بابک جان قبل از هر چیزی بگم که نمی خوام این بحثا در مورد این موضوعات کهنه و دست مالی شده خدشه ای به رابطه ی دوستانه مون وارد کنه :10:
و عذر می خوام که ادامه ی بحث رو تو این انجمن انجام میدم ...
اما:
نقل قول:
بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایی
اگه منظورت من بودم ، که من هیچ کجای حرفام تحکم نبود ، اصلاً من کی باشم؟! حرف من اینه که بهتر نیست کمی هم به کاربر فعالا اهمیت داده بشه؟!
نقل قول:
من که یه زمانی اینجا مدیر بودم از همچین چیزی بی خبرم. کاربر فعال فقط کاربر یه که فعالیت بالا داره و این به معنی هیچ نوع تایید ی نیست.
بابک جان من دقیقاً این حرف رو از زمان مدیریت خودت به یاد دارم ... حالا یا از زبون حمید ، یا خود تو ... تو انجمن موسیقی بحثی بود بین تیم مدیریت و کاربرا ... متاسفانه امکان پیدا کردن پست هاش نیست ، اما از این ماجرا اطمینان دارم ...
واقعاً یعنی موردی رو تو این همه سال مشاهده نکردی که مدیریت یه انجمن به خاطر اخلاق یا موارد دیگه ای از این قبیل کسی رو ، حتی با وجود فعالیت زیاد ، فعال نکنه؟!!!!!
نقل قول:
من کسانی رو فعال کردم دوره مدیریتم که به خودم توهین میکردن
اصلاً نمیشه بسطش داد به همه ...
نقل قول:
یادت نمیاد که یه عزیزی یه روز همکار انجمن موبایل شد (یه هو تغییر شخصیت داد نمیدونم چرا) همون یه روز شاخ و شونه کشید واسه ملت
واقعاً یه بز گر گله رو گر می کنه؟! به خاطر یکی دو مورد استثنا ، همه رو به یه چشم می بینید؟!
نقل قول:
این حرف کجاش بی منطقیه؟
بی منطقیش این جاست که اون همه حرف زدم من ، بعد یه جواب کاملاً بی ربط به من تحویل میدن ... هایپر لینک خیلی چیز مهمیه؟! اگه آره ، یه کاربر فعال نمی تونه توجیه باشه در این مورد؟! انقدر کنترل روی تعداد این فعالین سخته؟!
نقل قول:
رسما بگین که ادمین بیاد به همه کاربرا اختیار همه کاری بده. شما الان میگی دو تا اختیار فلان و بهمان بدین کمک باشیم. دو روز بعدش احتیاج به دسترسی های بالاتر داری . دقیقا همون طور که همکار ها محدودن به خاطر کم بودن دسترسی هاشون . همون طور که مدیر ها احتیاج دارن به دسترسی بالاتر و همون طور که منه ارشد هم احتیاج به دسترسی های بیشتر داشتم
اینا سفسطه نیست؟! مگه الان کاربر فعال چه امتیازی داره که بالاترش رو می خواد؟! اگه مثلاً قابلیتی مثل لینک فعال بهش داده بشه ، چه اختیارات جدیدی می خواد؟! اصلاً مگه به چیزی که می خواد توجه میشه که بخواد یا نخواد؟!
منطقی باشیم بابک جان ...
نقل قول:
بعد اون روز هم که همه کاره شدی میگی مگه من نوکرم اینجا صبح تا شب عالم و آدم امر و نهی کنن
بهتر می دونی که کاربر فعال ، که مورد بحث ماست ، هیچ مسئولیتی (به طور اجباری) نداره ...
این که میگی وقتی همه کاره شد ، میگه من مگه نوکرم و این حرفا ، کاملاً با اصول کسی که توی یه فروم فعالیت می کنه ، تضاد داره ... اگه کاربرا با فعالیت بدون چشمداشت یا به قول تو نوکری ، مشکلی داشتن که از اول دل به فعالیت در یه انجمن تن نمی دادن ...
ضمن اینکه توقعاتی که ممکنه وجود داشته باشه خیلی ساده تر از این حرفاست ... کی گفت می خواد همه کاره بشه؟ چرا می پیچونی جریان رو بابک جان؟!
پ.ن: گاهی دیدم شخص من رو مخاطب قرار داده بودی ، باید بگم من خیلی وقته از خیر این صحبت ها گذشتم ، دیدم بعضی دوستانم نا امید شدن از فعالیت و با وجود اطلاعات و درک بالاتری که گاهاً نسبت به سایرین داشتن ، هیچ امتیاز خاصی نداشتن ... این شد که بحث رو باز کردم ...
باز هم عذر می خوام ازت بابک عزیز اگه تند رفتم ... ارادتمندیم همچنان :11: