نقل قول:
Help !!!!!!!!!!
می گم من نیاز به اطلاعات کانکشنم دارم !!!!!!!!!! پسوورد و یوزر کانکشنم یادم رفته می خواستم ببینم از طریق ریجستری چه طوری میشه به دست آوردش !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
اگه میشه سریع هلپ کنین که می خوام ویندوز رو عوض کنم !!!!!!!!!
نقل قول:
راست کلیک کنین روی درایو مورد نظر توی قسمت پروپرتیس درایو اون بالا یه تب به اسم اتوران داره !!! اون جا تغییرات مورد نظر رو انجام بدین !
بابا یه کمکی بکنین من امشب این ویندوز رو نصب کنم !!!!!!!!!!!!!! نمیشه به هر صورتی این پسوورد رو از توی کانکشن در آورد ؟
با استفاده از نرم افزار زیر که خیلی هم کم حجم هست، میتونید این کار رو بکنید.
کد:
http://www.nirsoft.net/utils/dialupass2.zip
حجم: 42 کیلوبایت
نقل قول:
سلام
مبخواستم ببينم ميشه اتوران cd درايو و فلش مموري ها رو توي ويندوز از كار انداخت ؟
ممنون .
بله!
میشه.
از استارت منو، Run رو باز کنید.
تایپ کنید regedit
در پنجره ای که براتون باز میشه ، از قسمت سمت چپ، یکی از مراحل زیر رو دنبال کنید.
روش اول:
از منوی Edit گزینه Find رو باز کنید. و بنویسید Autorun . پس از چند ثانیه، براتون لیستی خواهد اومد که شما گزینه ای رو که اسم اون Autorun هست، انتخاب کنید. (فقط اون گزینه رو هااااا) و مقدار اون رو از یک به صفر تغییر بدین.
روش دوم:
از همون ریجستری، آدرس زیر رو دنبال کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\curr entversion\policies\explorer
در صفحه سمت راست کليک راست کرده و يه متغير از نوع DWORD ايجاد کرده و نام آنرا به odrivetypeautorun تغيير دهيد. روي آن دو بار کليک کرده و مقدار آنرا به b5 تغيير دهيد. و یا گزینه ای ای در نامش Autorun وجود داره، مقدارش رو صفر کنید.
سیستم رو ریستارت کنید.
همه ی اتوران ها غیر فعال خواهند شد.
اینو هم بگم که روش اول بهتره.
موفق باشید :11: