- جدی شدن تصمیم باتیستا مبنی بر خداحافظی :
حدود دو سال هست که خبر هایی درباره ی خداحافظی باتیستا ، سوپراستار فعلی دابلیو دابلیو ای از دنیای کشتی حرفه ای منتشر میشه .
باتیستا سال قبل طی یک مصاحبه ای اعلام کرد که میخواد در پایان سال 2009 برای همیشه WWE رو ترک کنه و کشتی حرفه ای رو کنار بذاره ، چون از وضعیت فعلیش راضی نیست . وینس هم برای ارضاء شدن استار مورد علاقه و خوش استیلش ، کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان رو برای 8 روز به او داد تا یه قهرمانی جهان دیگه به کارنامه ی باتیستا اضافه بشه . بعد از اون باتیستا دیگه درباره ی بازنشستگی صحبت نکرد تا اینکه ... .
چند روز پیش باتیستا در طی یکی از سفر هایی که داشت ، مصاحبه ای انجام داد و در اون گفت که قرار دادش با WWE در پایان سال 2009 به اتمام میرسه و او تصمیم داره در " آخرین سال حضورش " در دابلیو دابلیو ای ، به اون هدفی که بهش دست پیدا نکرده برسه ؛ یعنی تصاحب کمربند قهرمانی دابلیو دابلیو ای .
به این ترتیب میشه گفت بازنشستگی باتیستا قطعی هست و او بعد از بازگشتش - پس از مدتی - کمربند قهرمانی دابلیو دابلیو ای رو بدست خواهد آورد تا به اون چیزی که سال ها دنبالش بود برسه . باید منتظر بمونیم و ببینیم چه اتفاقی میفته . آیا وینس مک من میتونه باز هم به نحوی باتیستا رو از تصمیمش منصرف کنه ؟
-----------------------------------
- صحبت های جان سینا علیه راک :
جان سینا به تازگی در یه برنامه حاضر شد و در اون درباره ی اسطوره ی دابلیو دابلیو ای ، د راک حرف های جالب و جنجالی ای رو زد . وقتی مجری برنامه درباره ی راک از جان سینا سوال کرد ، سینا گفت :
" من با راک مشکل دارم و مشکل اصلی من با او ، چگونگی کنار رفتنش از کشتی حرفه ای هست . راک گفت که این بیزینس رو دوست داره و برمیگرده اما وقتی تبدیل به یه ستاره ی هالیوود شد ، رفت و برنگشت . این بر روی طرفدارا تاثیر زیادی گذاشت . "
سینا در ادامه گفت : " راک کارش رو در همین دابلیو دابلیو ای شروع کرد و از اینجا بود که به ستاره ی هالیوود تبدیل شد . او همیشه به طرفدارا - که خیلی وفادار هستن - میگفت که عاشق این بیزینس هست . در حالی که گفت خیلی کشتی حرفه ای رو دوست داره یهو رفت . حالا منم اینجام ، منم خیلی WWE رو دوست دارم . فیلم The Marine رو بازی کردم ولی همچنان دارم تمام مدت برای دابلیو دابلیو ای کار میکنم . در حال حاضر هم فیلم l12 Rounds رو بازی کردم و همه از من - با توجه به کاری که راک کرد - میپرسن " چه وقت از کشتی کنار میری ؟ "
بله ، این بود صحبت های جان سینا درباره ی راک که باید در آینده منتظر عکس العمل های راک هم باشیم و ببینیم او در جواب سینا چی میگه .
- مصاحبه ی جدید ام اس ان با تریپل ایچ :
MSN چند روز پیش مصاحبه ای با تریپل ایچ بصورت آنلاین انجام داد و در اون سوال های زیادی از قهرمان فعلی دابلیو دابلیو ای پرسید که میتونید قسمت های جالب این گفتگو رو بخونید .
1) برنامه ریزی های دابلیو دابلیو ای :
" بعضی اوقات مردم درباره ی این موضوع میگن ' حتما خیلی سخته ' . اما اونقدر هم سخت نیست . ببینید ، من الان در تمام تور ها حضور دارم . در حال حاضر دو فرزند دارم و با این همه گرفتاری سه روز در هفته رو کنار خانواده ام هستم . اگه وارد این جاده بشید ، میبینید که دائما در حال سفر هستید و هر روز رو در یه شهر میگذرونید . پرواز میکنید به یه شهر جدید ، در شوء حضور پیدا میکنید ، میخوابید ، بیدار میشید و این کار ها رو دوباره انجام میدید . در اصل فقط در حال سفر ، بدنسازی ، حضور در ورزشگاه و درون هواپیما هستید . "
2) کار کردن با وینس مک من :
" [با خنده] خوب ، من قبل از اینکه با استف هم آشنا بشم با وینس رابطه ی خوبی داشتم . در پیدا کردن استار ها و حتی ساخت استوری لاین ها به وینس کمک میکردم . اگر کسی وینس رو تا الان ملاقات کرده باشه ، حتما میدونه که او یه مرد کامل هست که همیشه در حال تلاشه . پیش اومده زمانی که او میخواسته من رو - بخاطر بعضی مسائل - خفه کنه و من هم بعضی اوقات میخواستم او رو خفه کنم ! "
3) نجوه ی ورود به رینگ :
" برمیگردیم به قبل و فکر میکنیم دوره ی ایولوشن هست . موهای من خیلی بلند بود و این من رو خیلی اذیت میکرد . نه من میخواستم اون رو ببندم و نه اون رو کوتاه کنم . پس تصمیم گرفتم خیسش کنم . به این ترتیب - با توجه به علاقه ی خودم - یه بطری آب ور داشتم و هر دفعه در حین ورود اون رو تا رینگ همراه خودم می آوردم . از اون جایی که قرار بود من آدم بدی باشم ، تصمیم گرفتم آب رو تو دهنم بریزم و اون رو ، رو به تماشاگر ها تف کنم . بعد از مدتی این هم به یه قسمتی از ورودی من تبدیل شد . به هر حال هر چیزی در این بیزینس تاثیر گذار هست . به عنوان مثال همین فن ' پیپلز البوء ' از راک که یکی از مسخره ترین فن ها در تاریخ کشتی حرفه ای هست . او ابتدا این فن رو در یکی از مسابقات که پخش تلویزیونی نداشت استفاده کرد که موجب خندوندن بیشتر ماها شد ، اما بعد از مدتی مردم به این فن علاقه مند شدن و همیشه منتظر بودن راک این فن رو بزنه ، تا حدی که تبدیل به یکی از بزرگ ترین چیز ها در تاریخ شد . "
4) کرکتر هیل یا کرکتر بیبی فیس :
" راستش رو بخواید بیشتر دوست دارم یه هیل باشم چون احساس میکنم اینجوری موفق تر هستم . کلّا کرکتر منفی به تیپ و قیافه ی من بیشتر میاد تا کرکتر مثبت . "
این هم مصاحبه ی تریپل ایچ که البته بصورت کامل براتون ننوشتیم و فقط قسمت های مهم اون رو جدا کردیم .
- اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
- کین بتازگی مصاحبه ای انجام داد که در اون شایعه ی مسابقه دادن با سوپراستار MMA که تیم سیلوا نام داشت رو رد کرد . کین گفت : " اصلا در این باره چیزی نمیدونم ، من اون روز تو خونه نشسته بودم . "
- طبق خبر هایی که بدستمون رسیده ، استفنی مک من امشب در راء حضور خواهد یافت تا ویکی گررو رو از جنرال منجری راء برکنار کنه . البته خبر حضور استفنی هنوز از WWE.com تایید نشده .
- بابی لشلی موفق شد در دومین مسابقه ی خود در MMA ، حریف قدرتمندش جیسن گیدا رو در سه راند با نتیجه های مشابه 27-30 شکست بده . به گفته ی تماشاگرا ، لشلی در این مسابقه چندان خوب ظاهر نشد .
- استیو دال ، سوپراستار سابق WWF که در سال های 1993 تا 1996 در این کمپانی کشتی میگرفت فوت کرد . دلیل مرگ او هنوز مشخص نشده .
- طبق تحقیقات پلیس تمپا فلوریدا ، در خانه ی تست چندین نوع مختلف مواد نیروزا پیدا شده . گفته میشه دلیل اصلی مرگ تست ، استفاده از همین مواد بوده .
- در برنامه ی " نیکلوئدن کیدز چویس اوردز " از راک و جان سینا دعوت شده تا در شوء حضور پیدا کنن . حضور راک و سینا در این برنامه میتونه بسیار جالب باشه [با صحبت هایی که بین این دو رد و بدل شده] .
- جان سینا امشب در یه برنامه ی تلویزیونی دعوت شده و این برنامه در کلیفورنیا ضبط خواهد شد . در صورت حضور سینا در این برنامه ، شرکت کردنش در راء امشب - که در کانزاس سیتی انجام میشه - در هاله ای از ابهام قرار خواهد گرفت .