سلام دوست عزیزنقل قول:
نگاه کن گوشیتو با حالت data transfer به کامپیوتر وصل کن
بعد show hidden file رو تیک بزن
برو تو پوشه private بعد یه فایلی هست که آخرش نوشته ce برو تو اون بعد هر چی فایل هست توش پاک کن.
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
نگاه کن گوشیتو با حالت data transfer به کامپیوتر وصل کن
بعد show hidden file رو تیک بزن
برو تو پوشه private بعد یه فایلی هست که آخرش نوشته ce برو تو اون بعد هر چی فایل هست توش پاک کن.
دوستان ... ورژن 20.1.062 N82 هم توي بازار اومده ؟ :18:
قضیه ی 1 وسطش چیه ؟ مال من :
20.0.062
بچه ها منم امروز به جمع شما اضافه شدم
گوشی خوبیه اما من یه کم سرعتش واسم قانع کننده نیست فکر میکردم بیشتر از اینا باشه نه اینکه سرعتش کم باشه فکر زیادی میکردم
و دوم اینکه هم کیفیت و هم بلندی صدای اسپیکر این گوشی در حد متوسط هستش که انتظار من از کیفیتش بیشتر بود
سوم اینکه دی پدش خیلی نرمه کاشکی سفت تر بود
جی پی اس اون توی ماشین خیلی خوب در عرض چند ثانیه ماهواره رو پیدا میکنه اما توی منزل یه چند دقیقه ای طول میکشه
صداش توی هدفون خوب و شفافه اما فاقد باسی هستش که توی واکمنهای سونی اریکسون هست
,والا منم خودم تعجب کردم ! .... داشتم دنبال نرم افزار توي گوگل سرچ ميکردم ! که توي توضيحات يکي از موارد پيدا شده نوشته بود :41: !!! خودم هم درست دستگيرم نشد !!! :31:نقل قول:
رفیق دستت درد نکنه و درست شدونقل قول:
بازم تشکر
بهترین اکولایزر چیه؟بهترین نرم افزار واسه پخش موسیقی چیه که هم صدای بلند و هم تنظیمات خوبی داشته باشه.خواهشا اگه میشه لینک بدین
امین جان واسه 5700 یه اکولایزر داشتی میشه دوباره بگی
مبارک باشه کاظم جان ......نقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
ولی اون باسی که می گی بیشتر ماله هدفونه se هست
شما برو یه هدفونه cresyn مدل LMX-E630 DL تهیه بکن اونوقت می بینی که se باید بیاد لنگ بندازه.:21:
فریمور جدید 11 سپتامبر اومد. البته فقط برای اروپا اومده الان.
شانس من همین امروز حین Update فهمیدم!!!
Some N82 users are reporting about a newSoftware Updater The newest firmware version is 30.0.019 which is expected to be a major update from v20.0.062. Nokia has not released any official changelog, so the exact changes in the new firmware are unknown.
The update is available only for European handsets (code 0558752) and will be rolled out consequently for other regions in the following days.