دوستان امشب سرعت دانلود شبانه هاتون رو اعلام کنید با ذکر شهر دارم از فن آوا متنفر میشم
Printable View
دوستان امشب سرعت دانلود شبانه هاتون رو اعلام کنید با ذکر شهر دارم از فن آوا متنفر میشم
این شرکت اونقدها هم درپیت نیس کل پهنای باند علوم پزشکی مشهد رو این شرکت داره پوشش میده.نقل قول:
جالبه ...
من مبلغ 4 ماه یکجا ریختم چند روزه میبینم سرعتم شده 128
افتضاح اومده پایین...
زنگ زدم پشتیبانی میگه از این به بعد شامل مقررات ........... میشید...
خوب آخه........ حروم خوری تا چقدر ؟ من که پول پیش دادم..لا اقل باید بعد از قرار دادم این قانون اعمال بشه....
آخه با این حروم خوری ها به کجا می خواین برسید...
من هم تخلیه می کنم...
من کارم تو مغازه باید نامحدود و سرعت بالا باشه..وگرنه مشتری ندارم...برم ببینم چی کار کنم...
امشب ببينم چشم. ولي آخه خودمونيما ساعت 2 شب بايد پاشم برم كامپيوتر روشن كنم و بعد بخوابم. داستانه ها....نقل قول:
من شكايت كردم اما مشكلم اينه كه نمي تونستم 2 هفته صبر كنم تا جواب بدن. 2 هفته هم پولي كه بابت اين سرويس دادم هدر مي شد و هم تو اين مدت چكار مي كردم با سرعت 12؟نقل قول:
من از اعتبارم 3 ماه مونده بود چون تازه 3 ماه تمديد كرده بودم. بعدش هم من 2 ماه و خورده اي ديگه بايد از اين خونه برم. اگه از ضرر مبلغي كه دادم چشم پوشي كنم، مدت زماني كه براي تخليه و انتخاب و خريد يه سرويس از يه جاي ديگه طول مي كشيد زياد بود و ارزشش رو نداشت. اونم از شانس ما اگه پورت خالي داشتن. وگرنه مطمئنن اين آخرين باريه كه من از فن آوا سرويس گرفتم و ديگه هيچ وقت اين كار رو نمي كنم.نقل قول:
چه قیمتی میخوای؟نقل قول:
یک پیشنهاد برای دوستانی که دنبال نامحدود هستند
مخابرات بعضی از شهرها اینترانت نامحدود میده برید اینترانت بگیرید و با این اکانت های idownload تبدیلش کنید به اینترنت:n09:
البته فکر کنم اسیاتک هم اینترانت محدود میده با گیگی 500 تومن
]چه ربطی داره؟ مشتری اصلیش باید مردم باشن که همین هایی هم که هستن دارن میرن پس در پیت نیست ولی خود پیت هست :n34::n24:نقل قول:
دوستان با این وضعی که این شرکت پیش آورده به هیچ عنوان بهش رحم نکنید و هر چه زودتر تخلیه کنید
من امروز 4 تا خط از دوستان و فامیل که به پیشنهاد خودم واسشون گرفتم را تخلیه کردم ...
فقط تخلیه خط ...
با تخلیه خط درسته اونا ضرر میکنند اما از کجا بگیریم؟نقل قول:
ارزون ترین سرویسی که در حد 1 مگ نامحدود bu هست از شرکتهای دیگه بالای 105 هزار تومنه. :n35:
یه زنگ داتک بزن من شنیدم اونم منصفانه ندارهنقل قول:
دمت گرم منم فردا زنگ میزنم واسه تخلیه بیخیال شنبه هرچی زودتر بهترنقل قول:
قبلا داشتم.نقل قول:
بدترین isp نباشه یکی مونده به آخری هست از همه نظر .
دیگه تنها راهش اینه بری اینترنت وایرلس بگیرینقل قول:
دوستان اینترنت وایرلس سیستک سرعت 512 بدون محدودیت قیمت 75 تومان
من هم مثل شما چندین سال اینترنت نامحدود از فن آوا داشتم و به نامحدود عادت کرده بودم و به همه هم نامحدود فن آوا توصیه میکردمنقل قول:
ولی یک ماه قبل از عید 2 مگ محدود آسیاتک با ماهی 10 گیگ حجم و شبانه رایگان از ساعت 2 تا 8 صبح گرفتم ماهی 42 تومن
یه خوبی آسیاتک سرعت دانلود بسیار بالا از سرور های داخلی هست حتی در شبانه رایگان
من لینک های سایت های خارجی را با سایت مول میارم روی سرور ایران و اینطوری در شبانه رایگان شبی 20 تا 25 گیگ به راحتی دانلود می کنم
اینطوری هیچ نیازی به نامحدود هم نیست
سرعت آسیاتک روی 1 مگابایت هست که واقعا آدم لذت میبره از این سرعت دانلود و وب گردی ...
تمامی پیش شماره های مرکز مخابراتی ما رو ساپورت میکنه به جز پیش شماره من :n35:نقل قول:
های وب ، پارس آنلاین سرویس میتونم بگیرم اما تو تاپیکهاشون پرس و جو کردم و راضی نبودن
دیگه موندیم والا. الان مصرف 1 گیگ روزانه هم نداشتم اما سرعت رو از 120 آوردن رو 90
6 روز ذیگه ام وقت تمدیدمه :n36:
سرعت دانلود دو مگ تو شب چقدره ؟نقل قول:
شبانه این همه دانلود دارید، محدودتون نمی کنن ؟
عاجزانه ازتون درخواستم کینم شکایت کنید و تخلیه. حتی اگر از سرویستون مونده. آخه لا مصب اگز 16kb بود میشد یه کاریش کرد. واسه من که اصلا انگار انیترنت نداری دیگه + بالای 50 درصد Packet Loss.
متاسفانه کار همگی ما این هست که صورت مسله رو پاک کنیم، کل حرف من اینه که آلان مثلا تخلیه کردید خوب کدوم شرکت دیگه در حال اراییه نامحدود هست؟
آلان مثلا سرویس حجم دار فن آوا، آسیا تک، پارس آنلاین، داتک یا هر کجای با حجم های بالا، شبانه یا هر چیز دیگه انتخاب کردید، و از سر اجبار و ناچاری شروع به استفاده کردین که چی؟
مشکل شما برای قیمت، برای نداشتن کیفیت، برای عمل نکردن به مفاد قرار داد فیمابین، که اگر شما فقط و فقط یک روز یا دو روز از مود پرداخت نکردن پولتون به شرکت بگذره، اونوقت به نظر شما اون شرکت هم مثل خودتون از حقش می گذره می گه ول کن دستم به جای بند نیست یا مثلا بگه این مشتری نشد مشتری دیگه؟؟؟؟ قرارداد و هزار مورد دیگه می کشه وسط که باید شمایی مشتری به اون عمل کنید و غیره....
خوب نمی خوایید یکبار هم شده باید اینکه وققت زیادی ممکنه ببره پست حق از دست رفتتون بایستین؟؟؟
من وقتی هنوز ۱۰ ماه از قرار دادم باقی مونده من که با هزار زحمت ۶۲۰ هزار تومن فراهم کردم که در طول سال نگران این نباش که ترافیکم زیاد مصزف کردم یا کم مصرف کردم، باید از حقم بگذرم؟؟؟
تا کی باید تن بدیم به این بی قانونی که ISPها سرمون میارم؟؟
کل کلام من این هست که برای دل خنک کردن نیامدم اینجا درد و دل کنم، که شب سرمو راحت بگذارم روی بالش، آمدم با کمک تک تک شما دنبال راه حل بگردم، راه حل هم همونطور که گفتم با تخلیه، با تغییر ای اس پی، یا سرویس نیست، باید یک یک راه حل درست درمون پیدا کنیم، این مورد امکان داشت سر هر کدوم از شما توی شرکت های دیگه هم بایفته پس بیاین دنبال یک راه عملی و مشکل گشا باشیم همگی ما...
داداش میشه بیشتر توضیح بدی. من خودم میخوام تخلیه کنم برم آسیاتک نا محدد بگیرم ولی اینجوری که شما میگی ظاهرا بهتره. اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشمنقل قول:
توجه کنید گفتم در شبانه رایگان فقط و فقط سرور داخلی ایران سرعت بالایی داره و سرعت سرور خارج در شبانه رایگان برای سرویس 2 مگ روی 120 هستنقل قول:
ولی سرور داخل بین 800 تا 1 مگ
کاری که شما باید بکنید اینه که لینک دانلودتون را از سرور خارج بیارید روی سرور داخل تا سرعت دانلود بره روی 1 مگ
با سایت مول میشه اینکار را انجام داد ... هیچ محدودیتی هم در این روش در کار نیست چون در واقع از اینترانت استفاده می کنید
در این روش و برای شرکت آسیاتک هزینه بسیار پایینی داره نسبت به دانلود از سرور خارجی ...
اینجا ایران راح حلی نیست چون هیچ کس جرات اعتراض نداره شما هم میتونی پولتو پس بگیری اگر ندادن بگو میرم از 195 شکایت میکنم چون وظیفشون هست پولو بهت پس بدن طبق قانوننقل قول:
خیلی جالبه. دیروز با 1.4 گیگ مصرف محدود کردن روی 10KB ! امروز با 1 گیگ دانلود محدود شد ! فردا میبیبنی کلاً شده دیال آپ !
منظورت از سایت مول یعنی همون moul.ir?نقل قول:
بابات این کار هرینه ای هم میدی به سایت؟ واسه تورنت هم کاربرد داره؟ چون من 80 درصد دانلودم از تورنته
مخابرات که بهتره راحت میده 512 رو فعلا نامحدود حدود 28 تومن اینا. تجهیزات وایرلس هم خب گرون میشه.نقل قول:
نقل قول:دقیقا گل گفتی. یه کار کردن کلا نمیتونی استفاده کنی به فلانشون هم نیست میگی شکایت کردم و اینا. پشتشون حسابی گرمه.نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز من یکبار زخم خورده تمدید طولانی مدت با مبین نت چند سال پیش هستم. ازون به بعد فقط ماهیانه تمدید کردم. چون اینجا "ایرانه"نقل قول:
من از مبین نت شکایت کردم با نزدیک به 200 مگ اسکرین شات و فیلم و این داستانا. بیشتر از چهار پنج ساعت فقط اسکرین شات گرفتم و در مجموع 48 ساعت با پشتیبانی و رگولاتوری و هرجایی که فکرشو بکنی صحبت کردم. فکر میکنی به کجا رسید؟ دقیقا به هیچ جا. چرا؟ چون اینجا "ایرانه"
متاسفانه راه حل فقط تعویض ISP هستش. هر کدومشون یه مدت خوب سرویس میدن و بعدش گند میزنن. دست مشتری به کجا بنده دقیقا هیچ جا. چرا؟ چون اینجا "ایرانه"
شما هم تنها راهی که میتونی پولت رو پس بگیری اینه بری بسط بشینی تو شرکتشون اول با زبون خوش و بعدش داد و بیداد راه بندازی. خواستی هم پخ بده با هم بریم منم پولمو زنده کنم.
آسیاتک تا جایی که دیدم و زنگ زدم عملا نمیفروشه اینترانت و فقط واسه خوشگلی گذاشته تو سایتش. حداقلش اینه که تو دو تا مرکز تلفن خونه و محل کار من نمیفروشه. بعد شما ببین یه اینترنت بخوای استفاده کنی دیگه آخه باید تا کجا هزینه کنیم آخه:نقل قول:
یه شیلتر فکن ماهی 5 تومن
یه کاهش پینگ ؟ تومن
یه idownload ؟ تومن
یه اکانت دانلود فیلم ؟ تومن
یه اکانت ....
دمت گرمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:همونطوری که یکی دیگه از دوستان هم گفتن این محدودیت از همون اوله نه اینکه 87 گیگ استفاده کنی. من الا خودم از سر ماه 50 تا هم نگرفتم و بعد از 1.4 گیگ هر روز دارم محدود میشم. خودشون روز اول گفتن 87 تقسیم به 30 کن هر روز همون قدر که میشه 2.9 گیگ. ولی امروز زنیکه رجبی پشتیبانی با خونسردی تمام گفت مادر طراوتی جدول جدید داده و کلا همه بعد از 1.5 گیگ محدود میشن. و همون 1.5 گیگ رو هم انقدر بیشرفن که بجای 250 کیلوبایت در ثانیه 180 تا میدن رو دو مگ و روی یک مگ هم که دوستان اعلام کردن نهایت سرعت 90 هستش.نقل قول:
شما مابه التفاوت دادی؟ چقدر استفاده کرده بودی از سر ماه؟ چقدر (اگر دادی) سر دادی و چقدر زمان از دست دادی یا گرفتی؟نقل قول:
همین دو مگ 40 گیگ رو شبانه ش رو اگر دوستان اعلام کنن ممنون میشم. این باقیمونده سرویس رو منتقل کنیم روی اون و بعدش سیفون رو بکشیم رو فناوانقل قول:
مخابرات که بهتره راحت میده 512 رو فعلا نامحدود حدود 28 تومن اینا. تجهیزات وایرلس هم خب گرون میشه.نقل قول:
دقیقا گل گفتی. یه کار کردن کلا نمیتونی استفاده کنی به فلانشون هم نیست میگی شکایت کردم و اینا. پشتشون حسابی گرمه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز من یکبار زخم خورده تمدید طولانی مدت با مبین نت چند سال پیش هستم. ازون به بعد فقط ماهیانه تمدید کردم. چون اینجا "ایرانه"نقل قول:
من از مبین نت شکایت کردم با نزدیک به 200 مگ اسکرین شات و فیلم و این داستانا. بیشتر از چهار پنج ساعت فقط اسکرین شات گرفتم و در مجموع 48 ساعت با پشتیبانی و رگولاتوری و هرجایی که فکرشو بکنی صحبت کردم. فکر میکنی به کجا رسید؟ دقیقا به هیچ جا. چرا؟ چون اینجا "ایرانه"
متاسفانه راه حل فقط تعویض ISP هستش. هر کدومشون یه مدت خوب سرویس میدن و بعدش گند میزنن. دست مشتری به کجا بنده دقیقا هیچ جا. چرا؟ چون اینجا "ایرانه"
شما هم تنها راهی که میتونی پولت رو پس بگیری اینه بری بسط بشینی تو شرکتشون اول با زبون خوش و بعدش داد و بیداد راه بندازی. خواستی هم پخ بده با هم بریم منم پولمو زنده کنم.
آسیاتک تا جایی که دیدم و زنگ زدم عملا نمیفروشه اینترانت و فقط واسه خوشگلی گذاشته تو سایتش. حداقلش اینه که تو دو تا مرکز تلفن خونه و محل کار من نمیفروشه. بعد شما ببین یه اینترنت بخوای استفاده کنی دیگه آخه باید تا کجا هزینه کنیم آخه:نقل قول:
یه شیلتر فکن ماهی 5 تومن
یه کاهش پینگ ؟ تومن
یه idownload ؟ تومن
یه اکانت دانلود فیلم ؟ تومن
یه اکانت ....
دمت گرمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
همونطوری که یکی دیگه از دوستان هم گفتن این محدودیت از همون اوله نه اینکه 87 گیگ استفاده کنی. من الا خودم از سر ماه 50 تا هم نگرفتم و بعد از 1.4 گیگ هر روز دارم محدود میشم. خودشون روز اول گفتن 87 تقسیم به 30 کن هر روز همون قدر که میشه 2.9 گیگ. ولی امروز زنیکه رجبی پشتیبانی با خونسردی تمام گفت ننه طراوتی جدول جدید داده و کلا همه بعد از 1.5 گیگ محدود میشن. و همون 1.5 گیگ رو هم انقدر بیشرفن که بجای 250 کیلوبایت در ثانیه 180 تا میدن رو دو مگ و روی یک مگ هم که دوستان اعلام کردن نهایت سرعت 90 هستش.
شما مابه التفاوت دادی؟ چقدر استفاده کرده بودی از سر ماه؟ چقدر (اگر دادی) سر دادی و چقدر زمان از دست دادی یا گرفتی؟نقل قول:
همین دو مگ 40 گیگ رو شبانه ش رو اگر دوستان اعلام کنن ممنون میشم. این باقیمونده سرویس رو منتقل کنیم روی اون و بعدش سیفون رو بکشیم رو فناوانقل قول:
سایت mul دات آی آرنقل قول:
بله صد در صد هزینه داره ولی هزینش خیلی مناسب هست مثلا شما ماهی 40 تومن میدی واسه نت آسیاتک
و ماهی 20 تومن هم برای سایت مول و 150 گیگ در شبانه رایگان در طی یک ماه میگیری که خوبه دیگه ...
بله برای تورنت هم از همون سایت میشه یکم با سایت کار کنید دستتون میاد باید چیکار کنید ...
:|نقل قول:
پس من هم 100 درصد 6 روز دیگه تخلیه میکنم. :n27:
آسیاتک که بهم نمیده.پارس آنلاین که میگن جالب نیس.شاتل که محدود میکنه و قیمتاش فضاییه ... عجب وضعی داریم
ماهی 11 تومن 330 گیگ خوبه؟!نقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که دو خط 512 از مخابرات بگیریم حدود 60 تومن ماهی بعلاوه یه لودبالانسر (شروع قیمت از 250-300) یا اگر واردتر باشیم با یه میکروتیک هم میشه مجموع گرفت.نقل قول:
خوش به حال شما که دارید. لازم نیست یه صفحه در میون گوشزد کنید.نقل قول:
150 گیگ عالیه و دقیقا مصرف من هم همین حدود هستش. پیشنهادتون هم خوبه، ممنون.نقل قول:
سلامنقل قول:
بعید میدونم نتونن بفهمن که من این کارو باهاشون می کنم منم بعد یه مدت میام پیش شما حالا بزار عشق و حالم بکنم اااااا بزار کلاس بزارم :n33::n31:
چی میگی داداشمنقل قول:
پست دوبار تکرار شد !!!
امروز شبانه های محدود چقدر بود سرعتش اگه اونم اومده باشه پایین اصلا بصرفه نیست موندن تو این شرکت
البته من خوب شد حسابی دوشیدمشون از آبان تا به امروز بالای ۱ ترابایت دانلود کردم