نقل قول:
يه آدرسي ، تلفني چيزي از اين دو تا دفتر نداري؟ تو سايت آسياتك كه نيست؟
Printable View
نقل قول:
يه آدرسي ، تلفني چيزي از اين دو تا دفتر نداري؟ تو سايت آسياتك كه نيست؟
تلفن نه ولی آدرس دفتر مرکزیش اینه : میدان مادر ساختمان بزرگمهر واحد 5نقل قول:
آخه میترسم شرکت آپادانا مثل همون دنیا نت که دوستمون گفت یه دفه سرخود از آسیاتک سرویسش رو گاهی ببره رو مثلا آریا رسانه پارس یا یه چرت و پرت دیگه .نقل قول:
بعدم ینی چی نمایندگیشو داری؟ تو کرج؟
صبا نت تهراننقل قول:
ببين دوست عزيز اينكه شركتها ميگن اين مدل ساپورت و ميشه و نميشه چرت و پرت محض فقط براي فروش جنس خودشون.
تمام مودمها از يك استاندارد استفاده مي كنند و هيچ فرقي ندارند.
مرسی از راهنماییت - بابت مودم میخوام از بازار یه asus am602 بخرم .نقل قول:
اما آخر نفهمیدم adsl رو از خود آسیاتک بگیرم یا آپادانا که که نمایندگی آسیاتک هست !؟
قیمت هاشون یکی هست اما من چون در ازای کار تبلیغاتی به جای پول نقد میتونم از آپادانا adsl بگیرم دوست دارم از آپادانا سرویس بگیرم اما از طرفی چون میترسم آپادانا با خود دفتر آسیاتک یه فرقایی داشته باشه مثلا گاهی سرویسشو از آسیاتک سوییچ کنه رو یه سرویس به درد نخور دیگه - مثل همون دنیا نت که یکی گفت گاهی به جای آسیاتک از آریا رسانه پارس سرویس میده! پیش خودم میگم برم همون دفتر آسیا تک پول نقد بدم که در عوض مشکلی پیش نیاد یه وقت .
حالا یه راهنمایی تپل می کنید؟
نقل قول:
مودمي كه انتخاب كردي مودم خوبي.
باز تكرار ميكنم آپادانا هيچ كارست و فقط يك پنل شارژ داره تمام كارها توسط خود آسياتك انجام ميشه.
مگه الكي بياد سوييچ كنه
نمیدونم والا - آخه این متن که توسط jejacket نوشته شده تو صفحه ی قبل رو بخون : (( آقا تو كرج اگه خواستي آسياتك بگيري فقط از دنيا نت نگير. من نزديك 9 ماه ازش سرويس داشتم خوب بود. ولي از هفته ي پيش كه رفتم يه قرارداد سه ماه جديد بستم ، افتضاح شده ، هر روز 2-1 ساعت قطعي داره. ديگم بيشتر وقتا isp به جاي آسياتك ، يه شركت ديگه است(آريا رسانه پارس)، كه ping يا time out مي شه يا 400 به بالاست. خلاصه خيلي اعصاب خورد كن شده.)) اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب دنیا نت چطوری این کار رو میکنه؟ آپاانا هم یکی هستش مثل دنیا نت دیگه!
یا شاید اصلا کلا جریان جور دیگه ای هستش! چجوری ممکنه یکی از یه شرکت که از آسیاتک سرویس میده adsl بگیره اما گاهی isp بشه آريا رسانه پارس !! :13:
چقدر دیر به دیر جواب داده میشه تو این تاپیک:41:
خيلي عجيبنقل قول:
شما اين موود با دفتر مركزي آسياتك در ميان بذاريد.
شايد دارند به دور از چشم مركز تخلف ميكنند
دوستان آسیاتکی بگن سرعتشون از صبح شنبه چه تغییراتی کرده؟
وضعیت باز کردن صفحات،دانلود و ...