اون با سرچ كنترلر درست نميشه ... شايد شايد چراغه جا به جا شده يا سيم كشی خراب شده ...نقل قول:
اون با سرچ كنترلر درست نميشه ... شايد شايد چراغه جا به جا شده يا سيم كشی خراب شده ...نقل قول:
یه جا شارجر دسته ی XboX360 میداد ، 3.500 تومن ، فکم افتاد !! حتمآ اینا یه روز مصرف هستن دیگه !! کسی توضیحی نداره بده ؟
جان ؟! عكس Charge Kit ايكس باكس رو صفحه ی قبل گذاشتم ببين همونه ؟ شايد از اين شارژر های باتری شارژی ها بوده !نقل قول:
نقل قول:
الان یه چیزی رو به صورت اتفاقی فهمیدم وقتی کنسول رو تکون میدم برای چند لحظه به چراق یک بر می گرده!!!!:18:
صد در صد سيم كشی داغون شده ... پيشنهاد ميكنم اگه تهرانی ببرش Next Gen ببينه چشه ... :46:نقل قول:
سلام
چند روزی هست که دسته ام خود به خود خاموش میشه! باطری هم داره ولی هر چند دقیقه یک بار ، نامنظم خاموش میشه! خیلی ضد حاله وسط بازی! مشکل از کجا میتونه باشه؟
الان با دسته دوم دارم بازی می کنم که مشکلی هم نداره!
باطری ها نو هستن ؟ ... باطری نو بنداز توش ببين دوباره خاموش ميشه يا نه ... چه موقع هايی اين اتفاق ميفته ؟ ( مثلا موقعی كه دسته ميلرزه يا موقعی كه چند تا دكمه رو با هم ميزنی .. )نقل قول:
Charge Kit چند می شه خرید؟؟
فتحی گفته لوازم جانبی تا2 هفته و پرمیوم جاسپر 2-3 روزه میاد.
من بجای اینکه برم پول شارژرش رو بدم رفتم 2 تا باطری شارژی چفت خریدم { یعنی میشه 4 تا _ که سونی هست و 4 تا شد 8 تومان و یک شارژر باطری خریدم که 3500 تومان شد و یک باطری شارژی هم توش بود که بد نبود ولی سونی کجا و اون کجا........فقط بازی ندارم که کلی سفارش دادم اینترنتی و تا بیاد فکر کنم 5 روزی بشه.......هنوز یکیش معلق هست اون یکی هو اماده به ارسال......دی
مشکل از باطری نیست .نقل قول:
وقتی در باطریه دسته رو باز میکنی 4 تا فلز طلایی رنگ میبنی .اگه یکی از اونها برو تو دسته همین جوری میشه.بهترین راه فهمیدنش هم اینه که وقتی دسته با 360 کانکت هست شما در باطری رو فشار بدی و یا اینکه دسته رو تکون بدی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی خود جای باطری یه تیکه فلز هست که اون هم باید تا ته بره تو که اتصال برقرار بشه .
باطریه های شارژی کمی کلفت تر از باطری های معمولی هستند .اگه از این باطری ها استفاده کنید به احتمال زیاد مشکلتون درست میشه.
سعید جون تو خود Xbox 360 هیچ سیم کشی وجود نداره .کجاشو میگی داداش !!!؟؟؟نقل قول:
تمام ارتباط Wireless دستگاه توسط یه بورد کوچیک که جلوی دستگاه هست انجام میشه.
اون چراغ هم با وايرلس هست!! :18:مگه ميشه ؟! اينو نميدونستم ... ممنون :11:نقل قول:
سعید جون تو خود Xbox 360 هیچ سیم کشی وجود نداره .کجاشو میگی داداش !!!؟؟؟
تمام ارتباط Wireless دستگاه توسط یه بورد کوچیک که جلوی دستگاه هست انجام میشه.
با سلام خدمت دوستان
من خواستم چراغ های قرمز XBOX ام رو امتحان کنم اما وقتی که سیم خروجی ویدیو رو پشت XBOX شل کردم هیچ چراغی روشن نمی شد و فقط xbox ریست میشد.
xbox یک وقت خراب نباشه چراغ قرمز نمیده؟؟؟؟!!!؟!
دوستان امروز رفتم نكست جن برای خريد بازی مغازش شلوغ پلوغ بود ... شك كردم كه اينجا نكست جن هست يا نه از صاحب مغازه ی بقليش پرسيدم
گفت بله همينجاس !! من گفتم چرا اينطوريه يه خورده منتظر موندم بياد نيومد !! دو تا پسر جوون اومدن توی مغازه رو نگاه كردن گفتن فكر كنيم ميخواد
وسايلش رو جمع كنه از اينجا بره !! :18:
شايد نكست جن ميخواد جاشو عوض كنه ... شايد !
دوست تروخدا این کارو نکنید!!!نقل قول:
همه اسم 3 چراغه که میاد رنگ روشون می پره حالا شما تلاش می کنید که کنسولتون 3 چراغه بشه:18:
با شل کردن کابل ها فقط دارید از عمر دستگاه کم می کنید و آسیب جدی بهش وارد می کنید
مطمئن باشید اگه 360 سه چراغه نده به این معنی نیست که خرابه معنی اون دقیقا برعکسه یعنی 360 شما سالمه
اگه این کارو ادامه بدید خیلی به دستگاه فشار میاد
به هر حال خود دانی
موفق باشید دوست عزیز
سلام.
خیلی دلم میخواست همه پست ها رو بخونم بعد پست بدم تا سوالم تکراری نباشه. اما خب
726 صفحه مانع این کار شد.
نحوه کرک 360؟؟؟
یا اطلاعاتی در این باره.
سلام
من ميخوام يه xbox arcad بخرم. بهترين بردش چيه ؟ قيمتش چنده؟
دوستان فتحی پرمیوم جاسپر اورده!
ولی گرئن می ده!!360 تومن!
ولی بهم گفت تا 3-4 روز خیلی ارزونتر می شه!شما صبر کن.
به نظر من خرید ارکید خیلی به صرفه تره!!100 تومن اختلاف دارن اونم به خاطر یه هارد 60 گیگ+هندزفری تقریبا بی کاربرد+کابل شبگه{ارزونه}+کارت گلد 1 ماهه!
كارت كجا بود عزيز !!!نقل قول:
گلد 1 ماهه مجانی رو كه آركيد هم داره ! موقعی كه بخوای اكانت بسازی گلد مجانی بهت ميده
باید فایرمویرش رو فلش کنید. دو نوع من میشناسم برای کپی خور کردن هست Xtreme و iXterme. باید دستگاه رو باز کنید و بردش رو با پورت آی دی ای مین بورد به کامپیوتر وصل کنید، اونوقت فایل مخصوص رو بگیرید و طبق راهنمایی که کرده، فلش کنید. سخت نیست وقت گیره. مغازه ها با 10-15 تومن اینکار رو انجام میدن.نقل قول:
دوستان یه چیره جالب الان 5 ماه هست گلد من باطل نشده چرا؟؟؟ مگه یه ماه نیست؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز براي بنده هم همين طور شده :31:
انشا الله براي همگي تا ابد رايگان باشه....:20:
موفق و پيروز باشيد
يا حق:11:
شما بعد از يه ماه بازم ميتونیآنلاين بازی كنی ؟ بعد از يه ماه سرويست ميشه سيلور كه باهاش ميتونی فقط توی محيط لايونقل قول:
گشت بزنی و بعضی چيز هارو دانلود كنی ... اون رو ديگه بهش نميگن گلد ...
نقل قول:
پس مشکل من از کجاست؟
اینو می گم:
کنسولم وقتی در حالت ایستاده هست بیشتر چراغ دوومش روشنه در حالی که روی دسته چراغ یک روشنه! نمی دونم چرا اینطوری شده تقریبا یک هفته هست کنسول رو خریدم.
ممنون.نقل قول:
نمی دونستم روش گلد هست1
حالا ارکید با هارد و وسایلش بگیرم؟؟
والله به صرفه تره!!
سلام دوستان من الان حدود یک ماهی هست که آداپتور Xbox ام سوخته(175w) به هر جا که سر میزنم ندارند . اگه کسی در این مورد اطلاعی داره لطفا کمک کنه...:41::42:
والا مشکل شما جزو نادر ترین مشکلات این دستگاه هست !!!:46:نقل قول:
و فقط میشه با آزمون و خطا مشکلشو پیدا کرد.
شما اگه میتونی Xbox رو کامل باز کن جوری که مادربورد رو ببینی.
حالا تمام فیش هاشو (برق و تصویر و ...) رو وصل کنو دستگاه رو روشن کن .
خب اگه جلوی دستگاه رو ببینی یه بورد کوچیک وجود داره که میتونی تمام اجزاشو ببینی:
یه قاب جلوی LED های دستگاه هست که میتونی به راحتی درش بیاری :
حالا باید به LED ها دست بزنی و ببینی که با دست زدن تو روشن خاموش میشه یا نه فقط مواظب باش فشار ندی چون خیلی حساس هستند !!!
نه جیگرتو !!! این LED ها روی خود بورد هستند .نقل قول:
قشنگ به عکسی که گذاشتم دقت کن.
--------------------------------------------------------
امیدوارم دوستانی که تاحالا نمیدونستم دسته ی بیسیم اونها توسط کدام قسمت کنسول کار میکنه متوجه شده باشند !!
موفق باشید
من الان 5 ماه هست دارم بازی میکنم فکر کنم بعد 7__8 ماه تو فروم بودن فرق گلد و سیلور را بدونم :19::31::31:نقل قول:
دوست عزیز این حالت برای چند تا از دوستان پیش اومده و خب یه شانس به حساب میاد !!!!نقل قول:
علتش هم اینه که سرور LIVE نتونسته اکانت Gold شما رو زمان بندی کنه و واسه همین هر چند وقت یکبار به صورت دستی چک میشه
که نکنه همچین اتفاقی افتاده باشه .حالا شما تا Silver نشدی بازیهاتو بکن .
باید برید توپ خونه پاساژ لب باف چون اونجا باید داشته باشهنقل قول:
اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3887152&postcount=3
سلام
ببخشيد 1080/24p چيه؟ رزولوشنش نسبت به 1080p چه جوريه؟
در زير دي وي دي درايو دستگاه يک سنسور ميکرو سويچ چهار پايه هست احتمال 90 درصد از اونه که ايستاده و يا خوابيده بودن دستگاه رو تشخيص ميده در حالت خوابيده 2 تا پايه به هم اتصال دارند و در حالت ايستاده 2 تا پايه ديگهنقل قول:
با اهم متر تست کن
موفق باشيد
لطف کنید برای آخرین بار فرق بین Premium و Elite را کاملاً بگید.
2 بار با فتحی تماس گرفتم (چقدر آدم خسته ای بود!!!!!! :دی) گفت : "Elite Jasper هنوز تو دبی هم نیومده و فرق Premium و Elite تو سیاه بودن وهاردشه"
حالا شما بگید دقیقاً فرق Premium و Elite چیه؟
--
تو این وضعیت Premium بگیرم یا نه؟
--
چند تا بازی تو سبک prince of persia معرفی کنید.
دوستان چون فتحی خیلی گرون کرده پرمیوم جاسپر رو{360}واریکد جاسپر{260}تصمیم گرفتم فردا یک ارکید یگیرم+یک هارد 60 یا 20+دسته اضافه.چون بقیه وسایل توی پرمیوم زیاد به دردم نمی خوره!!
امروز هم رفتم تو تبریز ببینم وضع چطوره می تونستم ارکید جاسپر 280 بگیرم ولی نخریدم یکی هم گفت 250!!!!ولی پسر خالم که زیا کوه می ره رفت از مغازه بغلی یک رادیو بگیره طرف گفت مغازه بغلی از اون جور ادماست{از قیافش هم معلوم بود}خلاصه ما هم گفتیم فردا از فتحی بگیریم!
خیلیا هم فکر می کردن من اسکلم و می خواستن برام فالکون بندازن و می گفتن که هیچ فرقی نداره!!
یکی هم گفت اصلا ماکروسافت جاسپر رو تایید نکرده و بگو که کجای دستگاه نوشته چاسپر؟؟
دوست من بین این دو مدل از ایکس باکس الان 4 تفاوت اساسی وجود دارهنقل قول:
1)پرمیوم سفید رنگه ولی الیت مشکی رنگه
2)الیت یک کابل hd اضافه تر از پرمیوم داره
3)الیت یه هارد 120 گیگ داره ولی پرمیوم یه هارد 60 گیگ داره
4)پرمیوم با برد جاسپر اومده ولی الیت با برد جاسپر نیومده و هنوز در بازار با برد فالکون موجوده
---------------------------------------------------------------
دوست عزیز بستگی به سلایق خودتون داره که کدومو بگیرید.چیزی که غیر قابل انکاره اینه که پرمیوم به صرفه تره ولی خوب برای خیلی ها مثل من اینکه هاردش بالا باشه و رنگش مشکی مهم تر بود و علاوه بر اون یه کابل hd هم داره.خیلی نمی خواد نگران بردشم که فالکونه باشید.برد فالکون هم خوبه و حتی شما به راحتی می تونید در روز 8 ساعت بازی پی در پی و شاید چند ساعت هم بااستراحت دادن به کنسول ازش استفاده کنید.ولی خوب نباید فراموش کنیم که هرچند فالکون خوبه ولی جاسپر خیلی بهتره.در کل با اینکه هارد 60 از 120 کمتره ولی باز هم دلیل نمی شه که 60 گیگ کم باشه.خیلی هم کافیه.مگه آدم چند تا بازی می خواد روش نصب کنه؟با یه کم مدیریت همه چی درست میشه
اگه یه سری ظرایف و امکانات براتون مهمه بدون توجه به هزینه الیت بگیرید
اگه این طور چیزها براتون مهم نیست و می خواید چیزی بگیرید که قیمتش به صرفه تر باشه پرمیوم بهترین انتخابه
سلام خسته نباشید ایا دسته ی xbox-360 تقلبی هم داره؟ مرسی
بله ,شما هر چیزی رو که فکرشو بکنی تقلبی هم دارهنقل قول:
این 2 تا هیچ فرقی با هم ندارن عزیز!!!نقل قول:
رزولیشن 1080p به صورت اختصاری گفته میشه واصل اون 24×1080×1920 هست که 24 همون Bit Rate تصویر هست .
فکر نمیکنم نیازی به اهم متر داشته باشه .ممکنه یکی از پایه ها از هم فاصله گرفته باشه.نقل قول:
راستی بهش میکرو سوئیچ نمیگن گل پسر !!!
این قابلیت رو بهش Accelerometer میگن که یه ساچمه ی خیلی کوچیک تو یه محفظه ی مایع هست و فقط محور X ,Y رو تشخیص میده .
ممنون از راهنماییت.
راهی هست برای فهمیدن نوع تقلبی از اصلش؟
بروبچ بازی prototype چطوره؟؟؟؟
راستی از کجا باید فهمید جاسپر هست یا نیست؟؟؟{ من که هر چی بازی می کنم اونجور که شما میگید داغ نمی کنه......یعنی من هم اصلا حواسم بهش نیست.دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بروبچ بازی prototype چطوره؟؟؟؟
بازیه خوبیه ! یعنی میشه گفت تو این مدت یکی از بهترین ها بوده ! به هرحال برو تو تاپیکش !
مرسی بابت توضیحات کاملتون.
فقط 3 تا سوال:
1- این HD چی بود؟
همون HDMI ه یا چیز دیگه ای ه؟
2- این که میگید فتحی گرون کرده، جایی هست که ارزون تر باشه؟
3- منتظر این Elite بشم؟ آخه بیاد، از 400 هم گرونتر میشه (اون هم بعد از چند ماه!)
مرسی
1-آره منظور همونHDMI هست .نقل قول:
2-هر جا واسه خودش یه قیمت میده باید بگردی .تا اینجایی که من میدونستم فتحی از همه جا ارزون تر میداد حالا هم مثل اینکه 2 تا مشتری به خودش دیده دندون گرد شده !!!
3-به نظر من صبر کن Elite بگیر چون از نظر لوازم جانبی کامله و اینکه یه هارد 120 داره که از همه چی ارزشش بیشتره.