من Xbox 360 Elite Pal رو همون حدود 500 قیمت دارم ولی دنبال NTSC هستم چون بازیهای NTSC خیلی هاش راحت گیرم میاد!نقل قول:
من Xbox 360 Elite Pal رو همون حدود 500 قیمت دارم ولی دنبال NTSC هستم چون بازیهای NTSC خیلی هاش راحت گیرم میاد!نقل قول:
نه در ایران ریجن PAL و J بیشتر هستند مخصوصا گاهی با هم مولتی هستند. البته اگه میخواید از اینترنت دانلود کنید بازیها رو، بازهم پیشنهاد میکنم PAL بگیرید چون 60% اوقات ریجن PAL زودتر از بقیه روی اینترنت میاد.نقل قول:
خیر اصلا امکان پروت بازی به خاطر حجم زیاد روی دیسکهای 9 گیگی X360 نیست و سونی هم چشم داشت به بازی داره و نمیذاره یک عنوان اینطوری از دستش بره.نقل قول:
ادیت: این پشت چرا اومد توی این تاپیک؟
با سلام.
آیا این ریجن خوبه یا نه؟ region ntsc/j اگه خوب نیست بگین کدوم ریجن بازی هاش زودتر می یاد تو بازار.
ودیگه اینکه الان قیمت آرکید و پرمیوم چنده؟
ما اشنا دبی داریم ولی نگرانم جنس خوب نیاره(فالکون نباشه،pal نباشه و....) تازه گمرک هم هست!
تو دبی همه ی xbox 360 ها فالکون هستند؟
بازیهای PAL راحت تر گیر میان؟ چون من هرچی بازی می بینم روش نوشته NTSC !نقل قول:
دوست عزيز بيشتر ديسكهاي مالزي اين رو مينويسه در صورتي كه اصلا معلوم نيست چه رجيوني هست فقط رو جلدنقل قول:
بازي ها يه چيزي رو مينويسند البته شركتهاي معتبر تو ايران رو جلد بازي نوشته چه رجيوني است.
خوب شد گفتی! :31:نقل قول:
خوب حالا اینهایی که توی بازار هست کدوم Region هستند؟
بايد با برنامه XDVDMulleter بببيني مال كدوم رجين هست.نقل قول:
ببخشيد يه سوال... امكان داره كه شركت مايكروسافت در اين مدت باقي مانده تا 2010 كنسول جديدتر از 360 به بازار عرضه كنه؟؟ ممنون ميشم اگه واقعا اطلاع داريد به سوالم جواب بديد.