-
من دقیقا موافقم با تمرین خودم تازه داره روش دستم میاد
ولی داور خداییش بده داور فیفا یه چیز دیگه هست و مشکل های زیادی هست که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام بردند مثلا بازیکن به مسی که 10 متر اونور تره میرسه :n04:
-
خب منم دیشب بازی را برای PC تهیه کردم و فقط تونستم 4تا بازی انجام بدم ! از همون اول بازی از حرکات بازیکن ها و شوت ها اصن خوشم نیومد ! مخصوصا وقتی سرعت (R1) را ول میکنی ، بازیکن داره راه میره
شوت ها هم که هرچقدر بیشتر قدرت پر کنی بیشتر میره هوا و تا میرسه به دروازه میاد پایین ! شوت ها مستقیم نمیره بلکه همش میره هوا
چرخش بازیکن ها خیــــــــلی افتضاح شده ! جوری که اصن نمیشه کاریش کرد .....
درعوض تماشاگرا فوق العاده شدن ، وقتی MOTIVATION را روی High میزارین ، توی ورزشگاه غوغایی به پا میشه که عالیه !
سیستم Combined Strategy که داخل چیدنِ ترکیب تیم وجود داره عالیه ! (همونی که میشه توی 3 منطقه از زمین کارهای ترکیبی و تیمی انجام داد)
درجه سختی SuperStar وااااقعا سخت شده ، من توی 2013 همیشه از این موضوع شکایت میکردم که چرا با اینکه درجه سختی روی SuperStar گذاشتم ولی تیم حریف اصن قوی نیست
درعوض اینجا گل زدن به حریف فوق العاده سخت شده ، البته اوایلشه و به مرور عادت میکنم بهش !
اگه بخوام یه جمع بندی کنم ، چون بازی برای نسل بعد داره میاد ، بازی دچار تحولاتی شده که با نسخه های قبلی فرق میکنه و برای همین شاید در نگاه اول
بازی یکم ضعیف به نظر برسه (که واسه من همینطوری شده و حس میکنم بازی ضعیف شده)
ولی مطمئنم بازی به بازی که پیش بریم بهش عادت میکنیم و میشه بازی کرد
-
دوستان من میخوام بازی رو از سایت s.o.f.t.98.ir (ساف.ت 98)دانلود کنم ؟!.
دوستان از این سایت دانلود کردن ؟!! مشکلی نداره؟!! کرک داره؟!!
-
من از اونجا گرفتم دارم بازی میکنم ریلودد هم هست
-
سلام. من مدتیه این تاپیکو پیگیری میکنم..... بازی رو هم امروز نصب کردم و از صبح دارم بازی میکنم، البته با داداشم و نه با cpu
اول از همه بگم حتما رزولوشن روی حالت 16:9 باشه....حتما توی تنظیمات تغییر بدین
بعدشم آقا این کریس رونالدو رو دیگه خیلی تخیلی ساختن خصوصا اینکه قرمز باشه
از feint ها خیلی خوشم اومد، واقعا زیباست....اورال ها خیلی عجیبه و من هنوز واسم غیر قابل فهمه که بر چه اساس اورال یکی بازیکن مشخص میشه، مقایسه اورال بعضی بازیکنا واقعا مضحکه
شوت ها خیلی افت کرده و منحنی وار زده میشه....پاس های تو عمق سخت تر و طبیعی تر شده و دیگه شاهد اون پاسهای ماوراء الطبیعه سال های قبل نیستیم
از حرکت های جدیدی که گذاشتن خیلی خوشم اومد، یکیش همین که با شوک سمت راست با دستات با حریف درگیر میشی و از توپ محافظت میکنی یا توپ رو از حریف میگیری
گیم پلی هم به نظرم من بر خلاف خیلیا که میگن ضعیف شده، بهتر شده....البته به نظر من الان داره پیس حداقل گیم پلیش رو طبیعی تر و به فیفا نزدیک تر میکنه، اما کونامی باید اینو بدونه کسی که طرفدار پیس هست، بخاطر همون گیم پلی روون و ساده ش طرفدار پیس هست، وگرنه اگه میخواست بازی سخت تر و به حقیقت نزدیک تر باشه، میرفت سمت فیفا....بخاطر همینه که خیلی از طرفدارای باسابقه پیس از این ورژن پیس مینالن
-
کاشکی pes تو همین گیم پلی خودش کار میکرد { من از همین راضی هست } ولی اگه اینطور میشد گیمر ها دو گیم پلی مختلف داشتن اما الان هر دوتا بازی گیم پلی یکسانی دارند ولی دیگه اتفاق افتاده و گیمر ها عادت میکنن
-
گزارش عربی بزنید کلا نظرتون عوض میشه:n02:
-
PES رو رزولیشن 1080بازی کردم عجب گرافیکی انگار داری فوتبال واقعی بازی می کنی
حتماٌ امتحان کنید
-
همونطور که میدونید داخل قسمت Button Configuration/Player Movment دوتا آپشن وجود داره به شکل
و
وجود داره ولی در پی اس های قبلی علاوه بر این 2 گزینه، گزینه ی دیگه هم وجود داشت به این شکل
که در پی اس 14 برش داشتن، این آپشن سومی باعث میشد با دکمه های معمولی گیم پد بازی کرد و همزمان با شوک دریبل زد، که کسایی که داخل پی اس دریبل میزنن میدونن من چی میگم
برای اینکار تنظیمات گیم پد رو در قسمت ستینگ به این شکل تغییر بدید:
بعدش در بازی در قسمت Button Configuration/Player Movment این تنظیمات رو قرار بدید:
و در آخر هم هنگام بازی چرا آنالوگ گیم پد یا همون چراغ شوک رو باز روشن کنید
-