یه تکونی خورد مبین نت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه تکونی خورد مبین نت!
زحمت کشیده خسته نباشه:n02:نقل قول:
چه تکونی؟من که تغییری نمی بینمنقل قول:
آفرین به شما .نقل قول:
ریز میاد
محسوس نیست
در کل اصلا با مبین نت کنار نمیام
از قدیم تا الان
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
امروز سرعت دانلود برای من بهتر بود
ولی وقتی با سرعت بالا یکم دانلود میکنی قطع و وصل میشه. فکر کنم سی می یو مودما نمیکشه.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تو این مدتی که مشترک مبین نت هستم (از تیر ماه تا امروز) از رویکرد کیفیت اینترنت بشدت رضایت دارم. اما کیفیت خدمات پشتیبانی نه.
حالا پست های منو سرچ کنید تو همین تاپیک چندین و چندبار نقد کردم
حتی ماجرای حذف بسته ها و غیر...
با این حال چیزی از بابت کیفیت اینترنت تو چند ماه برای من فرق نکرده.
سرعت دانلود من برای سرور داخلی و خارجی مطلوبه.
قبلا خیلی رو ماجرای مصرف گیگ و غیره حساسیت داشتم و خوب مثل همه فکر می کردم این اتفاق از خود مبین نت هست
NBMonitor Network Bandwidth Monitor نصب کردم. که متوجه نشتی ویندوز شدم و خوب انصافا بعدش یک مگ هم کم و زیاد ثبت نشد.
کیفیت سیگنال و پیدا کردن فرکانس های درست واقعا مهمه. برای من سه روز زمان برد تا بهترین نقاط رو کشف کردم. الان این اسکرین از بهترین نقطه خونه نیست ولی خوب کار راه بنداز هست برا من.
باری بازی من هیچ وقت رو مبین حساب باز نکردم. نه اینکه وضعیت افتضاح ای داشته باشه. پارس ان لاین جواب بهتری به من میده و همیشه کنسول با پارس هستم.
دوست من تبریک بابت این link quality عالی،فقط یه سوال داشتم،شما نوشتین کیفیت سیگنال و پیدا کردن فرکانس های درست خیلی مهمه،میخواستم بدونم اگه این پیدا کردن فرکانس مطلوب از طریق تنظیمات داخلی مودم هست میشه یه توضیح آموزش طوری در مورد پیدا کردن فرکانس مناسب از طریق تنظیمات داخلی مودم بدی،ممنون:n16:نقل قول:
شاید استفاده از کلمه فرکانس درست نباشه اینجا، بیشتر خواستم در مورد این بگم که میشه با یه سرچ ساده تو خونه به بهترین کیفیت رسید.نقل قول:
درسته،پس یعنی شما به تنظیمات داخلی مودم دست نزدی،فقط با جا به جایی مودم به بهترین مکان برای سیگنال بهتر رسیدی؟نقل قول: