dبا یه بار شارژ کردن خوب اگه پر کنه حدودا 7500 تا می زنهنقل قول:
چون من خودم این چابگر رو داشتم
2015 گرونتره
واسه اینکه سرعت چاپش 26 برگ هست
میزان کارکرد ماهانش هم 15000 برگ هست که 2014 10000 برگ هست.
Printable View
dبا یه بار شارژ کردن خوب اگه پر کنه حدودا 7500 تا می زنهنقل قول:
چون من خودم این چابگر رو داشتم
2015 گرونتره
واسه اینکه سرعت چاپش 26 برگ هست
میزان کارکرد ماهانش هم 15000 برگ هست که 2014 10000 برگ هست.
سلام
من بین پرینتر hp 1215 و hp 2035 موندم . میخاستم بدونم هر کدوم از این ها با کارتریج فابریک که همراه دستگاه هست چند صفحه پرینت میکنن ؟ و هزینه شارژشون چه قدر میشه ؟
کیفیت چاپ عکس برای 1215 چه طوره ؟ خوب میزنه یا جوهر افشان بهتر میزنه ؟
این تکنولوژی افزایش کیفیت که اچ پی میگه چیه ( HP ImageREt 2400 ) ؟
من شنیدم که 1215 روی کاغذ گلاسه پرینت نمیکنه درسته ؟
در کل شما کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
قیمت این دو مدل و 2015D رو هم میدونین ؟
ممنون میشم که کمکم کنید گیر کردم بد جوری
امروز با يك دو تا فروشنده صحبت كردم كنون lbp3010 را پيشنهاد كردند چون اين روز ها قيمت hp بدجوري گرون شده حتما قطعات و تونر و شارژش هم گرون ميشه نظر دوستان چيه؟
دوستان عزيز ميزان كار كرد ماهانه يعني چه؟
نقل قول:
حداکثر ظرفیت مجاز کارکرد یک پرینتر در یک ماه.
امروز با يك دو تا فروشنده صحبت كردم كنون lbp3010 را پيشنهاد كردند چون اين روز ها قيمت hp بدجوري گرون شده حتما قطعات و تونر و شارژش هم گرون ميشه نظر دوستان چيه؟
سلام به اساتيد!
من ميخواستم يك پرينتر ليزري سياه سفيد بخرم،بعد از اتفاقاتي كه بر سر اچ پي اومد تو ايران دوستان مدل 1640 سامسونگ رو پيشنهاد دادن اما اين مدل گفته شد كه بعد از 2000 برگ كه زد بايد 30 تومان پول بديم و براش چيپست بخريم!آيا بهتر نيست به جاي اين كار يك كنون 3010 بگيرم 105 تومان؟يا اگر پيشنهاد ديگه اي داريد ممنون ميشم
سلام.
یه سوال کوچیک داشتم که نگرانم کرده و از اساتید محترم خواهش میکنم در مورد پرینتر Hp Laserjet P1005 کمکم کنن.
خصوصا آقای سناتور و آقا مسعود جان !!!
من پرینترو دیروز خریدم و قبل از این چاپگری نداشتم و از اصطلاحاتش هم سر در نمیارم.
1 سوال داشتم :
زمانی که میخوام یه برگ چاپ کنم هنگامی که پرینتر رو روشن میکنم قبل از هر کاری بلافاصله پس از روشن شدن بالای پرینتر (از همونجایی که کاغذ میاد بیرون) شروع میکنه به چرخیدن !!!
زمانی هم که میره برای چاپ این غلتکه سه بار میچرخه بین هر بار 3 ثانیه مکث میکنه و اون چراغ زرد علامت تعجب روشن میشه آخر سر بعد از حدود 20 30 ثانیه کاغذو میبره تو و پرینت میگیره.
مشکل و سوال من اینه.
میخوام ببینم این عادیه و مال همه همینه یا مشکل منه.
منتظرما توروخدا جواب بدید نگرانم
سلام. طبیعیه . اولش یه جورایی خودش رو چک میکنه و آماده به کار. واسه همین میچرخه.نقل قول:
مال منم همینجوریه.
:46:
ممنونم.
ولی قبل از چاپ چی موقع روشن شدن طبیعیه ولی قبل از چاپ کردن هم سه بار این کارو میکنه !!!
مال شما هم اینجوریه ؟:11: