دمت گرم واقعا
Printable View
دمت گرم واقعا
تو ترینینگ از تو ستینگ نفر دودم رو از رو AI بزار رو پلیر بعد با دسته ی دوم می تونی کنترلش کنی خون هیچ کدوم هم تموم نمیشه البته من خیلی وقته بازی نکردم دقیق مطمئن نیستم همینجوری بود یا نه.نقل قول:
دانلود آپدیت بازی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام دوستان من چند هفته ی مشغول بازی دارکسایدرز 2 بودم حالا دیگه دارم تمومش می کنم .در این مورتال کومبت یک چیز خوبی فهمیدم اینکه یک اچیومنت است میگخه باید تاور را با همه تمام کنی من می زنم 2 نفری می رم با اسکورپین و یکی که تمام نکردم و می زنم بگنر و زود جان شائوکان را تا اخر می برم و می زارم منو بکشه بعد با دوین نفر که تمام نکردم با 2 ضربه می کشمش.دی
:sq_2:
سلام
یه ورژن با گرافیکشو برا پی سی بزارین برا دانلود لفطا :) !
سلام من این بازیو برای پی سی دانلود کردم
بازی که شروع میشه میرسه به PRESS INTER
اصلا کار نمیکنه اینتر! از دسته هم استفاده کردم نشد!
تو فرومای خارجی زده بود windows live id sign=in assistant نصب کنید. اونم زدم نشد!
چیکارش کنم؟
این بازی فعلا برای pc نیومده.قراره بیادنقل قول:
اینی که شما میگید arcade collection هست که تو اون یکی تاپیک جواب دادم :)
این بازی نسخه ی جدیدش نمیاد؟
امروز Mortal Kombat Komplete Edition برای PC از سوی Warner تایید شد و هچنین دو تصویر از مبارزه در این پلتفرم بر روی وب منتشر شد.
این نسخه تمام محتوای دانلودی نسخه ی کنسولی را دارد مثل این شخصیت ها:Skarlet, Kenshi, Rain, , Freddy Krueger همچنین این نسخه دارای 15 عدد از لباس های کلاسیک مبارز ها را نیز دارد و 3 عدد از فتالیتی ها کلاسیک این شخصیت ها:Scorpion, Sub-Zero , Reptile.
این بازی شامل مبارزه ی گروهی یا همان Tag Team و Challenge Tower و روایت کامل داستان و مبارزات 1 در برابر 1 و بخش انلاین می باشد.
این بازی از قابلیت کامل کنترلر ها استفاده می کند.
نسخه ی دیجیتالی این بازی در 3 جولای مصادف با چهارشنبه 12/04/1392 منتشر میشود.
نسخه فیزیکی این بازی در 2 اگوست مصادف با جمعه 11/05/1392 منتشر میشود.
دو تصویر منتشر شده از بازی:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
منبع:
vg247
ایول اگه واسه PC بیاد دسته 6 دکمه میگیرم میترکونم. از سگا به اینطرف دیگه کمبات نتونستم بازی کنم چون پول کنسولشو نداشتم. امیدوارم شایعه نباشه.