با سرویس 8مگ ، اوایلش که محدود نشدی ، میتونی شبی 12 گیگ دانلود کنی ولی بعد از چند شب ( 2 تا4 شب ) سرعتتو محدود میکنن و از اون به بعد میتونی در 7ساعت ، شبی 3225 مگ دانلود کنی...نقل قول:
Printable View
با سرویس 8مگ ، اوایلش که محدود نشدی ، میتونی شبی 12 گیگ دانلود کنی ولی بعد از چند شب ( 2 تا4 شب ) سرعتتو محدود میکنن و از اون به بعد میتونی در 7ساعت ، شبی 3225 مگ دانلود کنی...نقل قول:
نهایتا از دو روز بعد اون کاربر محدود میشه و کارش به ماه نمیکشه.نقل قول:
بلهنقل قول:
به این صورت هست که در آتر 1 از حدود 20تا30 گیگ در ماه عبور کنید سرعت شما بصورت پلکانی کم خواهد شد.
آقا داستان چیه من الان 5 ماهه تو صفم امروز زنگ زدم میگن مرکز مخابراتیتون بهمون پورت نمیده به هیچ شرکتی پورت نمیده
(حکمت شعار تهران)
کسی خبر داره ؟ چجوری پیگیری کنم؟
سلام
دوستان کسی در مورد اینترنت نقطه به نقطه شاتل اطلاعاتی داره؟
کیفیتش چه جوریه ؟ پینگ تایمش خوبه یا نه؟
قطعی زیاد نداره ؟
خیلی ممنون .
نقل قول:
من سرویس 512 اکو 6 ماهه دارم و با انجام دادن یه سری کار ها و ترفندها سرعت شبانم 4 مگابیت یا همون حدود 500 کیلو میشه که بین 10 تا 12 گیگ شب دانلود دارم پشت پشت چند ماهه هر شب دانلود می کنم
فقط می خواستم بدونم آیا این طبعیه ای یا نه ؟ میدونم نیستا چون بهد چند روز که اولش سرویس گرفتم شبی 10 گیگ میداد بعدش کردش شبی 1 گیگ بعدش کردش منو 300 مگ بعدش ترفند شد دوباره 12 گیگ
می خواستم بدونم کسی این تجربه رو داره یا نه ؟
ببخشید در ضمن تشکر هم دکمش نمیدونم کجاست مرسی که تجربیاتون در اختیارم گذاشتین
:n39:
خواهش میکنم عزیز :n06:نقل قول:
شما اولش سرعتت بالا بوده ( با استفاده از وی پی ان داخلی و ... ) ، بعد در اثر دانلود زیاد ، پله به پله سرعتتو کم کرده و در نهایت سرعتتو رسونده 8 تا 16 کیلوبایت ( که 300 مگ تونستی دانلود کنی ) و معمولا بین 14 تا 20 روز طول میکشه که سرعتت دوباره برگرده به حالت اول ؛ این اتفاق برای همه میفته ولی میزان محدود شدن سرعتا به ازای هر سرویس متفاوته ، یعنی شما که سرویس 512 داشتی ، سرعتت نهایت تا 8 کیلوبایت پایین میاد و با این وضعیت فقط میتونی 200 تا 300 مگ دانلود کنی ولی کاربری که برای مثال سرویس 8مگ داره ، سرعتش نهایت تا 128 کیلوبایت پایین میاد و با این حال میتونه حدود 3 گیگ دانلود کنه...
اینم الان تست گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم الان دان دارم یه هویی :)
اینم از اول اردیبهشت
اینم ویدئو که حرف و حدیثی نباشه
اینم ریزش
گفتم که زیر 10 گیگ نمیگیرم اگرم هست من خونه نبودم :D
دوستان لطفا راهنمایی کنید ..نقل قول: