من هر کاری می کنم سیم کارتو نمی شناسه ..... ببخشید یه سوال لبتدایی سیم کارتو از کدام طرف باید داخل گوشی گذاشت ؟؟ عنی اون قسمت فلزیش روش به بالا باشه یا پائین ؟
Printable View
من هر کاری می کنم سیم کارتو نمی شناسه ..... ببخشید یه سوال لبتدایی سیم کارتو از کدام طرف باید داخل گوشی گذاشت ؟؟ عنی اون قسمت فلزیش روش به بالا باشه یا پائین ؟
خب دوست عزيز الان ايپد ٢ خودش و كاورش كلي اهنربا دارهنقل قول:
تو بازار از هر ١٠ كيف ٨ تاشون اهنربا دارن
اگه واقعا خوب نيست چرا توو ايپد و كاورش و كيفها ميزارن ؟!
برای من که اینطور بود و تجربه خوبی باهاش نداشتم چون دقیقا جای آهنربا روی ال سی دی لک افتاده بود .
قسمت فلزیش رو به پایین باید باشه نشناختن سیم کارت دو علت داره یا گوشیت لاک و باید انلاکش کنی یا سیم کارت رو درست نبریدی من دوتا سیمکارت دارم اولی رو دادم بیرون با سیمکاتر بریدن باهاش کار میکنم ولی دومی رو خودم بریدم که وقتی رو گوشی میندازم نمیشناستش و از قرار معلوم درست نبریدم پس بهتر سیمکارتتو با سیمکاتر ببرینقل قول:
سلام .
نمیدونم اینجا درسته اینو بپرسم یا نه ولی فقط لطفا جواب بدید جون هر کی دوست دارید.
من یه آیفون 4 لاک فکتوری که 4.2.1 هست با بیس باند 03.10.01 به دستم رسیده .اینو جیلبریک کردم ولی آنلاک نتونستم بکنم.الان برای این مدل چطوری آنلاک کنم یا اگه نیومده قراره کی بیاد؟
و اگه بخوام روش برنامه بریزم چطوری بریزم؟چون با آیتونز نمیشه میگه اول سیم کارت نصب کن.
اگه یه کم راهنمایی کنین خودم بقیه شو میفهمم چون من خودم آیپاد تاچ دارم.این آشنای ما هم گفت تو با اپل کار کردی بیا کمک کن منم تو رو دروایستی موندم.
لطفا کمک کنید.
پیشاپیش خیلی ممنون.
فعلا برای این بیس باند آنلاک ارائه نشده (البته جئوهات داره یه کارایی میکنه ولی هنوز تاریخ اومدن و نیومدنش مشخص نیست)نقل قول:
اگر به منو دسترسی داری که میتونی از آیفونت مثل آیپاد استفاده بکنی
ای بابا من دو تا سیم کارتو به سمت بالا بریدم . نمی دونم چرا این گوشی دفترچه راهنما داخل جعبه اون نداره , یا مال من نداشته ؟نقل قول:
میشه لطفا بفرمایید این لاک هست یا آنلاک
mc605zp
و لطفا بگید ماله کدوم کشوره
ممنون
اینجا رو خوندین؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=418465
بله فهمیدم هنگ کنگ و آنلاک
مرسی