خسته شدم...خسته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خسته شدم...خسته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیریم که سودشم بیشتر باشه.نقل قول:
شاتل میتونه توی این مرکز چند تا روتر تازه نصب کنه فقط برای اکو.
اگه من جای شاتل باشم به جای اینکه هر مرکز تعداد مشخصی مثلا هزار تا پورت بذارم،بیام بگم که آقا توی هر مرکز مثلا 400 تا پورت برای اکو باشه بعد هر چقدر آرت میخوان براشون روتر نصب کن.
مرکزایی که اداره و اینا زیاده ارت زیاد مصرف میشه، میشه راحت پورتارو افزایش داد.
توی مخابرات اونقدر فضا هستش که اگه بازائ هر شماره تلفن هم یک پورت در نظر گرفته بشه،بازم جا باشه.
من فکر کنم دلیلش کمبود پورت نباشه.
سلام اهریمن جان . اره عزیز راهکارت جواب داد:31:. ویندوزو عوض کردم دیگه دیس نشدم خلاصه دمت گرم:11:نقل قول:
راستی درباره سرعت زنگ ردم شاتل میگه مگه نمیدونید یه کابل خراب شده منم گفتم اون که ماله هفته قبل بود من چند روزه سرعتم خوبه سرعت دانلودم پایین 60 نیس. یارو گفت سرعت مطلوب بود ولی عالی نبود:18:این سری از طرف امارت شده و از این صحبتا
از طرف شاتل نمیتونه باشه؟؟؟
دوستان بیخود خودتون رو خسته نکنید
مشکل از ای اس پی نیست
مطمئن هستم ....
یکی از دوستان که اتفاقا همنیجا هم فعالیت میکنن تو ای اس پی هستن
مشکل از .......
من که این سرعت کم بودن رو 3 ماه دارم تجربه میکنم
عادت شده
واسه بازی انلاین هم تازگی ها نمیدونم چرا دایال پینگش خوب شده
به راحتی با هاش بازی میکن
اینا جدا فکر می کنن با یه گروه چلمنگ طرفن؟نقل قول:
میخوان adsl رو هم بلای دایال اپ رو سرش بیارن.
نقل قول:فکر کنم(اگه اشتباهه اساتید تصحیح کنند)نقل قول:
در مورد اکو یا آرت
شاتل مبنای کارش برآرت است اما برای اینکه از شرکت های دیگه عقب نمونه و به قول معروف بتونه با اونا رقابت کنه سرویس اکو را ایجاد کرد(دلایل اصلی قبلا گفته شد)
اما در مورد مجتمع دانشگاهیان
بعضی مجتمع ها خودشان مرکز تلفن دارند که توسط مخابرات برای آنها ایجاد میشه و از طریق فیبر نوری به مرکز مادر متصل می شوند و داشتن پورت خالی به مرکز مادر ارتباطی ندارد
ظاهرا پورت ها هم به صورت بسته ای به شرکت ها داده می شود مثلا 500 تا(شاید دستگاه مادر 500 پورتی است)
و ایجاد پورت های تکی هم مقدور نمی باشد مگر تقاضا بیش از حد باشد(ایجاد پورت جدید به صرفه باشد)
آها :20:نقل قول:
باز اگه این طوری که شما می گید ، منطقی تر می شه ، هضم اش راحت تر :31:
به هر حال ، من اکـــــــــــــــــــــو می خوام :33:
خبر دار شدیم که وزیر ارتباطات برگشته گفته سرعت 512 برای کاربران خانگی معنی نداره و کاربران خانگی ما نیازی به این سرعت بالا ندارند این سرعت رو برای 10 نفر تقسیم کنید
حساب کنید اگه دستور این رو اجرا کنند دیگه باید فاتحه دانلود رو خوند سرعت میشه دایال آپ
اول این که خبر از کجا اومده ؟ موثقه ؟ یا نه ؟نقل قول:
دوم این کار محاله ، وزرات خونه گور خودشو با این کار می کنه :13: ( البته اگه هنوز وزیر یه کم منطقی فکر کنه ، وگرنه که .... :2: )
نقل قول:این اسپم است دوست عزیز .لطفا تکرار نکنید.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:در مورد دو موضوع که یکیش داستان سرویس اکو و دیگریش تعداد پورتنقل قول:
در مورد اینکه سرویس اکو چرا تو بعضی دیگر از مراکز هم ارائه نمیشه من بررسی کردم جاهایی که پورت خالی هم ندارن این سرویس رو ارائه نمی کنن (مثل مرکز مخابراتی من)
در مورد تعداد پورتی که نصب می کنن تو مراکز مخابراتی اگر محدودیت سرعت 128 نبود مطمئن باشید تمام مراکز مخابراتی تا الان حتما می رفت زیر پوشش تمام شرکت ها. این محدودیت سرعت بجز مسئله برای ما کاربرای خانگی مسائل مالی هم برای شرکت ها هم داشته و باعث بهم ریختن محاسبات برگشت سرمایه و سرمایه گذاری مجدد و افزایش ریسک سرمایه گذاری هم شده.قبل از محدودیت اگر شرکت میرفت 500 تا پورت می زاشت می دونست که یک سوم پورت هاشو رو با 256 و 512 بفروشه می تونست تو مانگاری و برگشت سرمایه امیدوار باشه ولی حالا بخاطر اینکه محدودیت 128 است مجبوره نصف تا دو سوم پورت هاشو حتما استفاده شه تا حداقل سود و ضرر سذمایه گذاری مساوی شه تو ان مرکز.تازه این محدودیت سرعت نبود احتمالا الان که 3.5 سال از شروع ارائه وسیع می گذره قطعا بخاطر رقابت بین شرکت ها قیمت سرویس ها 256 به بالا کاهش پیدا می کرد و الان میشد مثلا با پول 128 که می دیم 256 گرفت ولی این محدودیت هم این کاهش قیمت رو از بین برد چون دیگر شرکت ها بخاطر سرعت به هم رقابت نمی تونن بکنن:41: