مديا رو آنيستال كن و اسكين ها رو هم پاك كن دو باره نصب كن.نقل قول:
Printable View
مديا رو آنيستال كن و اسكين ها رو هم پاك كن دو باره نصب كن.نقل قول:
من اون note g900 رو ريختم تو گوشي ( p1) حالا اگه بخوام همون note خود گوشي رو بيارم چيكار كنم ؟ چون نمياد و اين جايگزين اون شده
سلام آقا یه سوال داشتم
من کل پست ها رو زیر و رو کردم ولی نمیتونم گوشیمو هک کنم چون برنامه caps switch و x-plore رو ریختم ولی وقتی که caps switch رو روی off میگذارم و می خوام داخل c فایل هامو بریزم یه لحظه led های keyboard خاموش میشوند و علامت paste تیره میشه ودیگه مثل قبل نمیشه paste کرد . تورو خدا کمک کنید 10 روزه علاف شدم .
شما از گوشیت با پی سی سوئیت بکاپ بگیر بعد حافظه داخلی گوشیت رو فرمت کن و از اول عملیات هک رو انجام بده:46:نقل قول:
منظورم پکافزایش صدای اسپیکر و هدفون هسش. در ضمن قبلا از افزایش صدای اولی(همون که اولین بار اومده بود) استفاده کردم و گوشی رو format کردمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط H M R 0 0 7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دقت کنند که اگر Sound Mod lite (هک افزایش صدای هدفون)را بر روی گوشی نصب کردید حتما فایل 1020867a.cre مربوط به را که در پیوست original اش قرار دارد را جایگزین کنید.
:
این فایل رو کجا باید جایگزین کنم؟(فایل 1020867a.cre)
ذوست عزیز این برای اونئ کسایه که قبلا" ورژن قبلیش رو کپی کردن هستش:11:نقل قول:
سلام حسین جان
آقا یه سوال... من میخوام گوشیمو عوض کنم یعنی p990ام رو بفروشم و یه p1 بگیرم... میخواستم بدونم تمام این هکها که برای p990 بود روی p1 هم کار میکنه یا نه (مخصوصا صفحه کلید فارسیش برام خیلی مهمه).... ممکنه خواهش کنم منو راهنمایی بفرمایید؟
ممنونم از لطفتون :11:
سلام
دوستانی که میخوان گوشی شونو آپدیت یا ریست یا هک کنن و میخوان قبلش از اطلاعات گوشی backup بگیرن حتما از برنامه my mobile explorer استفاده کنن نه pc sweet چرا که این برنامه نه تنها manager خیلی قدرتمند برای edit کلیه قسمتهای گوشی هستش، قادره از همه اونها backup بگیره حتی massageها که توی برنامههای دیگه این امکان وجود نداره.... خلاصه من از این برنامه بهتر هنوز چیزی ندیدم
اینم لینکش:
ارادتمندکد:http://www.fjsoft.at/download.php?id=1
بله عزيز همه اين هك ها هم روي p1 پيدا ميشه . يه سري چيزايي ديگه رو هم كه نميتوني رو p990 نصب كني رو p1 نصب ميشه . ( مثل واكمن 3)نقل قول:
واکمن 3 قبلا هم به طور کامل روی P990i نصب میشد !!نقل قول:
ولی الان یه واکمن 3 مخصوص P990i اومده که کامل و بدون هیچ گونه مشکلی روی این گوشی نصب میشه:46: