بازیکنی در این سطح ، کار بسیار عجیبی بود بطوری که بسیاری از اسپانیایی ها خشمشان برآمده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RMadridFC : تیم رئال مادرید بعد از گرفتن عکس رسمی سال 09 - 2008 به تمرین در دی استفانو پرداخت .
تیم رئال مادرید بعد از گرفتن عکس رسمی سال 09 - 2008 به تمریناتش در استادیوم دی استفانو پرداخت . در این تمرینات گوتی ، نیستلروی و دودک به سالن برگشتند و به ریکاوری خود ادامه دادند . در این تمرینات گاگو نیز دوباره به تیم بازگشت .
در این تمرین بازیکنان بعد از آهسته دویدن و و تمرینات کششی به یک سری تمرینات تاکتیکی پرداختند و خود را برای بازی مقابل نومانسیا آماده کردند .
سلام بر رئالی ها...
یک سوال داشتم رئال مادرید شما در میانه ی فصل چه بازیکنانی را خریداری کرد و از چه تیمهایی خریداری کرد؟
تاجایی که پیگیرخبرهای تیمتون هستم هانتلار و دیارا(از چه باشگاهی؟) را خریدید غیر از اینها در این فصل کس دیگه ی خریدید؟
و باشگاه سابق تمام بازیکنانی که این فصل خریدی را اگه می دونید ممنون میشم بهم بگید. :11:
sلام بر همگی:
شرمنده اگه زیاد نمیام سرم کمی شلوغیده واس اونه؟
خوب بگید حالتون چطوریاس خوبه یا نه؟
ممد جون بابت اخبار ممنون و از دوست و همشهری خوبم آریاک هم ممنون و از دوستان دیگر که در تلاشن تا تاپیک فعال و پویا و فنی داشته باشیم.
خوب هنوز فرصت نقل و انتقالات مونده ولی من فکر میکنم نتونیم کس دیگه ای رو بگیریم.
بهتره رو کس دیگری حساب باز نشه و تمام توانمون رو از همین بچها بدونیم.
مرسی داش ممد اطلاعاتت خیلی بهم کمک کرد. :11:نقل قول:
به بهنقل قول:
گل بود و به سبزه نیز آراسته شد .
نمیدونم این عتیقه ها رو از کجا کشفشون میکنن.
بذارید پرز برگرده نشون میده بازیکن خریدن یعنی چی.
موزه ستارگان فوتبالي در برنابئو باز شده !!!
خداییش این چه وضعشه! هر الافی رو میارن تیم بزرگ رئال مادرید!
خداییش اسم رئال مقدسه جای هر کسی توش نیست!
کسی نیست برد رو تبریک بگه ؟؟؟ :دی
من به همه تبریک میگم ........
فکر کنم رائول هم به رکورد دی استفانو رسید ..........
من دیشب بازی رو دیدم، گل روبن خیلی زیبا بود!!!
دقیقا مثل حرکات مسی بود!
این برد شیرین رو هم تبریک میگم به همه
ای بابا من فک می کردم بازی امشبه ! :دي چی شد با کی بازی داشتیم چند چند شد ؟ کی گل زد و...... ! :دي
با numanciaنقل قول:
2 - 0 برديم
رائول و روبن گل زدن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RMadridFC : آلفردو دی استفانو ، از رسیدن رائول به رکوردش در گلزنی خوشحال است و معتقد است که وی قادر به زدن 450 گل است .
رائول در بازی مقابل تیم نومانسیا از دوره رقابت های لالیگا توانست گل اول تیمش را به ثمر برساند و به رکورد آلفردو دی استفانو ، ستاره ی قدیم رئال برسد و این در حالی است که خود دی استفانو هم از این موفقیت رائل نیز خوشحال است .
او هم چنین معتقد است که رائول هنوز راه زیادی پیش رو دارد و برای بازنشستگی هنوز خیلی جوان است . دی استفانو در مصاحبه ایی با یکی از شبکه های اسپانیایی گفته که رائول میتواند 400 یا 450 گل بزند .
او همچنین ادامه داد :
" رائول هنوز جوان است و فقط 31 سال دارد . او در آینده میتواند به رکورد 450 گل هم دست یابد . "
خود رائول هم از این موفقیتش خوشحال است و معتقد است که گل زدنش بخاطر طرفداران و هواداران رئال است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: رئيس موقت باشگاه رئال مادريد موضعي در مورد آينده پردراگ مياتوويچ در اين باشگاه اتخاذ نکرد.
رئيس موقت باشگاه رئال مادريد موضعي در مورد آينده پردراگ مياتوويچ در اين باشگاه اتخاذ نکرد. ويسنته بولودا در گفت و گو با خبرنگاران در مورد وضعيت مياتوويچ مدير ورزشي باشگاه و اينکه آيا وي تا پايان فصل روي کار خواهد بود يا نه؟ گفت:
من دراين باره تصميمي نگرفتهام. به زودي با هيات مديره ديدار کرده و در اينباره تصميم خواهيم گرفت. در حال حاضر هيچ چيز به نفع يا ضرر مياتوويچ نيست.
رئيس موقت باشگاه رئال مادريد در مورد پيروزي 2 بر صفر اين تيم برابر نومانسيا نيز گفت:
چيز زيادي دربارهي فوتبال نميدانم اما، ميدانم که پيروزي شيرين است. ميخواهم از کادرفني و مربي به خاطر تلاشهاي آنها براي اين بازي شگفت انگيز تشکر کنم.
بولودا پيرامون جذب ژولين فائوبرت بازيکن فرانسوي گفت:
شک ندارم که او به تيم ما کمک خواهد کرد. مربي تيم چنين بازيکني مي خواست و ما هم او را جذب کرديم. فائوبر بازيکن ملي پوش فرانسوي است و ما انتظار زيادي از او داريم.
بلودا در پایان عنوان کرد :
هدف من اینست که همه چیز را در باشگاه تا فرا رسیدن انتخابات اتی ارام نگه دارم , وظیفه من به عنوان ریاست باشگاه موقتی است و دوست دارم که با شرایط خوبی باشگاه را ترک کنم .
پس شش تا برد متوالی کسب کردیم ! ایول همین طوری باید پیش بریم ...
راستی بارسا هم دیشب بازی داشت ؟ چیکار کرد ؟
برد شيرين رو به همه تبريك ميگم و همچين رسيدن كاپيتان پرافتخارمون رو به ركورد آلفردوي بزرگ و بهترين گلزن لاليگا
علي تو تاريخت يه روز عقبه دي:نقل قول:
بارسا پريشب بازي داشت كه برد
اون بازيه چند شب پيش جام حذفي بود...نقل قول:
خب پس من زيادي جلوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولي علي ام عقب بودا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بردمون رو تبریک میگم. این بارسا هم که آخر خر شانسیه!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا! دوتا اخراجی دادن!نقل قول:
اگه مسی رو نداشتن، هیچی نبودن! همیشه تیمشون متکی به یه نفر هست! قبلا رونالدینیو، حالا هم مسی!
مسی سانتاندر رو برد. مسی با 12 امتیاز نسبت به رئال در صدر قرار داره و مسی . . . :دی
هاا مچت رو گرفتیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز من یه روز عقب بودم تو که خیلی جلو بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب پس من زيادي جلوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي علي ام عقب بودا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sلام بر همه دوستان گل:
اول که شرمنده انیکه دیروز نیومدم اینرتنم قطعیده بود واس اون.
خوب تبریک میگم برد شیرین رئال عزیزمون رو و به امید بردهای بعدی.
و اینکه خیلی چاکریم بابا خجالتمون ندید اگه بهترین گلزن باشگاه شدم با کمک شما بوده . دی:
ولی خدایشش سلطان رائول یه بازیکن افسانه ای واس رئال بوده و هست.
الان بازیهای هیگواین و بقیه رو نیگاه میکنم اشکم در میاد رائول وقتی سن و سال اونا رو داشت دفاع حریف شب خوابشون نمیبرد.
زنده باد رائول
راستی کسی عکس از این بازیکن جدید رئال فائبرت با پیرهن رئال یا کلا مراسم معارفش نداره؟
هنوز عكس نگرفته دي:نقل قول:
اميدوارم تا زماني كه به اين تيم تعلق دارم بيشترين و بهترين بازيهايم رو براي اين باشگاه انجام دهم و رورز به روز پيشرفت كنم... اين بخشي از صحبتهاي فائوبرت بازيكن جديد باشگاه رئال مادريد است .
فائوبرت كه از پيوستن به رئال مادريد بسيار خشوحال است امروز براي اولين بار با سايت رسمي باشگاه و شبكه تلوزيوني باشگاه مصاحبه اي انجام داد و طي ان ابراز كرد دوست دارد هرچه زودتر اولين گلش را براي باشگاه به ثمر برساند و به بازيكن موثري تبديل شود .
به مادريد خوش امدي به نظر ميرسد كه خيلي خوشحالي ...
اين رويايي بود كه حقيقت يافت و از اين بابت خيلي خوشحالم رئال مادريد بهترين باشگاه جهان است و در هيچ جاي ديگر نيمتوانم تا به اين حد خوشحال باشم .
وقتي فهميدي قرار است براي رئال مادريد بازي كنه چه احساسي داشتي ؟
باورم نميكردم روزي بتوانم در رئال باشم ولي اكنون كه اين اتفاق افتاده بسيار خوشحالم ابتدا فكر ميكردم اين تنها يك شوخي است ولي اكنون ميبينم اين حقيقت دارد و از اين بابت بي نهايت خوشحالم .
از بين بازيكنان رئال مادريد با كسي اشنايي داري؟
من با لاسانا ديارا اشنايي دارم ما با هم در تيم زير 21 ساله هاي فرانسه بازي ميكرديم و با سبك بازي او اشنايي كامل دارم و سعي ميكنم هر چه زودتر با بقيه تيم نيز اشنا شوم و هر چه زودتر زبان اسپانيايي ياد بگيرم ميدانم كه با خيلي از بازيكنان ميتوانم به زبان انگليسي صحبت كنم .
لاليگا يا ليگ قهرمانان ؟
هر دو , من دوست دارم در هر بازي بهترين نمايش را از خود نشان دهم و بتوانم بيشتري بازيها را تا زماني كه به اين تيم تعلق دارم انجام دهم و بتوانم در كسب عناوين مختلف نقش موثري ايفا كنم .
بعد از اينكه زيدان از تيم فوتبال فرانسه خداحافظي كرد شماره 10 را بر تن كردي و اين بازيكن عضو تيم رئال مادريد بود ....
بي شك افتخار بزرگي است به عقيده من زيدان بهترين بازيكني است كه تاريخ به خود ديده است نميدانم در مورد او چه بگويم زيدان زيدان است و در حال حاضر مقايسه كردن ديگران با اون كار اشتباهي است خوشحالم در تيمي بازي ميكنم كه زيدان در ان بازي ميكرد همچنين بازيكنان بزرگ ديگري همچون رونالدو و بكهام نيز در اين تيم بازي كرده اند و افتخارات زيادي با اين تيم كسب كرده اند فقط ميتوانم بگويم اين تيم بهترين باشگاه جهان است .
چيزي هست كه دوست داري به هوادارن بگويي؟
اميدوارم بتوانم با ارائه يك بازي موثر و مفيد نظر هواداران را جلب كنم و با تلاش زياد در هر بازي باعش خوشحالي و رضايت هوادارن شوم
اينم هست:
http://www.youtube.com/watch?v=ungQqiIUSAU
بچه ها تبریک بابت برد...
واقعا رائول اسطوره هست واسه رئال.
خولیو فائوبرت ، هافبک جدید رئال مادرید ، امروز صبح بعنوان اولین تجربه اش در تمرینات رئال مادرید حضور یافت و با هم تیمی های جدیدش دیدار و آشنا شد .
فائوبرت به تیم ملحق شد
خولیو فائوبرت امروز صبح به تیم در تمرینات ملحق شد و با انجام یک سری تمرینات کششی و کارهای دیگر با هم تیمی های جدیدش خود را برای بازی در مقابل ریسینگ آمده کرد .
تیم در آغاز تمرینات ابتدا با مربی بدنسازی خود آهسته به دور زمین دویدند و سپس مشغول به گرم کردن ، تمرینات کششی و انجام کارهایی با مانع و کارهای دیگر شدند . در ضمن جرزی دودک دروازه بان دوم تیم رئال با مربی دروازه بانان ، پدرو خارو ، نیز مشغول اناجم تمریناتی خاص و مخصوص شد .
5 نفر در سالن بدنسازی
په په ، گوتی ، متذلدر ، روبن و پارخو نیز تمام صبح در سالن بدنسازی بسر بردند . البته به جز روبن و په په همه به ریکاوری برای رهایی از بند مصدومیت پرداختند . این هلندی و پرتغالی نیز به انجام برخی کارهای دیگر پرداختند .