من که اصلا از انجام این بازی لذت نمیبرم چون نمیفهمم چی میگن . فقط میکشمو میرم جلو . همین :31:
Printable View
من که اصلا از انجام این بازی لذت نمیبرم چون نمیفهمم چی میگن . فقط میکشمو میرم جلو . همین :31:
متاسفانه لذت این بازی به دیالوگهایی هست که گفته میشه. بعضی هاش رو من یادداشت میکنم بس که زیباست!!!:18:
سلام به همه
لطفا راهنمايي كنيد
من تازه بازي رو شروع كردم.
اول بازي اون قسمت كه مادر اين پسره رو ميبره پيش داوينچي
دم دره يه صندوق مياره ويه حرفايي ميگه كه نفهميدم چي به چي
شد:31: .اينجا بايد چه كار كنم داوينچي با مامانه افتادن دنبالم منم
هاج و واج:18: كه چيكار كنم.
از دوستاني كه الطفات ميكنن پيشاپيش ممنون.:11:
باید برگردی خونهنقل قول:
توی نقشه محلشو نشون داده.
+
تا جایی که من یادمه شما باید دنبالشون برید!
.................................................. .....نقل قول:
شما برای اینکه متوجه داستان بازی بشی می تونی توی قسمت option و در قسمت game setting گزینه subtitle رو فعال کنی تا صحبت ها رو برات زیر نویس کنه...انگلیسی یه کم بلد باشی می فهمی چی میگن........تو این مرحله هم باید کمک داوینچی کنی و اون صندوق رو براش حمل کنی.........میری جلوی صندوق وا می ایستی و با زدن ( یا نگه داشتن برای چند ثانیه ) دکمه شیفت صندوق رو بلند می کنی و براشون تا خونه مادرت حمل می کنی......همین
زیرنویس هارو فعال کننقل قول:
برو تو Option گزینه Subtitle رو فعال کن از هیچی بهتره
توی مرحله ای که ezio میره پیش davinci تا اون خنجر مخفیه رو تعمیر کنه گیر میکنه
تا اونجایی که davinci خنجر رو میده به ezio تا دستش کنه دموش میره ولی همونجا قفل میکنه.
البته فقط تصویرش قفل میشه ولی Esc رو که میزنم میره توی menu (یعنی کامپیوتر هنگ نمی کنه و بازی هم مشکلی براش پیش نمیاد) فقط دموش همونجا وای میسته.
شاید باید دکمه ای چیزی بزنم.
لطفا راهنمایی کنید.
اونجا که گیر نمیکنه فقط باید خنجر رو امتحان کنی که نمیدونم باید یکی از دکمه های 1و2و3و4 (اعداد بالای حروف کیبورد) رو بزنی تا خنجر رو امتحان کنه همین.نقل قول:
سلام
من توی یه مرحله گیر کردم
همون مرحله ای که باید از یه نفر اون ماسک طلایی رو به دزدیم و بعدش میگه Crash the Party
من وقتی میرم تو پارتی نمیدونم چیکار کنم
فقط میگه Remind Anoymuse یا یه چیزی توی مایه های این
و یه علامت هم توی نقشه بیشتر نیست و تا چشم کار میکنه نگهبان ریخته
چیکار باید بکنم؟
باید تا زمانیکه هدفت میاد تو جمع خودتو از چشم مزدورای دولت مخفی کنی.:31: میدونی که چطوری؟! تو جمعیت بمون و چرخ بزن و بعضی وقتا هم از خواهران محجبه ای که در اون دور و برا پیدا میشن کمک بگیر. :31:نقل قول: