دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
سایت بشما میگه سیستمتون می تونه بازی را در چه سطحی انجام بده..
کد:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Printable View
دوستانی که می خوان ببینن بازی رو سیستمشون اجرا میشه یا نه به این آدرس برن و بعد از لیست بازی GTA IV را انتخاب کنن.
کد:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
سلام خدمت بچه های عزیز
ایا این بازی تو تهران امده ؟
چند تا دی وی دی هستش ؟
در ضمن اینقدر به سیستم فکر نکنید چیزی که در سایت ها می نویسند با چیزی که در ریدمی بازی هستش خیلی فرق داره
نه اگه الان اومده بود که من اینجا نبودم :27:نقل قول:
فک کنم باید 2تا دی وی دی باشه.....
نه ما فک نمی کنیم ...
فقط این یه موردش خیلی ستمه!
یا از دستشون در رفته :2:..
نقل قول:
processor: Intel core 2 quad 2.4ghz, amd phenom x3 2.1ghz
سیستم من رو زد مینیموم!!!!!!!در حالی که من با همین سیستم کریسیس وارهد رو رو حالت ethuasiast و رزولوشن 768*1024 با حدود 45 فریم بازی می کنم!بازی های خیلی از این غول تر نمی تونن به صورت بهینه و کامل از دو هسته ای ها استفاده کنن حالا این می خواد همزمان از هر چهار هسته استفاده کنه؟!نقل قول:
بارو کنین این سایت ها همش جنبه ی تبلیغاتی دارن! که مردم برن بی خودی سخت افزار رو ارتفا بدن و اینها هم به یه نون و نوایی برسن!
فکر می کنین که همین سایت system requirtments ها مفتی میان سیستم شما رو اسکن می کنن؟!
این راکستار هم که همش تاریخ بازیو عقب میندازه.الان فک کنم بار دهم هستش که این کارو میکنه.دیگه خودشو گ.. کرده.
دوستان من این سایت هایی که هستن اصلا تخصصی نمیگن .
فقط یه مقایسه انجام میدن . برای مقال اگه بازی مینیموم پیشبینی شدش (که اصلا هیچ وقت هم درست نیست) CPU 2.7 باشه اگه سی پی یو شما 2.6 هم باشه باز قبول نمیکنه . چون یه مقایسه ساده ساده هستش و هیچ اساس منطقی نداره !
مطمئن باشید gta iv روی سیستم های 2.5 GHZ یک هسته ای به بالا جواب میده , لازم نیست 4-5 (!) هسته داشته باشیم !
البته توي سري اينتل نه Amdنقل قول:
مطمئن باشید gta iv روی سیستم های 2.5 GHZ یک هسته ای به بالا جواب میده , لازم نیست 4-5 (!) هسته داشته باشیم !
کلا یه هسته ای اینتل قدرت مند تر از AMD هست .
آخه من نمیدونم این بازی Core 2 Quad میخواد چیکار ؟ مگه خدا دارن میسازن که توی ریکومانند نوشته C2Q !
اصلاً به GamePlay هایی که من دیدم نمی خوره این بازی یه Cpu چهار هسته ای بخواد!نقل قول:
دیگه از Crysis 2 و Dead Space و ......... که بیشتر نیست! هست؟؟؟؟ نیست بابا!!!
به نظر من که همش الکیه :27:!
مقایسه ای با محصول کرایتِک شد؛ از لحاظ نظری عرض کنم که بعضی برنامه ها به پدازنده قویتر نیاز دارند.