ببخشید دوستان میشه بگین چه جوری میشه hibernate لب تاب رو دوباره برگردوند چون چند وقتی هست که این گزینه رو ندارم؟
Printable View
ببخشید دوستان میشه بگین چه جوری میشه hibernate لب تاب رو دوباره برگردوند چون چند وقتی هست که این گزینه رو ندارم؟
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2256518&postcount=2276
بستگی داره ، نصبش که ضرر نداره اما :نقل قول:
× ممکنه درایورها و فانکشن ها به طور کامل نصب و اجرا نشوند
× بعضی اوقات باگ ها و ناهماهنگی هایی باشه که باعث مشکل آوردن و ریست شدن سیستم بشه
× سرعتش بشدت کند باشه !
مشکلم حل شد:31:نقل قول:
البته با Acronis Disl Director
هر 2 تا ویندوزم هم بدون مشکل بوت می شه.:27:
اما آخرش من نفهمیدم علت * شدن letter پارتیشن ها تو نرم افزار paragon چیه.
با هیچ نرم افزار دیگری این مشکل ایجاد نمی شد.
سلام.
dell inspiron 1520 دارم.
وقتی هایبرنیت میکنم، انجام نمیشه و به جاش پیغام زیر میاد. دو روز هم هست ویندوز عوض کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبل از عوض کردن ویندوزهم، وقتی هایبرنیت رو میزدم یک پیغام خطا می داد و میگفت درایوی که الان تو عکس نشون دادم،
نمی گذاره هایبرنیت انجام شه، باید آپدیت بشه. ( البته بعد از تعویض ویندوز، درست شد و دو سه بار هایبرنیت کردم ولی امروز مشکلی که بالا گفتم به وجود اومد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم ؟
نقل قول:موقع خرید فروشنده گفت ویندوزو عوض نکن ممکنه سرعت بیاد پائین کارایی کم بشه از این حرفا پش اگه درایو های xp رو داشته باشم فکر نکنم مشکل پیش بیادنقل قول:
سلام دوستان ...
امیدوارم خوش و سلامت باشین ..
من یه مشکل برام پیش اومده .. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ..
لبتاپ من DELL XPS 1210 هست با سی پی یو 2000 دوال کور و 4گیگ رم ..
چند وقتیه به نظرم اومد سیستم یه کم داغ میکنه ! دما رو که چک کردم !
دیدم در حالت پاور سیور با قدرت سی پی یو 1000mhz .. و ویندوز ویستا .. دما سی پی یو به 50 تا 52 میرسه !
در حالت کار هم ( فایرفاکس 2 عدد باز + Winamp + یاهو مسنجر ) دما به 55 تا 58 میرسه !
فن از ابتدای روشن شدن لبتاپ تا 60 درجه خاموش هست و وقتی هم روشن میشه دما رو به 55 میرسونه !
با برنامه هم که دورفن رو زیاد میکنم .. نهایت 1 درجه کم میشه دما !
در حالت High Performance و کار زیاد هم دما به 75 تا 80 میرسه !
میشه یه کم راهنماییم کنین .. دوستایی که ازین مدل دارن میشه بگن دما در چه حدی باید باشه ؟
اکثر کارت صداهای PC ها یه گزینه داره به اسم Mono Out یا Mono Mix که با این گزینه میشه صدایی که تو خود کامپیوتر پخش میشه رو رکورد کرد یا از طریق میکروفون پخش کرد
اما کارت صدای لپ تاپ من (Dell xps 1530) این گزینه ها رو نداره.منم خیلی بهش احتیاج دارم.آیا برنامه ای هست که این گزینه ها رو داشته باشه.یعنی مشکلم رو حل کنه؟؟؟
ممنون
تنظیمات کارت گرافیکت رو نمیدونم والا ....نقل قول:
ولی بعضی نرم افزار ها این کارو برات میکنن که دم دست ترینشون jetAudio هستش
اگه خود کارت اگه گزینه مونو میکس یا مونو اوت رو نداشته باشه Jet Audio هم نداره.یعنی Jet Audio فقط گزینه هایی رو میزاره که کارت صدا داره