1 - هر وقتی که توش یک Exploit پیدا بشه .نقل قول:
2 - دوستمون جوابتون رو دادند .
3 - بله میشه .
Printable View
1 - هر وقتی که توش یک Exploit پیدا بشه .نقل قول:
2 - دوستمون جوابتون رو دادند .
3 - بله میشه .
بچه ها یه سایتی چند وقت پیشا پیدا کردم دیدم برا منی که کنسولم با فریمور -- شده خیلی به درد میخوره گفتم شاید به درد شما هم بخوره
[HTML]
http://www.ps3iso.com
[/HTML]
کلا درباره پلی 3 و دانلود بازیا و تمام نکاتش بحث و گفتگو داره ولی خارجیه اما یه قسمتش خیلی به درد میخوره توی تاپیک های Fixes که وارد شی Eboot و param اکثر بازیا رو روی تمام فریمور ها داره.
مثلا مورتال کمبت روی 3.55 یا 3.41 و تمام بازیای جدیدم که میاد دستکاری میکنه و eboot رو برا دانلود میذاره و میتونید ازش استفاده کنید مثلا همین بازی L.A.Noir رو Eboot و Param اونو دستکاری کردن و گذاشتن برای دانلود شما جایگزین که کنید بازی روی فریمور 3.55 و 3.41 اجرا میشه.
در ضمن یه قسمت خیلی جالبی که داره قسمت Original Fix Game هست که Eboot و Param تمام بازیهای پلی 3 رو به صورت اورجینال و اولیه گذاشته که به درد من خیلی خورد.چون به مغازه ها نمیشه اعتماد کرد.
من خودم بازی گران توریسمو 5 و کیل زون 3 رو دستگاهم نمیخوند فکر کردم مال فریمور های بالاتره کلی دنبالش eboot توی نت گشتم برای فریمور 3.55 . بعد کلی گشتن و پرس و جو آخر سر فهمیدم اصلا خود این بازیا برای فریمور 3.55 هستن فهمیدن که اون مغازه دار احمق eboot ها رو دست کاری کرده و برای فریمور 3.41 گذاشته بدون اینکه اورجینالش رو بذاره!از این سایت دانلود کردم و جایگزین کردم درست شد .شاید برا شما هم این مشکل پیش بیاد
کلا سایت جالبیه
محمد جان نه مقایسه ای صورت گرفته و نه حرفی زده شده , شما خودت مقایسه رو شروع کردی !!نقل قول:
مقایسه بازی ها هم کلا با مقایسه کنسول ها فرق میکنه !! از همه خواهش میکنم این 2 مورد رو با هم ادقام نکنید .
در مورد باد هوا بودن حرف های من و بقیه دوستان هم خب این دیگه نظر شماست و مثل همیشه برای من محترم.
سابقه ی خوبی دارن این 2 سایت یعنی هم PS3ISO و هم Xbox360ISO .نقل قول:
دوستان من یکم گیج شدمنقل قول:
یعنی هر بازی Eboot جداگانه ی خودش رو داره که باید دانلود کنیم.....؟؟؟؟؟
من با این اینترنت زپرتی چطور میتونم همچین کاری کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلمو خوش کرده بودم و فردا میخواستم یه اسلیم بگیرم...:41:
خب كبريت روشن كن!!!كبريتم اولش ميتوني برداري قبل از رفتن توي تونل---نقل قول:
lanoir رو 3.55 جواب داده »نقل قول:
فروم بازی سنتر »
ماجرای این E-boot و اینا چیه ؟کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=42492
Eboot همون اجرا کننده ی فایلهای اصلی بازی هست .در واقع Eboot آدرس دهنده BigFile های بازی هستن که بدون اون بازی شناخته نمیشه.نقل قول:
و چون هر بازی برای Run شدن Info ها و مسیر های مخصوص به خودش رو داره برای هر بازی یک Eboot اختصاصی ساخته میشه.
معمولا حجمشون چقدره؟؟؟؟؟حداکثر و حداقلنقل قول:
شما کی مدیر شدی؟:31:بودی من ندیدم یا شدی؟اگه شدی مبارک باشه:40:نقل قول:
شما خوب چند صفحه بری عقب تر مقایسه رو میبینی من هیچ وقت الکی یه بحثی رو شروع نمیکنم!یه چیزی میبینم دیگه در ضمن داداش من ایندفعه خواستم از یکی انتقاد کنم مستقیما اسم میبرم خوبه؟چون دقیقا اونایی به خودشون گرفتن که اصلا منظورم با اونا نبود و یه سریا هم فکر کردن با اونا نیستم که دقیقا با همونا بودم چرا بر عکسه؟:31:
از این به بعد خواستم بگم منظورم کی بوده اسمشو رک مینویسم که اینقدر سو تفاهم پیش نیاد.
خوب از مقایسه بازیا میرسن به کنسول ها دیگه.
اصلا قضیه از اینجا شروع میشه که یه کاربر میاد میگه ایکس باکس بگیرم یا پلی 3؟به نظر من یه تاپیک جداگانه برا این مسئله بذارید و چند تا آدم بی طرف بیان مشاوره بدن خیلی بهتره.
مشاوره بدنا اون طرفی که میاد این سوال رو مطرح میکنه اگه واقعا واسش مهم باشه کدومو بگیره باید کامل اطلاعات بده.ازش اطلاعات بپرسن با توجه به وضع مالی نظر و سلیقش بهش بگن آقا این کنسول به درد شما میخوره مثل یه دکتر.اگه حوصلش رو دارن.اگرم نه که خوب این سوال رو توی این تاپیک و تاپیک ایکس باکس ممنوع کنید این عواقب رو نداشته باشه:11:
من چون همیشه بدم میومده یکی یه چیزی رو حوصله نداشت اینجا برام توضیح بده کامل برا شما توضیح میدم امیدوارم حوصله خوندنش رو داشته باشی و متوجه شی:40:نقل قول:
فایل های Eboot و Param بیشتر برای کسانی مصرف داره که پلی 3 رو با روش CFW -- کردن.که فعلا 2 تا ورژن بیشتر نداره فریمور 3.41 و 3.55 . ابتدا بازیا رو با فریمور 3.41 شرکت سونی میزد وقتی که -- شد فریمور رو برد روی 3.55 که دوباره -- شد.حالا جدیدا سونی بازیاش رو روی فریمور های 3.56 و 3.60 یا 61 تولید میکنه.که فعلا این فریمور ها -- نشدن حالا برای اینکه بازیاشون روی فریمورهای ماها اجرا بشه باید یه تغییراتی توی بازی داده بشه.این تغییرات هم روی 2 تا فایل انجام میشه یکی Eboot یکی Param حالا یا رو یکی تغییرات انجام میدن یا باید رو هر دو تاش تغییرات انجام بشه.بعد شما دانلود میکنی و جایگزین Eboot یا Param اورجینال خودت میکنی تا بازی روی فریمورت اجرا بشه.در واقع یه جور کلکه . مثال میزنم
بازی Mortal Kombat 9 روی فریمور 3.56 اجرا میشد که -- نشده هنوز!حالا برای اینکه اجرا بشه شما توی همین سایتی که من آدرسش رو دادم میری Eboot یا Param یا هر دو رو تغییرات توش انجام دادن که برای فریمور های 3.41 و 3.55 قابل اجرا بشه.حالا شما برا هر فریموری رو خواستی دانلود میکنی و جایگزین Eboot و Param اورجینال خودش میکنی.همین
این هم درباره ی همه ی بازیا صدق نمیکنه . فقط بازیای جدید قدیمیا که خودشون روی فریمور های 3.55 و 3.41 قابل اجرا هستن و احتیاجی به کلک و تغییرات ندارن
این بازیای جدید با این کلک قابل اجرا هستن
حجم Eboot هم معمولا و عامیانش 25 تا 28 مگ هست اما مثلا برای COD Black Ops پنجاه و هشت مگ بود.
حجم Param هم معمولا کیلوبایتیه:46:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
منظورت از سابقه چیه؟یعنی این سایت قدمیه یا کارش خوب بوده؟آخه توی همون صفحه fixes بری آرشیوش 12 صفحس فکر نکنم زیاد قدیمی باشه ولی کارش خوبهنقل قول:
مطالبی که میزاره بیشتر به کار میاد .نقل قول:
من تازه بنفش شدم ولی خب همون سعید قبل هستم . ممنوننقل قول:
احتمال داره برای این قسمت همچین تاپیکی در نظر گرفته بشه که بچه ها انتقادات و پیشنهادات خودشون رو + درخواست هایی که دارن رو اونجا بزارن.
در مورد تاپیک مشورت برای خرید هر کدوم از کنسول ها هم یکی موجود هست , اگر رای دوستان رو اکثریت موضوع باشه که این تاپیک فعالیت داشته باشه من اونو براتون باز میکنم. ( تاپیک دوم )
ویرایش:
دوستان میتونن برای خرید هر کدام از کنسول ها در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بحث و نتیجه گیری برای خرید بپردازند.
تاپیک دومی هم جدیدا توسط دوستان زده شده که بسته شد.
ممنون از همه
اگه يه تاپيكم براي دانلود بازي هاي پلي 3 و ايبوت رابندازين خيلي عالي ميشه:11:
بازی هایی هست که فقط از روی هارد اکسترنال اجرا بشه ؟
یه سایت برای اموزش -- ps3 ؟
خیلی عالی شد اینجوری هم مدیریت این 2 تا تاپیک راحتتره هم اینکه یه سری بحثهایی که مربوط به اینجا نیست انجام نمیشه:10:نقل قول:
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
خوب تو همون سایتی که من گذاشتم این چیزی که شما میخواید رو کامل داره کهنقل قول:
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
اتفاقا اکثر بازیا اجرا میشن فقط یک سری از بازیا هست به دلیل نوع فایل هاشون قابل اجرا از رو اکسترنال نیست که جلوی اسم بازی هم نوشته split اگه درست گفته باشم چون یادم نیستنقل قول:
و رنگ عکس پشت زمینه بازی هم سیاه سفید هست.این بازیا رو حتما باید روی هارد خود دستگاه بریزی بعد اجرا کنی بقیه بازیا از روی خود هارد اکسترنال هم اجرا میشن
همینجا هم آموزش داره ایناها:
[HTML]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=469057
[/HTML]
سلام بچه ها
من می خوام یه ps3 بخرم...متاسفانه هیچ اطلاعاطی ندارم
میشه لطف کنین کمکم کنید که چه مدلی رو با چه امکاناتی می تونم بخرم
تشکر...
تاپیک ؟نقل قول:
یه زمانی برای دانلود بازی انجمن داشتیم ، شهیدش کردند رفت پی کارش :41:
دوستان یه هارد 500 یا حتی کمتر اکسترنال برا ps3 چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
هارد برای هر دستگاهی فقط و فقط Western Digital - هم ارزونه - هم آمریکایی هستش هم کیفیتش خیلی بالاست .نقل قول:
دوست من اطلاعات خاصی به اون صورت نمیخواد!نقل قول:
PS3 های موجود در بازار همشون یه کار انجام میدن و با هم هیچ تفاوتی به جز در ظرفیت هادر هاشون ندارن!
البته مدل هایی هم هست با عنوان باندل که انواع مختلفی دارن ولی باز کنسولی که در این باندل ها موجوده با PS3 هایی که در پک های معمولیه هیچ تفاوتی نداره فقط اومدن و یه سری امکانات به همراه کنسول باهاش عرضه کردن! مثلا یک یا دو بازی یا مثلا موشن کنترل MOVE که معروف به PS3 Move Edition هست . ولی خوب قیمتش نسبت به پک ها معمولی بالاتره!
دوستان به این سوالم خواهش میکنم جواب بدین
حتما باید هارد اکسترنال تهیه بشه یا بازیا رو میشه رو هارد خود دستگاه هم ریخت....
نقل قول:
بستگی به فضای هاردت میتونی تو خود هارد دستگاه هم بریزی
اگه فضای هارد کنسول کمه به نظر من هارد اکسترنال نخرین! و هارد داخلی رو ارتقاء بدین بهتره! هارد داخلی رو هم تا 750 گیگ میتونین ارتقاء بدین.نقل قول:
هارد اینترنال رو چه جوری ارتقاء میدن ؟ :31:نقل قول:
سلام دوستان...
به نظر شما Sony PlayStation 3 (Slim)- 320 GB بهتره بخرم یاMicrosoft Xbox 360 Slim 250GB ؟!
ممنون... :20:
اگه Slim هست از زیر دستگاه یک در کوچیک هست اونو باز میکنید بعد با پیچ گوشتی 4 سو پیچ آبی رنگی رو باز میکنید سپس در زیرنقل قول:
درایو دستگاه رو در میارید و توسط ضامنی که روی کنسول تعبیه شده هارد رو خارج کرده و هارد جدید رو قرار میدید و بعد پیچ رو بسته و
دستگاه رو روشن کرده و هارد رو از داخل Setting's یکبار Format میکنید.
ببخشید سرسری توضیح دادم چون دیرم شده باید برم .
سلام
چه جوری میشه فایل های موجود در بلو ری اصل بازی رو استخراج کرد ؟(همچین چیزی امکان داره ؟)
بله امکان داره ، فقط باید فایل فرمت مدیا رو بدونید :31:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم شرکت LiteOn در زمان عرضه ی کنسول PS3 یکسری BD-rom تولید کردنقل قول:
که قادر به قفل شکنی BD های بازی ها و امکان Image گیری از اونها بودن که نمیدونم به صورت توافقی یا به صورت درج شکایت تولید این سری از درایو ها متوقف شد .
البته تعداد خیلی زیادی تولید نشد ولی الان تو تهران یک نفر این درایو رو داره.
* امروز یکی از بچه ها از نمایندگی سونی قیمت گرفته بود 320 گیگ رو 410 . ماجراش چیه ؟ اصلا امکان داره ؟
تمامی مسائل در مورد مشورت برای خرید + قیمت فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون
سلام
در باره بازی L.A. Noire
بنویسین که چجوری میشه بازی رو رو فریمور 3.55 اجرا کرد
لطفا یک جوری بنویسید که متوجه بشویم زیاد پیچیده نباشه
یه سوال :
زمانی که دستگاه ه ک شده میشه بازی ای رو با دیسک اورجینالش اجرا کرد (مثل زمانی که دستگاه ه ک نبوده)؟
عکس پکیج های مختلف ps3 رو از کدوم سایت میتونم پیدا کنم؟
بله میشه.نقل قول:
سایتی که همشو داشته باشه فکر نکنم باشه ولی میتونید توی بخش تصاویر گوگل سرچ کنید تا باندل هارو ببینید.نقل قول:
عکس پکیج های مختلف ps3 رو از کدوم سایت میتونم پیدا کنم؟
آقا درمورد بازیهای DIRT3 و L.A NOIR توضیح بدید آیا برای PS3 اومده ؟ آیا فریمور 3.55 رو ساپورت میکنه ؟
* هر دوتاش اومده . Dirt 3 رو نمیدونم ولی L.A.Noire با نصب یه پچ رو 3.55 اجرا میشه .نقل قول:
بازی های فریمور 3.41 روی فریمور 3.55 اجرا میشن (بدون نیاز به نصب پچ خاصی )؟
بله:5::40:نقل قول:
سلام
بچه ها بازیه Batman Arkham Asylum رو تازه رفتم تمومیدم
با اینکه بازی برای سال 2008 فکر کنم ولی واقعا خیلی قشنگ و جذاب بودا.خیلی به من حال داد اینو بعد AC رفتم بیشتر بهم حال داد:46:
راستی یه سایت میخوام برای راهنمای بازیا به صورت فایلPdf همراه با تصویر کسی سراغ نداره؟
سلام دوستان کمک
من الان کاستوم ریختم اما به چند مشکل خوردم
1 - من شنیده بودم بازی هایی که بعد GT5 اومده EBOOT شون عوض شده و بازی های قدیمی راحت اجرا میشن و eboot های ارجینال هست!!! اما الان بازی MGS 4 تو لود اول بازی گیر میکنه چرا؟ همه بازی های قدیمی این مشکل واسشون پیش میاد؟
2- من مولتی من جدید رو دانلود کردم و ریختم و توش یک برنامه ای هست واسه ساختن EBOOT اورجینال اما با 10 تا بازی امتحان کردم کار نکرد که نکرد و چیزی نساخت ...باید چیکار کنم؟ طبق آموزش هم عمل کردم
3- EBOOT هایی که واسه دانلود گزاشتین حجمشون 20 30 مگابایت هست اما EBOOT های بازی های من که میخوام تغییرش بدم چند کیلو بایت بیشتر نیست !!!! چرا؟
4- فایل SFO. رو هم باید علاوه بر EBOOT دانلود کنم یا EBOOT خالی کافی است؟ خود برنامه SFO. رو تغییر نمیده به 3.55 ؟
5- کاملترین جایی که همه EBOOT های ارجینال رو گزاشته باشه و لینک هاشم سالم باشه کجاست؟ لینک میدید؟
6- LV2 Patcher و fix permission باید نصب کنم یا نه؟ از مولتی من فقط استفاده میکنم
7- فولدر Last Game در مولتی من جدید به چه دردی میخوره ؟؟؟؟چون دو فایل 3.55 و 3.40 داخلش بود که من فقط 3.55 رو ریختم
این سوال خیلی از بچه ها هستش و اگر کسی جواب کامل بده ملتی رو خوشحال کرده ...ممنون از دوستانی که کمک می کنن...-
سلام دوستان
1.آیا بازیی هست که بدون نیاز به دیسک اورجینال (برای بوت شدن) اجرا بشه؟؟؟؟؟اگه هست اسمشونو بگین ممنون میشم...
2. چطور میتونم فیلم و mp3 بریزم .؟؟؟؟؟.....(میریزم ولی نشون نمیده)....