شما یه ایسوز K52JR بخر بهترین گزینه است
شما یه ایسوز K52JR بخر بهترین گزینه است
نقل قول:
با سلام
پیشنهاد من به شما
DELL Inspiron 1564
•Processor: Intel® Core™ i5 CFI 430M Quad Threads
•Memory: 4.0 GB DDR3
•HDD: 500 GB SATA
Graphics: ATI Mobility Radeon HD4330 512 MB up to 2.2 GB
•Display: LCD 15.6" HD LED
•Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
•Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI, SRS Sound
Windows 7 x64 bit
900 تومان
آقا من رفتم تو کف سرعت عمل بچه های این تاپیک ... واقعا" ممنون ...
دوست عزیز REGISTERED-USER از این مدل ایسوز که گفتی قیمت دقیق داری ؟ الان یکی از این سایتها رو چک کردم زده بود 930 ... قیمت همینه یا پرت نوشته ؟
آقای saman3230 عزیز ، ممنون ... اینی که شما معرفی کردی میشه گفت راست کار منه ...
هرچند خوشنامی ایسوز و کارت گرافیک اون مدلی که دوستمون معرفی کرد یه مقدار وسوسه انگیزه ...
فقط نمیدونم CPU کدومشون بالاتره ...
نقل قول:
بهنام جان نسبت به دل کم لطفی نکن عزیز
دل یه جورایی صنعتیه بابا
آخ نمی گه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خیلی از دوستان قصد دارند بدونند که مشخصات و ظاهر این لپ تاپ چطوره ! خوب ،
البته باید گفت کانفیگ های متفاوتی توی جهان هست ، اینی که من از میلان رایانه پاساژ رضا (برخلاف قوانین فروم قصد ابدا تبلیغ نیست :21:) (نمایندگی انحصاری گارانتی داتیس) گرفتم 750 این مشخصاتش بود و ویندوز اوریجینال 64 بیتی سون داشت به همراه صدای دالبی و ... که لوگوهاش روی این نیست :
Processor
Intel® Core i3-330M processor (3 MB L3 cache, 2.13 GHz with Turbo Boost up , DDR3 1066 MHz, 35 W), supporting Intel® 64 architecture, Intel® Smart Cache
Chipset
Mobile Intel® HM55 Express Chipset
Screen
14" HD Acer CineCrystal™ LED-backlight TFT LCD, 16:9 aspect ratio, 8 ms response time
RAM
32GB DDR3, upgradeable to 8 GB using two soDIMM modules (for 64-bit OS)
Storage
320GB HDD Western Digitall
Optical Drive
DVD SuperMulti Double Layer Drive
Communication
Integrated Bluetooth, Integrated Wireless WiFi Link 802.11b/g/Draft-N, Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN ready, 56K ITU V.92 with PTT approval12, Wake-on-Ring ready
I/O Interfaces
5-in-1 Media Reader ; HDMI™ port with HDCP support
Graphic
512 MB nVidia GeForce G310M of dedicated DDR3 VRAM, supporting NVIDIA® CUDA™, PhysX™, PureVideo® HD technology, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technology, Shader Model 4.0, Microsoft® DirectX® 10.1
Audio
3rd Generation Dolby Home Theater, True5.1-channel surround sound output, featuring Dolby® Digital Live, Dolby® Headphone, Dolby® Pro Logic® IIx, Dolby® Audio Optimization, Dolby® High Frequency Enhancer technologies, Dolby® Natural Bass and Dolby® Sound Space Expander
WebCam
Acer Crystal Eye High-Def webcam
Battery
6 cell - panasonic originall japan cells
OS
MS Windows Seven Home premium 64bit
یه کلی نرم افزار و گیم و ... هم روش بود
کلا من اینو به شدت پیشنهاد میدم ... بخصوص تاچ پدش عالی و فوق العاده حساسه و نسل جدیده که مولتی تاچ هم عمل میکنه
اگه با رم و هاردش مشکلی دارید میتونید ارتقاء اش بدید رم رو ببرید بالا و هارد رو مثلا تو بازار 7200 دور بزاره :8:
مرسی ... راستش اسم ایسوز که اومد یاد کیفیت مادر بردم افتادم ...نقل قول:
نهایتا" تا پس فردا باید یدونه لپ تاپ تهیه کنم و گرنه...:41:
اینم شنیدم که دل واسه کار بیرون خیلی خوب جواب داده ... احتمالا همین که شما معرفی کردی رو بزنم بیفته ...
دستت درست ...
انشالله هرچی میگیری بهترین باشه برات
سلام دوستان
من مدتیه دنبال خرید دل اینسپایرون1564 هستموخیلی چیزا میشنوم که شک می کنم.اینکه شانسیه که خوب درار یا نه. اینکه ریفر تو بازار زیاده و ممکنه سرت کلاه بره. اینکه ایراد پیدا می کنه زود و...
من وایو 599 دارم. دل رو برای خانومم میخوام. با توجه به قیمت امکاناتش عالیهوقیافشم خوبه.. ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
نه عزیز دل INSPIROn 1564 هیچ مشکلی نداره و نخواهد داشت عزیز این دید اصلا دید منطقی نیست !
شانسی داداشی مگه جنس ایرانیه یارو اخر ساعت اداریه حال حوصله نداره دیگه الکی سمبل کنه ؟
اگر برای خانم می خواهی 1464 , SONY cw2 هم پیشنهاد میشه
دوست عزیز ممنون
من خودم به دل ایمان دارم. قبول دارم خیلی از کسایی که ایراد وارد میکنن واقعا" با لپتاپ بد تا می کنن.
cw2 1.200.000 است درسته؟ میخوام حدود800تومان باشه. پس 1564 خوبه؟ کار خانومم آهنگسازیه و با پرو تولز و... کار می کنه.. جواب میده؟