ما نیز پایه هستیم
البته اگه تو جمعتون قبول کنین ;)
Printable View
ما نیز پایه هستیم
البته اگه تو جمعتون قبول کنین ;)
السلام عليكم علي جميعة الرفيق الكرمانشاهي:11:
ما هم آمديم اما بسيار دير ( شرمنده كه تاپيك به اين گندگي رو نديدم:27:)
چاكر همه هم هستيم . ما هم به جمع خودتون بپذيريد.
شما مدير گروهي عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام رفيق جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دشمنت شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي خوش هاتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم مخلصم شما از الان عضو گروه هستي.فقط بايد فعال باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی چاکریم به مولا گلابی جان
ولی به خاطر فونبال کاش قرار فردا رو زمانش رو عوض کنین... پرسپولیس و سپاهان که مهم نیس :21:
شيرين فراز- - -راه آهن:27:
ایشالا قهرمانیم :11:
ایشالا:31:ولی خودمونیم چه انتظار هایی که نداریم.
خوب جمع بچه ها زیاد شد چی از این بهتر.:10::10:
من پایه نیستم.نه اینکه نباشم،امتحانات نمی گذاره.:19::37:
من بيشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه مانميخوايم شما ناراحت باشين هدف ما رضايت شماست.نقل قول:
آره امسال هيچ تيمي به گرد پاي شيرين فراز نرسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا يه دوساعت بي خيال درس شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها اسمتونم بگين
خودم عليرضا
علیرضا جاننقل قول:
حالا دیگه کارت به جایی رسیده که برا من گرز میکشی .
..................
جدی نمیتونم بیام
بچه ها منم نمیام تا تو خماریش بمونید !!
بذارید واسه تابستون .
شوخي کردم باباناراحت نشو من چوب کبريتم نميتونم بکشم چه برسه به گرز!!!:20:نقل قول:
خمار ميشويم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
اگه بقيم راضي باشن ملالي نيست