یک مگ رایتل....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Printable View
یک مگ رایتل....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
پینگ چرا خراب شده؟
700-800 چه خبره.آخرین باز که چک کردم 2 ماه پیش پینگ 300 بود(سرور CA)
این که کدام بهتر است کاملا به منطقه زندگی شما بستگی داره!نقل قول:
مثلا در روستای ورسک(جاده فیروزکوه)که رایتل وجود نداره و سرعت اینترنت همراه اول 2kb/s هست سرعت ایرانسل به بالای 35kb/s میرسه!(معادل adsl با سرعت 256 مخابرات)
در حوالی میدون انقلاب تهران سرعت دانلود همراه اول بالای 20kb/s هست و پینگ زیره 150(2تا دیگه رو تست نکردم)
حوالی میدون سپاه تهران ایرانسل و همراه اول تعطیلند!(همراه اول در حد 5kb/s و ایرانسل 3kb/s) ولی اینترنت عادی رایتل سرعت بالای 30 میده!
من این پست رو تایید می کنمنقل قول:
به نظر من هم به منطقه بستگی داره
100 درصد !! چون تعداد کاربر و پهنای هر منطقه خیلی باهم فرق میکنه!! معلومه که وسط شهر خیلی کاربر زیادی از یه BTS استفاده میکنن تا حومه شهر ، از این طرف هم چون پهنای BTS تو مناطق شهر ها فرق میکنه سرعت نهایی کاربر هم فرق خواهد کردنقل قول:
با اجرای رومینگ ملی آنتن های اوپراتورها همدیگه رو تقویت میکنن بنابراین وضعیت اینترنت موبایل هم بهتر میشه . همراه اول و ایرانسل موظف شدن که برای اجرای 3g ,4g اول باید رومینگ ملی رو فعال کنن . ضمن اینکه با احرای این طرح امکان تغییر اوپراتور بدون تغییر شماره هست .
آره منم این رو خوندم !! خیلی طرح عالی بود!! البته اگر درست اجراش بکنننقل قول:
به نظرتون اگر 4G و 3G به خوبی ارائه بشه می تونه رقیب ADSL بشه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
فکر نمیکنم یک همچین اتفاقی بیفته (رقابت بین 3g و 4g با adsl) بخاطر اینکه شرکتهای adsl پهنای باندشون رو باز گذاشتن(واسه اینکه حجم زودتر تموم بشه و شما مجبور به شارژ مجدد بشید) و مثلا همین الان من با سرعت 512 اسمی با سرعتی نزدیک به 5 مگ رسمی میتونم دانلود کنم در صورتی که شرکتهای اوپراتور موبایل همون سرعت استاندارد رو هم بدن شاهکار کردن. :11:
Sent From My SM-G900H
:n08::n08::n08::n08:نقل قول:
یعنی بدجور با این جملت موافقم
=====
همه اپراتور های موبایل همه جای دنیا اون سرعت اسمی رو که میگن ارائه میدن !! جون ارائه سرعت های بالا به صورت نسل 3 یا 4 خیلی هزینه بر تر هست تا ADSL