من فابريك پيدا نكردم.يعني زياد نگشتم همه جا hight copy داشت 10تومن!
Printable View
من فابريك پيدا نكردم.يعني زياد نگشتم همه جا hight copy داشت 10تومن!
من قیمت کردم بین 10000 تا 15000 استنقل قول:
یادتون باشه منم قبلا گفته بودم که قاب غیر فاب اشغاله. ولی یه چیزی. قاب قسمت پایین رو چجوری باید باز کرد؟؟
من قیمت کردم بین 18000 تا 20000
باید اول از طرف دوربینش باز کنینقل قول:
قاب قسمت پایین رو چجوری باید باز کرد؟؟
نقل قول:
فکر نکنم ...
اگر سیم کارتتون عوض شده ، نه دیگه نمیشه .
میگن بعضی از گوشی ها این قابلیت رو داره که بخوای جای اون Text بالا هر عنوانی رو خواستی بزاری آیا این صحت داره؟نقل قول:
اگه منظورتون اپراتور لوگو هست با نرم افزار و اين چيزا ميشه.حالا جالبه واسه من 2تا ir-tci نوشته واسه اپراتور لوگوم!
اون بنده خدا كه جوي استيك مارو تغمير كرد و قاب انداخت گفت معمولا قاب اورجينال خيلي كم پيدا ميشه و كثرا hight copy هستن
من علاالدین دیدم 35000 تومن!:46:نقل قول:
با سلام.امکان این هست که توی هر پرو فایلی یا پروفایلی که خودمون میسازیم تنظیمات نور صفحه و زمان خاموش شدن نور صفحه فرق داشته باشد
فکر کنم هکی چیزی باشه .. من اطلاعی ندارم ..نقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم ، فقط تنظیماتی که توی پرفایل میشه تغییر داد رو میشه تنظیم کرد برای هر پروفایل ..
تنظیماتش خیلی مبتدی اگه بشه توی هر پروفایل عکس پشت صفحه تنظیم نور و . . . خوب بودنقل قول:
شما میدونید چه برنامه ای باید داشته باشیم تا از فلاش 5700 به عنوان چراغ قوه استفاده کنیم؟
دوست عزيز تو همين تاپيك يه سرچ بزن...يه سري نرم افزارا بود..اما هيچ كدوم درست و حسابي كار نميكنهنقل قول:
برنامه ای برای این کار نیست که درست کار کنهنقل قول:
اما به روشی که می گم می شه فلش گوشی رو روشن نگهداشت
برای این کار گوشی رو رو حالت معمولی (اعداد) باشه
بعد از منو -مدیا-برو تو دوربین و فلش دوربین رو روشن کن و یک عکس بگیر و در فاصله ای که داره عکس می گیره سریع پایین گوشی رو بچرخون حالا فلش گوشی روشن می مونه
دو سه بار که این کار رو بکنی یاد می گیری :31: :10:
من 2 ورژن برنامه ی cell track که 4. 0. 1 و 1.18 را دانلود کردم ولی هیچکدوم نصب نشد .چون خیلی هم نصب این برنامه برام مهم است لطفا کمک کنید
چرا نصب نشد؟؟؟؟
چه اروری میده؟
( بهتره برا بهم نخوردن نظم فروم تو تاپیک مشکلات نصب برنامه ها سوال بپرسی)
آقا قاب فابریک 5700 تو بازار هست؟؟؟ اکه هست قیمتش چقده؟؟؟
بعله هست.
به قول یکی از دوستان نوع های کپیش (یه چیزی بین درجه 1 و درجه دو)حدود 20 تومنه.
و اگه بگردی قاب فابریکش پیدا میشه. به قیمت حدودا 35-40
آقا واقعا ممنونم. من رفتم یه مغازه فروشندش با ابهت و قاطعیت گفت: نه نیست.
آقا از کجا میشه گیر آورد؟ توی تهران یا جای دیگه ..
خیلی ضروریه...
قاب های کپی که ریخته. اکثر مغازه ها دارن.
قابای 4-5 تومنی هم که کنار خیابون هست.
اما قاب فابریک رو باید از اونای که کارشون فقط قابو قطعاته بگیری.
فکر کنم طبقه ی دوم علادین یه مغازه بود که فقط تو کار کیف و قاب کریستالیو و قاب اورجینال و ... بود.
باید بگردی. اونجا نداشت به پایتخت سر بزن.
سلام دوستان
من کا 800 داشتم قبلا" جویستیکش زود زود خراب میشد( با اینکه خیلی باش ور نمیرفتم)
این گوشی هم جویستیکش همونجوری؟ یعنی راحت خراب میشه؟
نقل قول:
نه بابا. به این راحتیا خراب نمیشه.
البته بسته به استفاده داره.
نه بابا من الان9ماهه دارم بعد 9ماه خراب شدش.شما بشين كلي انگيج بازي كن.pub mania رو هم 10دست از اول تا آخر بازي كن.30-40تا گيم ديگه هم رو گوشيت بريز همه رو بازي كن اونوقت تازه بعد 9ماه شايد خراب بشه.تازه خراب هم شد 20تومن خرجش ميكني ميشه مثل روز اول. فكر جوي استيك نباش تو اين فروم از اين همه 5700 فقط واسه من خراب شدش كه اونم الان توپ داره كار ميكنه
من یه مشکل با این دوربین دارم دوستان:هر موقع دلش بخواد ارور میده و تصویر بی تصویر ارور همیشگی system eror یا general eror من هیچ مشکل دیگری با این گل گوشی ها ندارم n بار هم فرمت کردم...نشد که نشد.... من تمام پستهای اینجا رو خوندم!!!!!!!!!! خیلی وقته که این ورا ولم اما چون خجالت ام روم نشده !!!!!!:5:
برای من که تا حالا چنین مشکلی نداشتهنقل قول:
شما یک بار گوشیت رو آپدیت کن شاید درست بشه
تا حالا گوشیت رو فلش کردی؟
من که از بس باهاش بازی کردم که جوی استیکش لمسی شده و با اشاره انگشت بالا و پایین میره.
میشه عوضش کرد ؟
همين صفحه ي قبل گفتم .جوي استيك خراب شده بايد بدي برات عوضش كنن.از 15تومن هم هست تا 40تومننقل قول:
اينم قبلا گفته بودم:مشكل سخت افزار پيدا كرده با احتمال 99%.دوستم داشت با الكل گوشيشو تميز ميكرد الكل زد دوربينشو داغون كرد فك كنم يه 10تومني پياده شدنقل قول:
میگم مهندس چه قد تو مشکلات 5700 تجربه داری D:
سلام دوستان
یه Task Manager توپ میخوام که کرک هم باشه
مرسی
jbak taskman v.99 r15نقل قول:
بهترین تسک منیجر دنیا .....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=271706
:40::40::40::40:
الان قیمت 5700 چنده
عزیز جان :نه تا حالا فلش کردم نه آپدیت چون نیازی نبود در ضمن از دنگ وفنگ آپدیت می ترسم!!!! ورژن گوشی 3.83.1 فکر می کنی با فلش یا آپدیت حل میشه؟ راستی ممنون من آدم حساب کردی و جواب دادی!!!!!!!!!!:8:
دستت درد نکنه دوست عزیز:11:نقل قول:
اگه ممکنه تنظیماتشم بگو،میخوام همیشه حداقل برنامه ها از مموری استفاده کنن
واینکه چطور میتونم برنامه ها رو kill کنم؟:46:
آپدیت 5700 نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم اینجا همه برای کمکم به هم هستیمنقل قول:
احتمال داره درست شه شاید هم درست نشه Mohandes هم که گفته بود یکی از دوستاش الکل ریخته رو دوربین گوشیش و براش این مشکل پیش اومده و 10 تومن خرج دوربین گوشیش کرده
آپدیدت که ترس نداره فایل هاش ورو داشته باشی(باید دانلود کنی) تو 5 دقیقه آپدیت میشه تازه فارسی هم به گوشیت اضافه می شه
سلام به همه دوستان
من تقریبا یک سال ونیم که 5700 دارم بجز هندفری تا حالا مشکلی ناداشتم ولی چند وقه فایل های جار رو نمی تونم نصب کنم یعنی تا آخر نصب نمیشه .لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه.
چند سوال دیگه هم دارم ببخشید اگر تکراریه چون خوندن این همه صفحه چند روز وقت می خواد
1.برنامه چراغ قوه برای فلاش دوربین
2.تم برای تغیر حالت موزیک پلیر مثل اکسپرس موزیک های جدید نوکی
ا
باز هم ممنون
اون سوال 2 تون رو که فکر نمیکنم بشه کاریش کرد:41: شاید در آینده:8: یه موزیک پلیر بیاد که ظاهرش اون جوری باشه:27:
واسه فلش هم وقتی گوشیت در حالت معمول هست وارد دوربین بعد فلش رو آن کن و یه عکس بگیر به محض اینکه شاتر رو فشار دادی اون پاینشو 90 درجه بچرخون:5:
music player همه آهنگها رو نمیاره!
reflesh که بکنی ، دیگه باز نمیشه !! همش میزنه opening!!!
؟!؟
مشکل از یکی از آهنگاست منم این مشکل رو داشتم باید آخرین آهنگ هایی رو که تو گوشی ریختی رو پاک کنی و دونه دونه آهنگ ها رو بریزی تو گوشیت:8::8::8:
همه رو پاک کنم یکی یکی بریزم؟؟؟:18:نقل قول:
راه اسون تر لطفا!!