هیچ چیزیشون جز اندازه و نوع (و نه رزولوشن) صفحه ی نمایش فرق نمی کنه. قاعدتا فرمویر هاشون باید یکی باشه.نقل قول:
پ.ن. جالبه که Wave 2 یه مدله و Wave II یه مدل دبگه، قحطی اسم بود؟!
هیچ چیزیشون جز اندازه و نوع (و نه رزولوشن) صفحه ی نمایش فرق نمی کنه. قاعدتا فرمویر هاشون باید یکی باشه.نقل قول:
پ.ن. جالبه که Wave 2 یه مدله و Wave II یه مدل دبگه، قحطی اسم بود؟!
آقا mohsen بابت مقایسه دوربین nokia n8 & wave ممنون .
خداییش فیلمبرداریه N8 خیلی وهضح ترو شفاف تر از wave هست .
ولی wave عکساش نسبتا بهتر بود:20:
حالا که من خواستم این گوشی رو بخرم گفتن که خط تولیدش متوقف میشه :grrr: بد شانسی ما رو باش :41:
حالا عکسی از مقایسه ی صفحه ی tft با super tft و بقیه ی صفحه ها نیست که ببینیم خوبه یا نه؟
راستی در مورد قیمتش هم معلوم نیست که از مدلی فعلی گرون تره یا نه؟
حالا چرا دیگه تولید نمیکنه؟؟؟ :18: میتونست مثل HTC Desire بقیه ویو ها رو با صفحه sLCD تولید کنه! آخه ویو 2 هم سایزش بزرگتره و هم ضخامتش!
ما که نفهمیدیم چطور میشه Galaxy هم که Super AMOLED هست تولیدش متوفق نمیشه.یعنی سامسونگ بادای خودش رو فدای اندروید گوگل میکنه ؟؟:41:
ولی این گوشی ویو 2 هم بدک نیست.فکر کنم در عوض کیفیت بالای ویو صفحه نمایش رو بزرگتر کردن.قیمتش که اصولا نباید بیشتر از ویو باشه.بذارین ماه آینده بیاد ببینیم چه طوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ سایز که بهتر شده.
این کارخونه جدید سوپر امولد سامسونگ که راه اندازی بشه تا عید فکر کنم گوشی ویو2 رو هم مجهز به سوپرامولد کنه.
والا شایعه ی توقف تولید برای جفتشون بود، که فعلا یکیش درست دراومده. در ضمن Galaxy Tab هم که اندرویده با S-LCDـه. تولید بادا رو هم که قطع نکرده، صفحه نمایش رو عوض کرده.نقل قول:
قیمت هم که اعلام شده، 430 یورو.
S-LCD (اگه همینی باشه که رو دیزایر و نکسوس هست) کیفیت خیلی خوبی داره، اما خب به خوبی Super Amoled مشکی تولید نمی کنه.
آقا گوشیهای شما با استفاده متوسط باتریش چقدر دوام داره ؟ من وقتی 30 دقیقه با اینترنت کار می کنم حدود 15 تا 20 درصد از شارژ باتریم خالی می شه ... تو کامنتهای جی اس ام ارنا بعضیها حرف از 3 روز یا 4 روز شارژ می زدن !!
سلام
دوستان لطفا 1 سری به این تاپیک زیر بزنید و منو راهنمایی کنید
موضوع خیلی مهم و حیاتیه
مطمئن باشین اطلاعات زیادی هم دستگیر خودتون میشه
لینک:
"کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5487614#post5487614
ادیتتتتتتتتتتتتتت شددددددددد