نقل قول:
علي كه گفته
30 تومنه
تو وبلاگشون هم هست تبليغاتش maadiran.mihanblog.com
Printable View
نقل قول:
علي كه گفته
30 تومنه
تو وبلاگشون هم هست تبليغاتش maadiran.mihanblog.com
قيافش كه مثل همين 25-30 تومنياس . مخصوصا كنترلش .البته ديگه همه كنترلا اين تيپي شدن، نكردن يه عكس با كيفيت ازش بگيرن !!!!نقل قول:
يه عكس با كيفيت و خوب ، ميتونه كالا رو بهتر از اون چيزي كه هست نشون بده
من درست منظورتون را متوجه نشدم.سر چی به توافق نرسیدن؟چی کاملا" لغو شد؟نقل قول:
راه اندازی ماهواره صداوسیما لغو شد؟این چی کار به کشورهای دیگه داره؟ایران می خواد خودش مستقل ماهواره بفرسته فضا
دوستان من يك مشكلي با پلير پروويژن دارم اين كه تمامي فيلمها و كليپ هاي wide رو به صورت فول اسكرين نمايش ميده يعني
قسمتهاي سياه بالا و پايين تصوير رو حذف ميكنه و تصوير رو ميكشه راهي براي حل اين مشكل هست ؟يا بايد با آپديت هاي بعدي درست بشه .
غير از مشكل بالا در حد قيمت اين دستگاه من از قابليت پليرش راضي هستم.
شما هم كه به همه چي گير ميدي...نقل قول:
مگه ميخواي چي ببيني كه با كيفيت باشه؟؟؟؟
ديگه از اوني كه هست ، بزرگتر ميخواي چي كار؟
نسبت تصویر یا Aspect ratio رو 16:9 بزار درست میشه.نقل قول:
من قصد خرید یک MONITOR-TV دارم و می خوام 22 اینچ باشه که در سایت مادیران دو مدل
LG-M228WA و AOC-V22T را پیدا کردم.ولی این دو مدل سیستم ----T را ساپورت نمی کنند.البته مدل هایی را هم دیدم که سیستم ----T را دارند ولی برای من بزرگ بود مثلا" 27 اینچ بود.در نهایت می خوام بدونم اگر MONITOR-TV هست که بین 19 تا 22 اینچ باشه و سیستم ----T جهت گرفتن کانال های دیجیتال را داشته باشه به من معرفی کنید همراه با قیمت و مشخصات.
یک سوال دیگر اینکه می خواستم بدونم این گیرنده دیجیتالی که مخصوص کامپیوتر و لپ تاپ هست و بصورت فلش مانند می مونه را آیا میشه به تلویزیون های LCD که فلش خور هستند هم وصل کرد؟
و همین طور آیا میشه به دو مدل مانیتور-تی وی LG-M228WA و AOC-V22T هم وصل کرد؟
ممنون می شم به سوالاتم پاسخ دهید.
اين انتقادا سازندس !!! :31:نقل قول:
عكس بزرگ مطرح نيست . عكس با كيفيت و به نوعي عكس صنعتي منظورم بود . البته مشكل از ايكس ويژن و امثال اون نيست ، كلا واحد هاي تبليغات توي شركت ها به درد تراكت چاپ كردن ميخورن تا معرفي يه كالا :20:
الان اين محصول يه رنگي بين زرشكي و قهوه اي پر رنگ نشون ميده ، اما غكن نمي كنم هيچكدوم از اينا باشه !
البته اين بحث هيچ ربطي به تاپيك نداره و قول ميدم ادامه ندم :11:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
اگه نگن تبليغه !!
پروويژن داره با قيمت 90 تومن عرضه ميكنه ، فقط تا 11 تير
مي تونيد از نمايندگي زير بگيريد
کد:www.--------
نقل قول:
دوست عزيز. من هم دنبال m228 گشتم ولي گفتن كه تو بازار نيست
الان دو تا گزينه داري . يكي v22 و يكي 2394 . البته 2794 كه خودت گفتي بزرگه. اين دو مدل هيچكدوم گيرنده ديجيتال ندارن
اون فلش رو نميشه به LCD وصل كردم. من از بچه ها پرسيدم و خودم هم امتحان كردم. ولي ميشه به اين دو مدل وصلش كرد.
2394 هم اينه لينكش:
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=150
يعني شما مشكلي نداريد ؟ چون من چند بار نسبت تصوير رو همون 16:9 گذاشتم تغييري نميكنه يكبار ديگه امتحان ميكنم نتيجه رو ميگم.نقل قول: