ولی هرکی بوده سه حالت داشته
1. خیلی باحال بوده
2. خیلی بیکار بوده
3. ایرانی بوده:دی
Printable View
ولی هرکی بوده سه حالت داشته
1. خیلی باحال بوده
2. خیلی بیکار بوده
3. ایرانی بوده:دی
دوستان متوجه هستید این روزا بد جوری از طرف هکرها سایتهای ایرانی یا سایتهای خبری دیگه که به ایرانی ها هم ربط داره مورد حمله قرار میگیره بیشتر هم من تا جایی که دیدم روسی یا عربی هستن و به تخریب چهره ایرانی ها تلاش میکنن یکی از دوستانم میگفت کار گروههای افراطی عرب هستش منم به یه چیزایی در مورد این روسها دست پیدا کردم .
شاید هم به نوعی به مسایل 30 یا 30 بر میگرده خلاصه بعد بعضی اتفاقات احساس میکنم به نوعی از داخل هم تلاش میشه که اینترنت و تمام سایتهای پر طرفدار و قانوی ایرانی هم دچار مشکل بشن مثلا همین اختلال خود پی 30 که امروز چند بار حتی من با صفحه فـــــــــــــی لـــــــــــتر مواجه شدم .
اینم از هک سایت اوساسونا و ترور شخصیتی دو تنا از با اخلاقترین بازیکنان خوبه همه میدونیم نکونام یکی از با اخلاقترین بازیکنان لا لیگا هستش چه برسه به جنجال سازی .
از وین رونی که بیشتر جنجالی نمیتونن یا بکهام فقید.....:دی
من که میگم اینا تو کلوپ شبانه داشتن حال و حول میکردن که سر یک دختر:31::31::31:با یکی دعواشون شده
:31::31:بعدش هم که سایتشون چاپ کرده رفتن گریه زاری که ما دیگه اگه ایران هم برگردیم اعدامیم اونم بخاطر همچین چیز کوچیکی اونا هم برای دفاع از اینا:31::31::31: گفتن هک بوده
ما هم که توهم دشمن فرضی داریم میتونیم همه چی را بندازیم گردن اون :27::27::21:
بابا این داوره هم هیچی از فوتبال سرش نمیشده ها!!
به یک نفر الکی اخطار میداد بقیه میامدن می گفتن چرا اخطار دادی آخه !؟!؟!؟ بعد داورم 4 نفر رو اخراج میکرد بازی خود به خود تعطیل میشد!!!
کلا داورش باحال بوده
من بودم به خاطر بدی هوا بازیو تعطیل میکردم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف پست شماره ی 2 رو تائید می کنم...
شاید حرف اون هکر حقیقت داشته؟؟
گفته تو یه باشگاه شبانه بودن اینا
maybe!:31:نقل قول:
بعدشم که گندش دراومده اینا یه پولی دادن به اساسونا و ...:31::31:
نکونام: این اتفاق چرا در شب احیا رخ داد
خبرآنلاین: هکرها این بار سراغ نکونام و شجاعی رفتند.
بعضی از خبرها آنقدر داغ و باب دندان رسانهها هستند که ظرف مدت چند دقیقه تمام دنیا را پر میکنند. یکی از این خبرها دیروز منتشرشد، درگیری جواد نکونام و مسعود شجاعی در کوپ شبانه. سایت باشگاه اوساسونا از اخراج این دو بازیکن به دلیل درگری خبر داد.
اما خیلی طول نکشید تا معلوم شود این خبر شیطنت یک هکر اینترنتی بیش نبودهاست.
جواد نکونام که از انتشار بسیار شوکه شده است، از این هکر اینترنتی به پلیس بینالملل شکایت کردهاست.
جواد نکونام معتقد است کسی که این کار انجام داده با آداب و رسوم ایرانیها آشنا بوده و برای ماه رمضان و همین شب احیا را برای این کار انتخاب کردهاست.
جواد نکونام که نمیخواهد به کسی تهمت بزند در مورد این اتفاق به خبرنگار «خبر» گفت: من نمیدانم و نمیتوانم به کسی تهمت بزنم اما هر کس این کار را کرده است با وجدان راحت به زندگیاش ادامه نمیدهد و من از او که این دشمنی را با من کرده است نمیگذرم.
خبر جالبی بود.بدین بازم از این خبرا!