نقل قول:
توی سی دی انتخاب رشته قلم چی که لیست آخرین قبولی های هر دانشگاه رو زده . آخرین کسی که داروسازی شهید بهشتی " البته منطقش 2 هست " قبول شده رتبش 2598 هست در حالیکه پارسال یکی از آشناهام که اونهم منطقه 2 بود با رتبه 2300 قبول نشده بود
Printable View
نقل قول:
توی سی دی انتخاب رشته قلم چی که لیست آخرین قبولی های هر دانشگاه رو زده . آخرین کسی که داروسازی شهید بهشتی " البته منطقش 2 هست " قبول شده رتبش 2598 هست در حالیکه پارسال یکی از آشناهام که اونهم منطقه 2 بود با رتبه 2300 قبول نشده بود
انتخاب رشته تا ساعت 24 روز سه شنبه تمدید شد
ایول :10: .نقل قول:
می مردن اینو زودتر بگن تا ملت هول هولکی انتخابی رشته نکنن!؟نقل قول:
دستت درد نکنه ، خانواده ای رو از اضطراب نجات دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پ.ن : مژدگانی محفوظ است.
آخه اینا میدونن ملت ایران از دقیقه 90 هم یه چیزی اونورترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه زودتر میگفتن همه میموندن واسه اون موقع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من گولشونو نخوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گولشونو نخوردم که انتخاب رشتمو خراب کردم!!!!!!!:دینقل قول:
آره من امروز عصر به بابام گفتم 90 درصد بروبچ امروز میرن انتخاب رشته کنن سایت میترکه مهلتش(آخیش درست نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تمدید میشه حالا ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه اینا میدونن ملت ایران از دقیقه 90 هم یه چیزی اونورترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه زودتر میگفتن همه میموندن واسه اون موقع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگیم تو ادبیات رو چند زدی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:
مدرک شبانه با روزانه چه فرقی داره؟