میشه بگید تیپ 5 ویژگی هاشو؟؟؟نقل قول:
میشه بگید تیپ 5 ویژگی هاشو؟؟؟نقل قول:
به نظر من خريدن ماشين تو ايران اشتباه چون قيمت خيلي بلاست
:41:
با این ویژگیا فقط تندر 90 e2 و سمند lx میتونید بگیرید.
تندر 90 هم ماشين خيلي خوبه.
البته از 206 تيپ 5 بهتر نيست ولي قيمتاشون هم مقايسه كن.اگر 0 ميخواي بخري با 15 تومن نميشه.
نكته ديگه اينكه با 15 تومن تندر فول ميتوني بخري(كيسه هوا و...)
نكته بعدي اينكه 206 كلا به درد مسافرت نميخوره(از نظر جادار بودن)حتي مدل صندوقدارش اگر بيشتر از 2 نفر باشين نفر سوم كه بايد عقب بشينه اصلا بهش خوش نميگذره ولي تندر هم از نظر صندوق و هم از نظر راحتي صندلي هاي جلو و عقب و فضاي باز جلوي پا 206 را ميذاره تو جيبش.
از نظر امنيت هم 100 % تندر بهتر از 206 هست البته 206 بدون كيسه هوا در مقايسه با تندر با كيسه هوا.
مصرفشون تقريبا يكي هست.شتاب 206 كمي بيشتر از تندر هست.
206 خيلي قشنگتر از تندر هست.اما از ديد من بزرگترين ايراد 206 همون كمبود جا مخصوصا صندلي عقب هست آدم خفه ميشه.
با همه حرفات کاملا موافقم بجز این دوتا.نقل قول:
از نظر تست تصادف امتیاز کلی 206 بیشتر از تندر 90 بوده.
قشنگتر بودن هم سلیقه ای هست.
که به نظر من 206 قشنگتر هست، ولی نه خیلی.
سلام.
دوست عزیز سباستین جان. از اینکه فعالیتتون رو توی این بخش از انجمن شروع کردین خوشحالم.
نقل قول:
از نظر MAX SPEED اماری که میدن معمولا ارقامی هست که موتور در نهایت فشار نباشه وگرنه خود زانتیا 220 رفتیم.
زانتیا در حالت کلی برتری خیلی خاصی نسبت به مگان نداره. درسته شتاب مگان کمه. ولی در حالت گیربکس دستی بهتر میشه.
زانتیا به جز تاپ اسپید هیچ قابلیت اسپرت دیگری نداره به چند دلیل.
اولین و مهمترینش اینه که دستی روی چرخهای جلوست و این معنیش اینه که باید بیخیال دریفت، دستی کشیدن، دستی بازی، دونات، برن اوت راحت و ... بشیم.
دومین دلیل اینه که نسبت به مگان از نظر قیافه ی اسپرت و تیون ظاهری واقعا چیزی برای گفتن نداره.
مگان به راحتی کوچیکترین تغییر رو ورمیداره ولی زانتیا اسپرت خورش خوب نیست.
زانتیا چند سالی میشه که تولید شده و مگان هم که خیلی جدید تره.
اگه به فیلم های رالی، مسابقات و ... نگاه کنیم متوجه میشیم که زانتیا خودرویی اسپرت به معنای واقعی نمیتونه باشه. (یک خودروی ورزشی نیست). در حالی که مگان ...
تشکر.
راستی دوست عزیز، اسم شریفتون رو میفرمایید؟:46:
آره از نظر امنيت حرف شما رو تاييد ميكنم من يه لحظه اشتباه كردم اومدم پست را اديت كنم كه شما جواب دادين.نقل قول:
اما از نظر زيبايي هنوز رو حرفم هستم:31:
نقل قول:
لطفا درخواستتون رو توی تاپیک زیر مطرح کنید.
قيمت انواع خودرو صفركيلومتر
با تشکر دوست عزیز:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218683
:11:
در کل شتاب 206 در بین ماشین های هم سری خودش از همه بیشتره ! مصرف بنزین عالی !! ترمز هاش واقعا عالیه ولی این رو که میگن 3 نفر عقب رو راست میگن D:
206 بهترین ماشین برای شهر هست ولی !!
الان قیمت دقیق تیپ5 چنده؟؟ کیسه هوا هم دارن؟ تندر چه قیمته؟