E8400 بگیرنقل قول:
Printable View
E8400 بگیرنقل قول:
واسه اين كارها E8400 بهترهنقل قول:
البته موقعي كه بازيهاي 4 هسته اي ساپورت بيان و بخواي اونها رو بازي كني قضيه عكس ميشه.
سلام. این مدل صدا و گرمای کمی داره. ولی در مورد کاراییش چیزی نمیدونم. شرمنده.:27:نقل قول:
سلام. من نمی فهمم که یک بازی 4 هسته رو می خواد چه کار کنه؟:41:به نظرت اگه یک بازی فعلی برای کار با یک 4 هسته ای بهینه سازی بشه تعداد فریماش در ثانیه چه قدر بیشتر می شه؟نقل قول:
بله.چون سرعت پردازش میره بالا.میزان فشار سی پی یو میاد پایین.نقل قول:
سلام. من نمی فهمم که یک بازی 4 هسته رو می خواد چه کار کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرت اگه یک بازی فعلی برای کار با یک 4 هسته ای بهینه سازی بشه تعداد فریماش در ثانیه چه قدر بیشتر می شه؟
مثلا بازیهایی که از موتور Unreal 3 استفاده میکنن در 4 هسته ای ها عملکرد بهتری دارن بقیه بازی های جدید هم بعضا .ببین این تست رو , اینو رو هم در نظر بگیر که پردازنده ای مثل E8600 سرعتی برابر 3.33Ghz داره ولی Q6600 سرعتش 2.4Ghz هست . بعضا دیده شده بعضی دوستان اقدام به خرید کارت های گرافیک قوی و پردازنده های نچندان قوی میکنن این اشتباه ترین کار ممکنه هست توانایی CPU در بازی ها عملکرد مستقیم داره و تاثیرش خیلی زیاده تا بیش از 30-40 درصد هم میتونه تاثیر داشته باشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينترنت
ميكس و مونتاژ فيلم
طراحي( فتوشاپ،كورل و...)
يه شبكه خانگي ( 2 تا كامپيوتر)
براي اينا cpu چي پيشنهاد ميكنين؟
واسه ميكس و مونتاژ فيلم Q6600 بقيه هم كه مهم نيستندنقل قول:
اساتید فن (:31:) CPU های OEM (Tray) با CPU های Retail(Box) غیر از گارانتی (در خارج از کشور) و فن و هیتسینک تفاوت دیگه ای می کنه؟
این سوال رو به خاطر یک مطلبی عنوان کردم که یکی از بچه ها در قسمت مشاوره مادربرد ذکر کرده بودن. گفتن بیایم اینجا اساتید فن روشنمون کنن.
براي انتخاب سيستم جديد اولويت انتخاب با:
1.cpu
OR
2.mainbord
??????????????????