redline 2001
اين فايل هيچ لينك دانلودنداره
Printable View
redline 2001
اين فايل هيچ لينك دانلودنداره
با سلام
فیلم دختر خوب (The Good Girl) رو براتون زیرنویس کردم که کار دیگری از تیم زیرنویس به حساب می آد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من که خودم نفهمیدم چرا اسم این فیلم یه دختر خوبه اگه کسی فهمید از طریق پیام خصوصی بهم اطلاع بده!
برای دانلود هم به تاپیک تیم زیرنویس برید!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159414&page=18
Factory Girl
زیر نویس اینو کسی نداره؟
Behem Sabet Shod Gand Tarin Talare Gofteman Marbot Be Haminjast..ke ta y che ma megem ..peygamemon delet shod vali ena chon masalan 2 ta setareh daran har che began..hala aslan rabte e zir nevesam nabashe..hata y ja didam enja nevehste bod mishe adres on musiceto bede taraf gozashte bod...delet nashod..vali vas amsale man ta mizarem dar arze 3 soot y peygam miad ke neveshteye shoma delet shod hala 100 darsadam marbot be hamin zir neves bodeha..y varake beged aga enja khososeye khalas...nanaveseyed talar gofteman omomi..jedan be modiraye en site bayad khaste nabashed goft..ke vase khodeshon site zadan khodeshon az khodehson taif mikonan koli hal mikonan....99 darsad zir nevesam ke hame az site farsi subtitle omade y barake beged aga dares zir neves site ene bered enja serch ham dare har che khasted bar darid...khastamon kardid ba en karaton..ta y post zadim 10 min badesh y peygam omad poste shoma delet shod..ajibeha..hese farsi neveshtanam nadaram chon mi2nam enam delet mishe..fagad khastam begam bedonin che khabare...
سلام.نقل قول:
ببین دوست عزیز اینجا هیچ کس با هیچ کس دشمنی نداره .
شما که نه دوست صمیمی من هم توی این محیط برای من یکی باهاش برخورد میشه .
پست های شما به این دلیلی که عرض میکنم پاک شد
درخواست زیرنویس داده بودید که بارها ذکر شده نکنید این کاررو !
شما خبر داری 1000 تا پست پاک شده داره این تاپیک ؟
همه هم میدونی چرا ؟
چون بی ربط به تاپیک بوده و حدود 600 تاش درخواست بوده.
شما باید تابع قانون این بخش باشی چون محیط نظم میخواد نظمم قانون میخواد قانون هم مجری میخواد.
تا زمانی که یوزر نخواد ببینه تاپیک برای درخواست داریم همین طور برخورد میشه .
در مورد سایت فارسی سیابتایتل و کپی کردن !
مدیر اون سایت با مدیر سابق این انجمن دوست بوده و هست و اینکار با اطلاع فرد ذکر شده صورت گرفته اما !
اینجا ما دوستانی داشتیم که زیرنویس استخراج میکردند و میذاشتند و اون سایت بدون ذکر منبع و بردن اسم شخص زیرنویس رو می ذاشتن برای خودشون.
نمونه میخواین ؟؟
فیلم snatch که هیج جا زیرنویسش نبود و ghost dog عزیز گذاشت و بلافاصله توی سایت فارسی سابتایتل هم ظاهر شد !
مورد بعدی اینکه حتما فارسی بنویسید ! میخواین توی حال خوشی قرار داشته باشه روحیتون میخواد نباشه .
این رو تذکر فوق جدی میدم.
مورد بعدی هم در مورد موزیک و فلان گفتید پست مربوطه رو به من بگین پاک میشه.
تا جایی که من یادم میاد و از زمانی که من نظارت کردم کاری اینچنینی اینجا انجام نشده که پستش هم بمونه . اما بشر جایز الخطا.
و مورد آخر در مورد سرچ گفته بودید که لیست کردن زیرنویس ها در پست های اولیه باید توسط مدیر انجام بشه که الان به دلایلی که نمیتونم بیان کنم به تاخیر افتاده اما اینطور نیست که فراموش بخواد بشه.
در پایان هم پستتون با پست من پاک میشند تا 3 4 روز دیگه .
فعلا بمونه !
نمونه شماره 1نقل قول:
یک زمانی ما یک استادی داشتیم میومد درس میداد.نقل قول:
بعد یک مفهومی رو توضیح میداد اما کلی .
اما اون زمان اونقدر ذهن ما کشش نداشت که استاد ما جواب همه ی سوال ها رو توی همون 4 تا جمله میگه این دانشجو هست که باید قدرت تجزیه و تحلیل داشته باشه.
========
شما دوست عزیز حرفهای من رو کاملا متوجه نشدی .
من گفته بودم از زمانی که من همکار این بخش شدم و به این تاپیک نظارت میکنم 1 )
شما هم رفتی برای اثبات خودت یک پستی که مال خیلی وقت پیش هست و نشون دادی2)
اما برای اینکه بهتون اثبات بشه هنوز خیلی چیزها هست که باید در برخورد ها و پست دادن ها دقت کنید به عکس ضمیمه نگاه کنید .
پستی که شما ذکر کردید هایلایت شده .
کمی بیاین پایین مدیر پستی رو پاک کرده در توضیح علت چی نوشته ؟
درخواست زیرنویس ندید ! ( شما نمیتونید این چیز ها رو در حالت عادی ببینید چیزی که خیلی ها نمیبینند و شاکی میشند که فلان و بهمان )
حالا یک چیزی رو عرض میکنم خدمتتون.
زمانه که ایشون پست ها رو پاک میکرده حتما اون پست از قلم افتاده.
چون همین یوزر چند بار دیگه هم درخواست داده بوده اما پاک شده .
باور ندارین ؟
پست هاش رو توی تاپیک جستجو کنید ببینید چنتا پستش رو میبینید .
و نکته ی آخری که میگم.
سعی نکنید توی یک کاغذ سفید یک نقطه سیاه رو ببینید و به سازنده ی اون ایراد بگیرین .
سعی کنید سفیدی کاغذ رو ببینید.
و یک چیز دیگه هم میگم و بحث رو میبندم.
چیزی که هیچ وقت براتون مهم نباشه تعداد پست یا پست پاک شده هست.
چیزی که پاک شده 100% دلیلی براش بوده.
اما چون میخواستین آگاه شین توضیح دادم.
بحث هم دیگه ادامه ندید.
سلام دوستان خوبم.
اینجا بهترین تالار گفتمانه.شک نکنید برا همه ثابت شده.منم همون مشکلات Delet پست و اینا رو داشتم.مشکل من و شما اینه که قبل از ارسال قوانین رو نخونده بودیم همین.
من 1 درخواست دارم.اگه ممکنه زیرنویس فیلم Hancock هماهنگ با R5 بزارید ممنون میشم.
زیر نویس فیلم Hancock هماهنگ با نسخه R5نقل قول:
کد:http://subscene.com/Hancock/subtitles-72723.aspx
کسی نیست جواب منو بده :19:نقل قول: