مگه چیزی هم هست که رنگ ابی بشه زشت از اب در بیاد؟نقل قول:
اسمان، دریا ، استقلال زیباست چون این افتخار را داشتند که به رنگ ابی در بیایند...
مگه چیزی هم هست که رنگ ابی بشه زشت از اب در بیاد؟نقل قول:
اسمان، دریا ، استقلال زیباست چون این افتخار را داشتند که به رنگ ابی در بیایند...
سلامنقل قول:
امروز تو ورزشگاه هر جارو میدیدی آبی آبی بود ...واقعآ ادم لذت میبره ورزشگاه به اون عظمت رو به رنگ آبی میبینه
عشق من قشنگترین رنگ دنیا آبی
اصفهان هم وضع همینطور هست خود من در 3 محله تا حالا زندگی کردم و هر 3 محله 80% استقلالی هستند در دانشگاه وضع همینطور هست و اکثرا استقلالی هستند نمیدونم تو تهران چرا وضع اینطوری هست...نقل قول:
بچه ها بيك زاده خيلي سنگينه!
نمي دونم چرا اينقدر كند كار ميكنه؟
سلامنقل قول:
تو تهران چرا وضع اینطوری هست...
منظورت چیه
من که دورو برم رو نگاه میکنم میبینم 90% استقلالی هستن
حالا اگر کمتر ورزشگاه میرن دلیل بر کم طرفدار بودن استقلال تو تهران نیست
ادامه سیر صعودی آبی ها
راه آهن هم سد راه استقلال نشد
تیم فوتبال استقلال تهران با برتری مقابل راه آهن به مکان ششم جدول رده بندی صعود کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، از ساعت 20 امشب (شنبه) تیم های راه آهن و استقلال در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر مشتاق یکی دیگر از بازی های هفته هشتم رقابت های لیگ برتر کشور را برگزار کردند که این بازی در پایان به برتری 2 بر یک استقلال انجامید.
ابتدا مجتبی زارع در دقیقه 29 برای راه آهن گل زد، اما پیروز قربانی در دقیقه 33 و آرش برهانی در دقیقه 38 برای استقلال گل زدند تا آبی های پایتخت در آستانه دربی 65 با 3 امتیاز شیرین خود را به رده ششم جدول برسانند.
من خودم ورزشگاه بودم حداقل 60 هرار نفر اومده بودن ...حالا اینا چه جوری حساب کردن40 هزار نفر من نمیدونمنقل قول:
در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر
قلعه نويي: استقلال سخت ترين بازي خود را در ليگ برتر برگزار کرد
سرمربي تيم استقلال تهران گفت که اين تيم سخت ترين بازي خود را در فصل جاري ليگ برتر باشگاه هاي ايران مقابل راه آهن شهر ري برگزار کرد.
تيم استقلال تهران شنبه شب در ادامه رقابت هاي هفته هشتم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه دو بر يک از سد راه آهن شهر ري گذشت و به رده ششم جدول رده بندي صعود کرد.
به گزارش ايرنا، " امير قلعه نويي" در پايان اين ديدار در گفت وگو با خبرنگاران افزود : بازيکنان استقلال تهران بازي را بسيار بد آغاز کردند به طوريکه تحت تاثير حريف قرار گرفتند.
وي با بيان اينکه استقلال تهران تنها 10 دقيقه مقابل تيم راه آهن بازي کرد ، اظهار داشت : بازيکنان در طول هفته گذشته در باد پيروزي پرگل برابر استقلال اهواز قرار داشتند به طوريکه نتوانستند توانايي هاي خود را برابر راه آهن به نمايش بگذارند.
قلعه نويي گفت : بازيکنان تيم استقلال تهران در نيمه دوم به بازي تدافعي روي آوردند تا با پيروزي زمين بازي را ترک کنند.
وي خاطر نشان کرد : بسيار خوشحالم که تيم استقلال تهران با پيروزي به استقبال بازي حساس هفته نهم خود مقابل پرسپوليس مي رود.
سرمربي تيم استقلال تهران در مورد ديدار آتي اين تيم مقابل پرسپوليس تصريح کرد: اين بازي براي مربيان آسان است زيرا بازيکنان از انگيزه هاي زيادي براي پيروزي در اين ديدار برخوردارند.
قلعه نويي تنها مسائل روحي و رواني را از وظايف خطير کادر فني مربيان دو تيم اعلام کرد و افزود : هر تيمي که از لحاظ روحي شرايط بهتري داشته باشد شانس پيروزي بيشتري دارد.
وي با قدرداني از مسئولان باشگاه راه آهن گفت : 18 سال است که در تيم استقلال تهران حضور دارم اما هيچگاه از من تجليل نشده اما باشگاه راه آهن به خاطر دو سال بازي از من قدرداني کرد که از اين بابت از آنان سپاسگزارم
هفته هشتم ليگ برتر
درحاشيه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و راه آهن شهرري
تيم استقلال تهران شنبه شب در ادامه ديدارهاي هفته هشتم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه دو بر يک از سد راه آهن شهر ري گذشت و به رده ششم جدول رده بندي صعود کرد.
* 50 هزار تماشاگر از نزديک ديدار استقلال و راه آهن را مشاهده کردند.
* تماشاگران استقلالي در ابتداي بازي به نشانه اعتراض نيمکت نشيني "فرهاد مجيدي" به شدت اين بازيکن را تشويق کردند.
* مجتبي جباري هافبک استقلال که به دليل مسائل انضباطي بر روي نيمکت ذخيره هاي اين تيم قرار داشت از دقيقه 36 جانشين عليرضا عباسفرد شد تا روند حرکتي اين تيم در ميانه ميدان تغيير کند.
* بازيکنان راه آهن در 20 دقيقه نخست بازي دو بار دروازه حريف را باز کردند اما اين گل ها به دليل برخورد توپ با دست مهاجم اين تيم و آفسايد مردود اعلام شد.
* در ابتداي اين ديدار تنها 15 خبرنگار و 15 عکاس در ورزشگاه آزادي تهران حضور داشتند اما در ادامه بازي بر تعداد آنان افزوده شد.
* پيش از آغاز اين بازي، از امير قلعه نويي، مسعود معيني و علي گيوه اي سه بازيکن اسبق تيم استقلال تهران تجليل شد.
* "حسين آشنا" دروازه بان راه آهن در نيمه نخست با پيراهن يکدست قرمز وارد زمين شد که اين امر با اعتراض هواداران استقلال همراه بود.
* زماني که " علي عليزاده" مهاجم استقلال پشت دروازه تيم خودي مشغول گرم کردن خود بود با اعتراض هواداران روبرو شد، آنان خواستار ورود مجيدي به زمين بازي بودند.
سرمربي راه آهن شهر ري : تنها به داور بازي باختيم
سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت که اين تيم تنها به داور بازي با استقلال تهران باخته است.
تيم راه آهن شنبه شب در ادامه رقابت هاي هفته هشتم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه دو بر يک مغلوب استقلال تهران شد.
به گزارش ايرنا، "داود مهابادي" در پايان اين ديدار در گفت وگو با خبرنگاران با انتقاد از نحوه عملکرد داوران افزود : در صحنه گل دوم تيم راه آهن، داور برخورد توپ با مهاجم اين تيم را نديد اما کمک داور از 50 متري اعلام ضربه پنالتي کرد که جاي بسي شگفتي است.
وي ادامه داد : متاسفانه داور بازي با دادن کارت هاي زرد بي مورد، تمرکز بازيکنان راه آهن را بر هم ريخت تا آنان نتوانند با تمرکز کافي بازي را دنبال کنند.
مهابادي در مورد بازي دو تيم راه آهن و استقلال تهران اظهار داشت : راه آهن در 30 دقيقه نخست اين ديدار مسلط بر توپ و ميدان بود اما تنها 15 دقيقه بازي را از دست داد و مقابل حريف خود تن به شکست داد.
سرمربي تيم راه آهن با تمجيد از عملکرد بازيکنان اين تيم گفت : راه آهن به هيچ وجه مستحق شکست مقابل استقلال تهران نبود.
کی پنالتی اعلام شد که ما ندیدیمنقل قول:
در صحنه گل دوم تيم راه آهن، داور برخورد توپ با مهاجم اين تيم را نديد اما کمک داور از 50 متري اعلام ضربه پنالتي کرد که جاي بسي شگفتي است.
گیج شده این اقا.
تعداد تماشاچیها به جایگاه تیم در جدول رده بندی بستگی داره. تا 2 فصل پیش که استقلال همش تو کورس قهرمانی بود همیشه بازیهای استقلال مخصوصا آخر فصلش ورزشگاه پر میشد و بازیهای پیروزی کم تماشاگر بود.یادمه یکی از دوستام که طرفدار پیروزی بود میگفت "خوش به حالتون که همیشه ورزشگاه رو پر میکنید.خیلی دوست دارم یکبار بازی پیروزی هم ورزشگاه پر بشه"نقل قول:
بازی آخر استقلا تو سه فصل پیش مقابل برق شیراز که منجر به قهرمانی اس اس شد یادته چقدر پر شده بود.
یا دو فصل پیش مقابل استقلال اهواز که بارون شدیدی هم میومد هم ورزشگاه پر شده بود.
استقلال 2 پرسپوایس 0
استقلال 2 - 1 پيروزي
بابا شما چقدر زود پیش بینی هاتون رو شروع کردید !
بذارید اول نتیجه ی پیش بینی قبلی رو بذارن بعد..
خیلی دوست دارید زودتر دربی برسه و ...... :31:
منم استادیوم بودم چیزی نفهمیدم کامل نمیگفتن فکی کنم تشویق میکردن ولی خدایی نباید زحمتهایی که برای ایران کشیده یادمون برهنقل قول:
ایران یه دروازبان خدا داشت اونم عابدزاده بود
بچه بیاین همگی جمعه بریم استقلال 100 در 100 میبره
پیش بینی من 2 -1 به نفع استقلال
کاش منم بتونم بیام..نقل قول:
آخه 24 ساعت راهه :41:
Ehhassatni جان (اسمت چقدر سخته)، تو امضات عکس آواتور من چکار میکنه ؟ تو هم عشق کاکا هستی نه ؟
امضات قشنگه..
بچه ها دمتون گرم بابا بذارید عرق بازیکنان خشک بشه بعد برای بازی بعدی پیشبینی کنید:46:
بازی بعدی جمعه 12 مهر ساعت 15:00
استقلال تهران- پرسپولیس تهران
تا 30 دقیقه قبل از بازی می توانید پیشبینی کنید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
پیشبینیNasser_ZRE :
3-1 به نفع استقلال
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
علیرضا، من نتایج رو آماده کردم، ولی خیلی زیادن..
45 نفر امتیاز دارن و کلاً 63 نفر شرکت کننده..
دارم یه کارایی میکنم، ولی خیلی زیاده واسه تایپ کردنشون..
امضات هم قشنگه ها..
عجب مسابقه ای شده..
63 نفر شرکت کننده !
چون تعداد شرکت کنندگان و کسایی که امتیاز گرفتن زیاد شده بود، ترجیح دادم که این اسامی رو تو یه فایل htm بذارم..
میتونین با رفتن به آدرس زیر، این اسامی رو ببینید..
شرمنده، تایپشون از یه خورده بیشتر زمان میبرد..
اگه مشکلی تو دیدن امتیازها داشتید، بگید تا کمکتون کنم..کد:http://civil-engineer.persiangig.ir/images/League%20Table/Pish%20bini_08.htm
اگه امتیاز کسی هم مشکل داشت، بگید تا امتیازش رو اصلاح کنم..
کلا این هفته خیلی شرکت کننده داشتیم...نقل قول:
لازم نیست تو گذاشتنش زیاد عجله کنی..
دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن هست :27:(نتیجه ی اخلاقی سخنانم بود)
گذاشتمشون..نقل قول:
تو دیدنشون مشکلی نداری ؟
در مورد این دو عکس اخر تکلیف چی شد؟
مشکلی، پیشنهادی نبود؟
اگه چیزی نیست یک متن هم باید بنویسیم و بدیم به vorojax تا بزنه اول تاپیک...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی نبود.نقل قول:
گذاشتمشون..
تو دیدنشون مشکلی نداری ؟
دستت درد نکنه...
خیلی خوب درستش کردی...
من که موافق بودم و مشکلی ندارم..نقل قول:
در مورد این دو عکس اخر تکلیف چی شد؟
مشکلی، پیشنهادی نبود؟
اگه چیزی نیست یک متن هم باید بنویسیم و بدیم به vorojax تا بزنه اول تاپیک...
فقط جای vorojax خیلی اون شب خالی بود و الآن هم تو عکس جاش خالیه..
خواهش میکنم..نقل قول:
مشکلی نبود.
دستت درد نکنه...
خیلی خوب درستش کردی...
الآن هم اعلامیه ی شروع پیش بینی هفته نهم رو میذارم..
جمعه 87/7/12
استقلال - پرسپولیس، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال 2 - 1 راه آهن
پرسپولیس 2 - 0 پگاه
تا الآن 3 نفر بازی [استقلال - پرسپولیس] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 7768 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 7771 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007174&postcount=7768
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3007205&postcount=7771
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 6 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
خوب، فکر کنم کار من تموم شد..
با من کاری نداری علیرضا ؟ میخوام برم سحری بخورم..
عکسهای بازی استقلال تهران و راه اهن:
البته به صورت خلاصه گذاشتم و سعی کردم بهترین هاش را بذارم برای دیدن تمام عکسها به همان خبرگذاری فارس برید...
همچنین عکسها در تاپیک والپییر استقلال تهران در بخش گالری هم قرار گرفت...
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M368255.jpg
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M368257.jpg
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M368252.jpg
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M368260.jpg
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M368261.jpg
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M368264.jpg
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M368265.jpg
برو عزیزم...نقل قول:
من هم برم بخوابم...
شب بخیر...
خوابهای ابی رنگ ببینی...
به امید ترکوندن بادکنک قرمز برای 21 بار
علیرضا، ممنون بابت عکس ها..
همین ها رو برو تو گالری عکس هم بذار..
باشه.. منم رفتم بخوابم..
شب همه ی استقلالی ها خوش..
پرچم بالاست
من ديشب رفتم استاديوم وقتي اومدم اونقدر خسته بودم كه گرفتم خوابيدم
ببخشيد نيومدم يه عرض ادبي كنم
پس از پیروزی برابر راه اهن
قلعهنویی: فقط 10 دقیقه فوتبال استقلالی بازی كردیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: مقابل راه آهن فقط 10 دقیقه به سبك خودمان بازی كردیم و خوشحالم كه پیش از دربی سه امتیاز گرفتیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پس از پیروزی دو بر یك مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران گفت: هجده سال در رده های مختلف برای استقلال بازی كردم و كتف و دست و پایم را برای این تیم دادم؛ اما از من تقدیری صورت نگرفت؛ اما 2 سال برای راه آهن بازی كردم و این باشگاه از من تقدیر كرد. جا دارد از آنها تشكر كنم.
وی در خصوص مسابقه گفت: بازی برابر حریف سخت ترین دیدار استقلال در لیگ این فصل بود. به داود مهابادی تبریك می گویم. تیمش مستحق شكست نبود و خدا به ما كمك كرد كه پیش از دربی سه امتیاز این مسابقه را كسب كنیم.
سرمربی استقلال ادامه داد: مسابقه را بد شروع كردیم كه تصور می كنم بازیكنان در باد پیروزی شش بر صفر مقابل استقلال اهواز بودند؛ اما در نیمه دوم برتر از حریف بودیم و چند موقعیت گل را از دست دادیم، هر چند در این مسابقه فقط 10 دقیقه فوتبال استقلالی ارائه كردیم.
قلعه نویی در خصوص نیمكت نشینی جباری گفت: این تشخیص كادر فنی بود كه این بازیكن از ابتدا بازی نكند.
سرمربی استقلال در خصوص رویارویی با پرسپولیس در هفته نهم لیگ برتر گفت: این دیدار شرایط خودش را دارد. برای این مسابقه مشكل خاصی نداریم زیرا بازیكنان به اندازه كافی انگیزه دارند.
انتهای پیام/
تیم استقلال تهران شنبه شب در ادامه هفته هشتم رقابتهای فوتبال باشگاه های برتر ایران برابر راه آهن شهر ری به پیروزی رسید و یك پله در جدول رده بندی صعود كرد.
به گزارش ایرنا،در این دیدار كه در حضور ۵۰هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، استقلال با نتیجه دو بر یك از سد حریف خود گذشت و در مكان ششم جدول رده بندی قرار گرفت.
مجتبی زارع در دقیقه ۲۹برای راه آهن و پیروز قربانی در دقیقه ۳۴و آرش برهانی در دقیقه ۳۹برای استقلال گلزنی كردند.
این دیدار با حملات غافلگیركننده بازیكنان راه آهن آغاز شد به طوریكه استقلالیها در ۳۰دقیقه نخست، تحت تاثیر بازی حریف قرار داشتند.
بازیكنان راه آهن در اوایل این دیدار با ارائه یك بازی منطقی، هماهنگ، پرس در نیمه زمین تیم حریف و حملات پیاپی از جناحین، بارها دروازه استقلال تهران را تهدید كردند.
راه آهنیها با پاسهای كوتاه و تك ضرب توانستند كنترل بازی را در دست گرفته و به نخستین گل این بازی دست یابند.
در دقیقه ،۲۹هملت میختاریان هافبك ارمنستانی راه آهن از جناح چپ پاس در عرض ایده آلی را برای مجتبی زارع مهیا كرد كه این مهاجم با یك ضربه بغل پا دروازه وحید طالب لو دروازه بان استقلال را باز كرد.
بعد از گل راه آهن، روند بازی تغییر یافت به طوریكه استقلالیها با دوندگی بیشتر كنترل زمین را در دست گرفته و توپ را دو بار درون دروازه حریف جای دادند تا با پیروزی به رختكن بروند.
در نیمه دوم بازیكنان استقلال با حفظ توپ سعی در میدان داری و كنترل بازی داشتند تا به سومین پیروزی خود در لیگ برتر دست یافته و با روحیه مضاعفی جمعه هفته جاری دیدار سنتی خود مقابل پرسپولیس را برگزار كنند.
لازم به یادآوری است در آخرین دیدار هفته هشتم لیگ برترنیز تیمهای ملوان و سایپا كرج فردا شب / یكشنبه / در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم می روند.
برنامه هفته نهم این رقابتها به شرح زیر است :
پنجشنبه ۸۷/۷/۱۱
پیام خراسان - پیكان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
فولاد خوزستان - استقلال اهواز در ورزشگاه تختی اهواز
مقاومت شهید سپاسی - برق شیراز در ورزشگاه حافظیه شیراز
پگاه گیلان - صبای قم در ورزشگاه عضدی رشت
*جمعه ۸۷/۷/۱۲
مس كرمان - ابومسلم خراسان در ورزشگاه باهنر كرمان
پاس - ملوان در ورزشگاه قدس همدان
ذوب آهن اصفهان - سایپا در ورزشگاه ذوب آهن اصفهان
راه آهن - فولاد مباركه سپاهان در ورزشگاه در اكباتان تهران
پرسپولیس - استقلال تهران در ورزشگاه آزادی تهران
جدول رده بندی در پایان دیدار استقلال و راه آهن
-۱برق شیراز ۶بازی ۱۴امتیاز تفاضل گل +۹ -۲پیكان قزوین ۷بازی ۱۴امتیاز تفاضل گل +۶ -۳پرسپولیس ۷بازی ۱۴امتیاز تفاضل گل +۵
-۴ذوب آهن ۷بازی ۱۴امتیاز -
-۵مس كرمان ۷بازی ۱۲امتیاز تفاضل گل +۲ -۶استقلال تهران ۷بازی ۱۰امتیاز تفاضل گل +۵ تیمهای ملوان بندر انزلی، سایپا و پیام خراسان به ترتیب با ۴ ،۵و ۲ امتیاز در ردههای شانزدهم تا هجدهم جدول رده بندی قرار دارند.
تیم استقلال تهران شنبه شب در ادامه دیدارهای هفته هشتم لیگ برتر باشگاه های ایران با نتیجه دو بر یك از سد راه آهن شهر ری گذشت و به رده ششم جدول رده بندی صعود كرد.
* ۵۰هزار تماشاگر از نزدیك دیدار استقلال و راه آهن را مشاهده كردند.
* تماشاگران استقلالی در ابتدای بازی به نشانه اعتراض نیمكت نشینی فرهاد مجیدی به شدت این بازیكن را تشویق كردند.
* مجتبی جباری هافبك استقلال كه به دلیل مسائل انضباطی بر روی نیمكت ذخیره های این تیم قرار داشت از دقیقه ۳۶جانشین علیرضا عباسفرد شد تا روند حركتی این تیم در میانه میدان تغییر كند.
* بازیكنان راه آهن در ۲۰دقیقه نخست بازی دو بار دروازه حریف را باز كردند اما این گلها به دلیل برخورد توپ با دست مهاجم این تیم و آفساید مردود اعلام شد.
* در ابتدای این دیدار تنها ۱۵خبرنگار و ۱۵عكاس در ورزشگاه آزادی تهران حضور داشتند اما در ادامه بازی بر تعداد آنان افزوده شد.
* پیش از آغاز این بازی، از امیر قلعه نویی، مسعود معینی و علی گیوه ای سه بازیكن اسبق تیم استقلال تهران تجلیل شد.
* حسین آشنا دروازه بان راه آهن در نیمه نخست با پیراهن یكدست قرمز وارد زمین شد كه این امر با اعتراض هواداران استقلال همراه بود.
* زمانی كه علی علیزاده مهاجم استقلال پشت دروازه تیم خودی مشغول گرم كردن خود بود با اعتراض هواداران روبرو شد، آنان خواستار ورود مجیدی به زمین بازی بودند.
عماد جان شرمنده من چرا نمیتونم به این ادرسی که دادی برم حالا شاید مشکل از من باشه ولی یه راهنمایی بکن