قانع شده بیدمنقل قول:
میتی کومون خودتی فحش نده
نشمردم از موهای سرم بیشتر . کچلم
آره ولی نمیکنه .
میثم رو ون نمیکنم هیش وخت
هیچی . زیاد احساساتی نیستم
اما خدایی میتی کومون سایت خودتی
اون مورد آخر خیلی ضایع شدم
Printable View
قانع شده بیدمنقل قول:
میتی کومون خودتی فحش نده
نشمردم از موهای سرم بیشتر . کچلم
آره ولی نمیکنه .
میثم رو ون نمیکنم هیش وخت
هیچی . زیاد احساساتی نیستم
اما خدایی میتی کومون سایت خودتی
اون مورد آخر خیلی ضایع شدم
چه عجب داش بابک اومد...عزاداری خوش گذشت؟ :31:
بی صبرانه منتظر شنیدن جوابیه ی مدیر محترم به نقود خود هستیم...!
بنده نیز هم شنین
از نظر خودم بدترین اتفاق برای من توی پی سی ارشد شدنم بود . که باعث شد از انجمن مورد علاقم دور بیوفتم . یادمه ما بدون اینکه فایلی برای قوانین انجمن موسیقی داشته باشیم اونجا رو اداره میکردیم . نه اینکه بی قانون باشه بلکه انقدر همه چی سر جاش بود که نیازی به قانون نبود هر کی یه نگاه میکرد موقعیت دستش میومد . به محض اینکه بشه رستش میکنم وضعیت موسیقی رونقل قول:
خوب این متن رو کامل خوندم ( چند بار ) چیزی نمینویسم . اما توی ذهنم هست . ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
دقیقا چیز هایی که گفتین که با خودتون هم هماهنگه ! هر کس که مثل شما با من برخورد نکرده حتما پاچه خاره . یک نفر پیده بشه و نشون بده که از پاچه خاری کردن برام به چیزی رسیده توی انجمن .
من تا بحال توی پی سی جوش نیاوردم . چون وقتی محیط مجازی رو با مشکلات دنیای عادیم مقایسه میکنم میشه یه فانتزی . لطفا در مورد سلیقه ای بودن ها با نمونه صحبت کنید . من بن میکنم زمانی که قوانیین نقض شده باشه . توهین . بحث سیاسی . کل کل های تند . تبلیغات پیاپی . و منحرف کردن تاپیک ها بطوز پیوسته .
اگر غیر از این بوده لطفا بفرمایین .
لطفا زمانی که تاپیکتون تراش میشه توی همون تاپیک دلیل رو جویا بشید . اگر دلیل قانع کننده نبود با سینا یا میثم تماس بگیرید . و مطمئن باشید پیگیری میشه . من به شخصه اگه میخواستم با سلیقه ام اینجا فعالیت کنم اصلا این شکلی که الان میبینید و با این گفتار نبودم . شایدم تا حالا بن شده بودم :31:نقل قول:
من با پا اخطار میدم :46:نقل قول:
من بخدا بی تقصیرم . نقد بابک بیده ها نه سینقل قول:
اما مورد رو در نظر میگیرم حتما .
فدات گل خودتینقل قول:
اگه بخوای من میتونم از این اتفاق بد راحتت کنمنقل قول:
و وظیفه ات را انجام بدم:31:
ولی جدا یه چیز جالب اینکه بعد از اینکه بابک اقرار کرد از این به بعد به پ خ ها جواب میده
من براش یه پ خ زدم که به دقیقه نکشید جوابم را داد و این جای تشکر داره:11:
انتقاد بعدی هم همینه که عکسش را نذاشته تو قسمت عکسها تا ببینیم چه شکلیه
بعد هم بابا جون بچه هات کم این اکوا را بنداز به جون من
هر وقت یه پیام برام میاد پشتم میلرزه
آخه بابا هروقت من اومدم یه طنز نرم تو پستم داشته باشم زدی بایکوت کردی پست را:41:
به امید روزی که هیچ کسی هیچ پیامی از اکوا دریافت نکنه (همگی بگین الهی امین :42: )
فعلا همین بود تا بعد:11:
باشه سعی میکنم . بچه ها هم کمتر پاچه بگیرن همه با هم خوش اخلاق باشیم . ممنون که درک میکنینقل قول:
منم همینا . صندلی داغ با انجمن انتقادات پیشنهادات قاطی شده اینجا :31:نقل قول:
من با بال بن میکنم نه با دست :13:نقل قول:
متفرقه امار اسپمش بالاست . شمارش هم بشه بیشتر تحریک میشن بعضی ها برای اسپم بازی و پست مفید از اینی که هست ( کجا هست ؟) کمتر میشه
قربانت ممنوننقل قول:
حالا بگرد یه چیزی پیدا کن میان میگن پاچه میخوری :31:
من غاز ( قازه یا گاز ؟ ) دوست میدارمنقل قول:
الان من بدلشم ای دی داده بیام بجوابمنقل قول:
این چی میگه ؟ :18:نقل قول:
الان در رفته ها بیان :31:نقل قول:
منبع خودمم. اتفاقا امروز ( شایدم دیروز پریروز ) یه نوشته ازت دیدم دقیقا جملات من بود . اون که گفتی ای دی پنهان و ....نقل قول:
کامل روشن نشدی ملومه یکم بیشتر بشور خودتو :31:نقل قول:
باربا داریوش عوض میشه . باربا آکوآ
منتذرم ای منطغدنقل قول:
تم.م نمیشی آخه :31:نقل قول:
اینو نوشته بودم قلبا که چون سریع میرم سر اصل موضوع اینجوری میشه . فرصت رنگ و لعاب دادن نمیمونه برام و تو یکی دو جمله قال قضیه رو میکنم . دارم سعی میکنم آدمانه تر بحرفم :2:
نانچیکو ندارم :41:نقل قول:
نخیر . من منظورم رو همیشه واضح میگم .نقل قول:
مدیر که شدم ( موسیقی ) کمی افت داشتم . مدیر ارشد که شدم همه چی منفی شد . تقریبا تو این مدت من فرصت آموختن توی پی سی نداشتم . فقط شدم خواننده پست های درجه یک که حتی نویسندش حاظر نیست دوباره بخونه . بلا یعنی این .
ها فامیلیم ؟ این داداشمه داداشششششششششششششششششنقل قول:
بازم داداشششششششششششششششنقل قول:
بچه ها هنوز داره صفحه های قبل را میخونه
تا به این صفحه نرسیده همه پستهاتون را ویرایش کنین و در رین (کلی هم تعریف کنین :دی ) :27:
به به به!!! من نمیدونستم آقا بابک مدیر ارشد انجمن اینجاست!! چه خوب شد. خدا رفتگونت رو بیامرزه پدرام جان!
خب نقد:
هووممممممممم! نیدونم چی بگم. تا حالا خیلی همدیگر رو ندیدیم. آهان چرا یه جا دیدیم. آقا بابک اگه گفتی کجا؟
بگو تا باقیش رو بگم.
راستی بابک جان میگن نقد زمانی مفهوم داره که همراهش یه پیشنهاد مفید باشه:دی
میگم اینDaRiOuShJh را بن کن ، خیلی حال میده!!!
اینقد دیگه تاپیک مفهومی اینجا نمیبینیم!!! :دی