پینگ کردن سرعت چطوریه؟ چه نرم افزاری لازم داره؟
Printable View
پینگ کردن سرعت چطوریه؟ چه نرم افزاری لازم داره؟
اگر شبانه میخوای بهتره دور شاتل رو خط بکشینقل قول:
سلام. دوستانی که از صبانت سرویس گرفتن سرعتشون چجوریه؟ من 512 گرفتم. سرعت به شدت نوسان داره. به پشتیبانی زنگ زدم، همون داستان همیشگی. ترافیک توی مرکزتون بالاست. مرکزه آزادی هستم. دوستان شما هم همین مشکل رو دارین؟
سلام دوستان . من یه مشکلی دارم . وقتی میخوام کامپیوتر با برنامه auto power بزارم رو hibrante قبلش مودم روشن و به اینترنت کانکت . بعد وقتی کامپیوتر روشن میشه و ویدوز میاد بالا به اینترنت کانکت نیست و به علامت تعجب ( ! ) روی کامپیوتر پایین میاد و برای همین نمیتونه دانلود کنه !! اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !! به نظرتون چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بعد که رفت ویندوز مودم روشن بشه ؟؟؟
البته فکر نکنم بشه چون مودم pppoe !! حالا اگه دوستان راه حلی دارن یه لطفی در حق من بکنن.
دوستان کسی نمیدونه معمولا شاتل :2: چند روزه خط رو تخلیه میکنه؟
من روز 4شنبه با شاتل فسخ کردم اما هنوز با همون یوزر و پسورد میتونم وصل بشم(سند و رسیو ندارم و نمیتونم وارد پنل کاربریم تو سایت شاتل بشم)
واسه من که 37 روز طول کشید ..... :2:نقل قول:
سریع از توی سیستم خودش میندازت برون ولی تا خط رو تخلیه کنه دمارتو در میاره ...
این مبحث ربطی به تاپیک نداره ولی جوابت رو میدمنقل قول:
مودمت رو تو محیط ویندوز روشن کن.وقتی به اینترنت وصل شدی Log Off کن و دوباره Log In
میبینی که اینترنت قطع شده!
این دو موضوع مختلفه.منتظر باش مخابرات پورت رو آزاد کنه بعد بزار خانوم خانوما 1 سال دیگه یوزرت رو حذف کنن:27:نقل قول:
مرگ بر شاتل دزد:19:
منم امروز فسخ کردم و قول داد همین امروز درخواست رو بفرسته مخابرات:3:
سلام دوستان می خواستم بدونم دوستان پارس آنلاینی در اهواز معمولا سرعت دانلود شبانشون چقدر . و هر شب چقدر دانلود میکنن . لطفا اسم مرکزتون رو هم بزارید . خیلی متشکرم.
با همون سرعتی که شاتل مشتری جمع کرد با همون سرعت هم داره مشتری هاشو از دست میده:20:
خاک بر سرشون. منم دوره ام خرداد تموم میشه. دیگه هم باشون تمدید نمیکنم:46:
دوستان يك سئوال من قصد دارم ADSL بگيرم اما مي دونم خط تلفن PCM هست و فكر مي كنم امكان پذير نباشه.
اگر بخوام درخواست خط مستقيم بدم بايد چكار كنم؟ خط تلفن بنام خودمون نيست براي درخواست بايد خط بنام باشه؟ بايد به كجا مراجعه كنم كه خط رو مستقيم كنن؟ مخابرات يا به شركتهاي ISP؟