سلام
اینجوری که من فهمیدم با شرایط تو 6 بهتره بخری ولی V8 یه چیز دیگست و هم اینکه دنده اتومات بیشتر روی 8 ها هست و تو هم که اتومات می خوای
پس ماشین مناسب پیدا کردی 6 یا 8 هرچی بود بخر
Printable View
سلام
اینجوری که من فهمیدم با شرایط تو 6 بهتره بخری ولی V8 یه چیز دیگست و هم اینکه دنده اتومات بیشتر روی 8 ها هست و تو هم که اتومات می خوای
پس ماشین مناسب پیدا کردی 6 یا 8 هرچی بود بخر
نه همون 6 هم کیف خاص خودش رو میده....خیلی آروم و با وقار راه میفته....نقل قول:
ولی به اندازه 8 تیز نیست....
محصوصآ با شرایط تو 6 بهتره....
=====
راستی دیروز یه چیزی کشف کردم!
تو ماشین آمریکایی آهنگهای مایکل جکسون خیلی حال میده!:31:
======
======
آهان اینم بگم سعید ماشین تمیز پیدا کردی چه 6-8 سیلندر بخر....نمونش همون کامارو 79 قرمزه چون تمیز بود اشکالی نداشت که 6 سیلندره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان پيداش كردم بچه ها اينه چند مي ارزه سعيد يه لطف ميكني آمار اينو برام در بياري اخه همشهري شما هست ببينم سند و كارت آماده هست پوسيدگي كجاش داره در مورد تعويض گيربكس كه هيچ شكي ندارم چون نشانگر زير آمپر نشون ميده كه اتومات بوده ولي الان دستيه ببينم موتور چه ايراداتي داره بعد ببينم تا چقدر راه مياد آخه من هميشه 3 تا ماشين بوده كه آرزو داشتم داشته باشمشون
1- BMW 850 CSI
2-DODGE CHALENGER 1970 HEMI
3-CAMARI SS 1970
اولي كه يه قرمز تو تهران هست كه ميگه 120 تومن كه هيچ چ چ چ چ چ
دومي كه همين هست كه خيلي گرونه و خيلي دوسش دارم
سومي هم كه خيلي كمه و گير نمياد گير هم بياد كه گرون
اما اگه اين چلنجر و به قيمت بده من ميخرم و ميزارم تو خونه يه چادر ميكشم روش تا هر وقت پولدار شدم درستش ميكنم
حالا بچه ها با اين تفاسير كه چلنجر يه ماشين كمياب و با ارزش هست با اين وضع خراب چقدر مي ارزه؟ من خيلي دوسش دارم
ولي سعيد اون كه توديدي فكر كنم كروك بود درسته؟ يا همينه فروختنش ها؟:37::37::37:
حالا محمد جان الدزمبيل رو بفروشيد چي ميخواي بگيريد ها شيطون:21::21:
سلام رضا.. خوبی؟ اول اینو بگم که یه کامارو سفید 73 تو همشهری گذاشته 6500 (6 سیلندر :41:) من ماشینشو دیدم.. تمیزه..نقل قول:
بعدش این چلنجره قیافه ی جلوش به هم ریخته س.. عکس هاش رو واست می ذارم.. اون کروکه یکی دیگه بود.. این به زور روشن شد تو گردهمایی :31:
زنگ می زنم ازش می پرسم جزییاتش رو..
يعني همين با اين وضع اومده بود گرد همايي؟ با اين كاپوت داغون و اون در داغون
این چلنجر رو نباید کمتر از 8 تومن بفروشه.....
البته جلوش خیلی کار داره....
====
الدزمبیل رو فروختیم که ایمپالا کوپه پیدا کردم اونو میخریم(شاید)....شاید هم یه مکوان خردیدم....
=====
=====
من عید رو به همه تبریک میگم....
راستي بچه ها من يادم رفت عيد همگي دوستان مبارك
اسم نميبرم ممكنه يكي از قلم بيفته نارا حتي ايجاد شه
پس سعيد جان همينكه تو ايران ماشين هست اومده گرد همايي ازش هم كه ميگي عكس داري من كه طاقت ندارم دارم ميميرم لطف بفرما همه عكسايي كه ازش گرفتي رو برامون بذار همي جا ميزاري ديگه درسته؟
چه زود فروش رفت الدوزمبیل!
======
عید سعید قربان بر همه دوستان مبارک!