:n02: اتفاقاتحریک شدیم و تا تونستیم کلیک کردیم.نقل قول:
من ک خوندم آویرا بوده.!!
:n02: اتفاقاتحریک شدیم و تا تونستیم کلیک کردیم.نقل قول:
من ک خوندم آویرا بوده.!!
سلام خدمت همه
می خواستم به اون دوستانی که از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس های کرک شده استفاده می کنند هشدار بدم که اولا حتما آسیب ها آنتی ویروس های کرک شده رو جدی بگیرند
دوما اگر اطلاعات کامپیوترتون براتون مهم نیست آنتی ویروس کرک شده نصب نکنین چرا که با این کار راه رو برای نفوذ توسط هکر ها راحت تر می کنین !!!
متاسفانه یا خوش بختانه خیلی از ما از جمله خود من از دادن پول بابت امنیت کامپیوترمون خودداری می کنیم
اینجاست که آنتی ویروس های رایگان به دردمون می خورن
من با نگاه کردن به تست های معتبر av test و av comparatives متوجه شدم که چقدر این آنتی ویروس رایگان avast قدرت منده !!!
شما اگر حتی nod32 اورجینال هم بخرین در برابر avast نسخه رایگانش هیچی نیست !!!
بنابراین اگر به دنبال آنتی ویروس عالی سالم و ایمن می گردین و نمی خواین هزینه ای بایت امنیت بدین بهتره به سراغ avast برین
امیدوارم این مطالب مفید بوده باشه
آواست آنتی ویروس خوبی هست،منم یکی از طرفدارهاش بودم و یادم میاد اولین بار ورژن 4.8 رو نصب کردم
اما متاسفانه کاربران ایرانی رو تحریم کرده و یکم کار آپدیت رو مشکل کرده ...
:n23:
با سلام به دوستان عزیز.امکانش هست از panda cloud در کنار آنتی ویروس دیگه مثلا نورتون استفاده کنم؟ با توجه به اینکه پاندا کلود امکاناتreal time protection & behaviour blocker داره میخواستم ببینم باعث تداخل در کار آنتی ویروس اصلی نمیشه؟ با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
شما اگر برای تجریه و تست میخواهید این جور موارد را نصب کنید که اشکالی نیست ولی وقتی خود نورتون برای امنیت شما کفاف میدهد دیگه دلیلی برای نصب سوییت دیگر نیست دوست عزیز
نورتون یه مقدار در شناسایی ویروس های فلش خوب عمل نمیکنه.به همین دلیل خواستم در کنارش از یک مکمل دیگه استفاده کنم.(بیشتر میخوام بدونم آیا در کار هم تداخل ایجاد میکنند یا خیر.)البته امسی سافت حالت free هم که real time فعال نیست هم مد نظرمه.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزيز
ضمن تشكر از زحمات كاربران عزيز و فعالان انجمن آنتي ويروس و ناظران محترم به اطلاع مي رساند
نظرسنجي تاپيك ريست شد و نتايج نظرسنجي سال 2012 در پست اول قرار داده شد
ضمنا قابليت رأي گيري مجدد بزودي اضافه خواهد شد
موفق باشين
آیا داشتن یک آنتی ویروس لازم و ضروریه ؟!
بنظر من لازمه که یک انتی ویروس داشته باشید. یعنی هر کامپیوتری باید یک انتی ویروس داشته باشد مگر اینکه اطلاعات داخل کامپیوتر اصلا برات مهم نباشهنقل قول:
نقل قول:
سلام
خب فکر کنم اگر مکمل برای ویروس های فلش نیاز دارید از USB Disk Security استفاده کنید
در غیر اینصورت امسی سافت فری هم خیلی خوبه