تایید میشه . گزارش کامل از همایش ! بی صبرانه منتظریماااااا ! ! ! :46: ممنون میشیم . :20:نقل قول:
Printable View
تایید میشه . گزارش کامل از همایش ! بی صبرانه منتظریماااااا ! ! ! :46: ممنون میشیم . :20:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز در همین تاپیک به صورت مفصل در رابطه با خود آگاه و ناخود آگاه بحث شده و این مسائل مطرح شده . اگه مطالعه کنید خودتون بهتره .
یکی از دوستان ( فکر می کنم مریم عزیز بودن ) که پی دی اف مجموعه مطالب بچه ها در این تاپیک رو تهیه کرده بودن که خیلی مفید بود .
اگر نیاز بود مجددا اون pdf رو آپلود می کنم و همین جا قرار میدم که دوستان جدید هم استفاده کنن از مطالب .
در رابطه با قسمت اول صحبتهاتون ، من هم کاملا موافقم .نقل قول:
اما در رابطه با جمله آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش پردازش نشد !!!
من تا الان برعکس این حرفتون فکر می کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصور می کردم برای باز شدن چاکرای 1 اتفاقا خیلی هم بهتره که ارضای غریزه صورت بگیره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز نمی دونم جریان این تقوا چیه دقیق ؟ که شما همش به این مساله اشاره کرده بودید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقوایی که استاد شما ازش حرف زده دقیقا به چه معناست ؟
دوری از گناه ؟؟؟ خب اگه این باشه که به نظرم در کل یک مفهومه !
دوری از گناه = تقوا = هماهنگی در عملکرد چاکراها = تسریع در پیشرفت آدمی
گناه = نا هماهنگی و اختلال در عملکرد چاکراها و هاله های انرژی انسان
گناه نکردن = هر چیزی که خدای بزرگ منعمون کرده از انجام دادنش = به نفع و سود خودمون = پیشرفت و ترقی روحمون
نقل قول:
چــــــقـــــــــــــــــ ــدر این جمله هاتون زیـــبــا بود . . . . . . . هنوز اشک توی چشمامه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتها پیش بود که به این مفاهیم رسیده بودم . دقیقا به عین جمله های شما ! روزی که معنی این جمله ها رو به معنای واقعی درک کردم ، اونقدر بیقرار و بیتاب شده بودم از شدت عشق که نمی دونستم چی کار باید کنم ؟؟؟؟ دلم می خواست این مفاهیم رو فریاد بزنم !!! :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصا به عزیزترینهام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از مطالب مفید قسمت اول حرفاتون ممنون . عالی بود .
اما در رابطه با خمیازه کشیدن موقع خوندن نماز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چیزی به ذهنم نمی رسه . خواهشا زودتر بگید . البته من قبل از خوندن نماز گاهی خمیازه می کشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل از شروع نماز معمولا چند دقیقه ای میشینم که مثلا کمی تمرکز هواس پیدا کنم . . . . . یعنی چه علتی می تونه داشته باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کجا zolgharnein عزیز ؟ ؟ ؟ خداحافظی ؟ آخه چــراااا ؟ :41:
ای بابا این تاپیک تازه باز هم داشت اکتیو می شد ... سوشیانت عزیز و خیلی از دوستان قدیمی که دیگه نیستن .حالا شما هم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه از رفتن و خداحافظی بیزار بودم و هستم . . .
عزیزان سو ء تفاهم پیش اومده چرا رفعش نمی کنید ؟ :31:نقل قول:
deer عزیز گفته بودن استاد داشتن .
Ramin.badboy فکر کرده بودن sonata20 استاد داره . و از ایشون سوال کرده بودن که :
در حالیکه اینها رو deer گفته بود نه sonata20نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط deer
سلام
استادم تمام تلاشش بر این بود که هر انچه می داند به من بگوید ولی من دوست دارم خودم همه چیز رو تجربه کنم و دوست دارم استادم من را راهنمایی بکند نه اینکه از انجام کاری باز دارد یا بگوید هر انچه من می گویم انجام بده . درست تجربه دارد و می خواد به نفع من کار کند ولی به نظر من نباید هیجان ماورا را از شاگرد بگیرن این جوری فقط استاد راضی نه شاگرد .
کسانی هم که ناراحت شدن فقط به خاطر همینه که من خودم می خواستم همه چیز را تجربه بکنم و به تک تک حرفها و گفته ها یشان برسم چون این کار رو دوست دارم و با تمام وجود انجام می دم
موفق باشید
دیدی
اینجا گفتی که استاد داری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40: همگی پیروز و موفق باشید . :40:
سلام دوستان عزیز من .
عرضم به حضورتون که دریا جان خیلی خوشحالم که اینقدر به مسائل غیر از مسائل دنیویتون علاقه مندید.
در مورد خمیازه هنگام نماز میخوام بگم ، وقتی شما شروع به نماز خوندن میکنید ، یک انرژی عظیم ، یا همون انرژی بیکران الهی به سمت شما جاری میشه . این انرژی باعث میشه شما زیاد خمیازه بکشید . در واقع بی حال میشید . شما قبل از ماه مبارک رمضان روزه بگیر . هیچ اتفاقی نمیافته . اما به محض اینکه وارد ماه رمضان میشی وقتی روزه میگیری احساس بی حالی میکنی . همیشه قبل از اینکه وقت اذان سر برسه شما از حال میری . این به خاطر اینه که تو این ماه عزیز اونقدر انرژی پاک الهی زیاده که نمیتونی تحملش کنی . اونقدر خیر و برکت از اسمون به سمت شما جاریه که بدن شما نمیتونه تحملش کنه و نا خود اگاه احساس بی حالی میکنی . این بدان معنی نیست که بدن شما نمیتونه روزه گرفتن رو تحمل کنه ، به خاطر اونه که انرژی زیادی روی شما هست که . باید خوشحال باشی .
سلام . گویا مسیر رو درست داری میری . بهت تبریک میگمنقل قول: