پس کلاً برای وقت پر کنی خوبه...و به هیچ دردی نمی خوره!
Printable View
پس کلاً برای وقت پر کنی خوبه...و به هیچ دردی نمی خوره!
اصلا اینطوری نیست .نقل قول:
بازی فوق العادست ، بی انصافیه که اینجوری بهش نگاه کنی .
واسه کسایی که طرفدار سبک RPG هستن خوبه . اگه از این سبک خوشت نیاد کلا نخری بهتره .
یعنی فکریه و فقط باید فکر کنی و جلو بری و زیاد اکشن نیست... منظورت همینه!؟
نخیر .نقل قول:
باید بگم الآن اونقدری که تو ذهن شماست فکری نیست .
میگم یه کاری کن .
برو بازیو بخر تا یه تجربه ای هم تو بازی های RPG کسب کنی شاید کلا از این سبک خوشت اومد .
با شه ولی فقط به پیشنهاد شما...اگر بد بود خودم حالتو میگیرم!!!
دوست عزيز منم اول از اين بازي خوشم نميومد الان يه مدتي هست نصب كردم برام خيلي جالبه.فقط دارم اينو بازي ميكنم.راستي دوستان بجز اون سگه Dog meat حيوون ديگه اي نميگريره؟!نقل قول:
یعنی واقعا میشه روش وقت گذاشت!؟
[SPOILERS]فقط دارم اينو بازي ميكنم[/SPOILERS]
البته هركي يه سليقه اي داره.ممكنه شما خوشت نياد.اما من الان BISHOCK 2-MASS EFFECT 2 رو ول كردم همش فال آوت بازي ميكنم.يه بار حالت داستاني رو تا آخر رفتم دارم دوباره ميرم و توي نقشه برا خودم ميچرخم!
پس کلاً بازی مثل Far Cry یا GTA هست که مرحله هاش نقشه داره...یعنی از روی نقشه باید رد کرد!
اینطوریکه خیلی بی مزه اس!:2:
بازی باید بازی باشه که توش محدودیت باشه مثل CALL OF DUTY MW1 , MW2!:27:
اينجوري كه خيلي بهتره!كلي تجربه جديد توي بازي پيدا ميشه و بازي جذاب تر ميشه.مثلا يه Quest توي همين بازي هست بايد يه پسره به اسم Ion رو از دست يه گروه به اسم The familyنجات بديد برگردونيد به يه منطقه اي(Arefu).شما ميتونيد كل family رو نابود كنيد و پسره رو بزور ببريد يا با يه فردي به اسم وينسنت كه سردسته family هست صحبت كنيد و ....
و اينجوريه كه بازي هاي شاهكاري درست ميشن كه هي تمايل داريم چند بار و با راه هاي مختلف تمومشون كنيم.
توي ايران هم 2 تا دي وي دي به قيمت 2يا3 هزار تومن چيزي نيست.بهتره بازي رو بخريد و خودتون امتحان كنيد.