سلام دوستان
من فوق دیپلم دارم مشمول هم هستم دفترچه هم فرستادم یعنی غیبت ندارم ایا می تونم سال 90 تو کنکور سراسری و کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم
مرسی:31:
سلام دوستان
من فوق دیپلم دارم مشمول هم هستم دفترچه هم فرستادم یعنی غیبت ندارم ایا می تونم سال 90 تو کنکور سراسری و کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم
مرسی:31:
اسفند امسال مشمول هستین و باید دفترچه بفرستین تا غیبت نخوریننقل قول:
اگه قبل از کنکور اعزام شدین که موقع کنکور مرخصی میگیرین و میاین برای کنکور و اگر قبول شدید میاید دانشگاه و بعد از اتمام تحصیل ادامه ی خدمت رو باید انجام بدیننقل قول:
با سلام
ببخشید دوباره پست من جا افتاد
اگر زحمتی نیست ممنون می شم جواب بدید
با تشکر
نقل قول:
سلام
من متولد 1370/07/01 هستم. آیا باید دفترچه بگیرم و پست بکنم؟ با توجه به اطلاعات سایت نظام وظیفه، تاریخ اعزامم 19 دی 1389 هستش. ولی من از اول مهر 1389 دانشجو می شم. لازمه کاری بکنم؟
ضمن این که آقا فرشید به همه می گن باید دفترچه بفرستی. مطمئنید طبق قوانین جدید دارین این حرف رو می زنید؟
جواب من جا موندنقل قول:
من 28 مرداد 1370 هستم.
پارسال کنکور ندادم امسال دادم و یه رشته ای هم قبول میشم.
من واسه دانشگاه رفتن امسال مشکلی دارم؟
بعد از اتمام 19 سالگی مشمول هستید و اگر اقدام نکنید غیبت میخورید . برای تمدید هم بعد از اینکه برگه سبز اومد باید برین نظام وظیفه شهرتون و تمدید کنید.نقل قول:
اگر از اول مهر دانشجو هستید دفترچه ای نباید پست کنید. اگر دانشجو نیستید باید تا 2 هفته قبل از 1 مهر دفترچه بفرستید تا غیبت نخوریدنقل قول:
نقل قول:
مرداد ماه مشمول میشید و اگه دفترچه نفرستید غیبت میخورد . البته اگه از زمان فارغ التحصیلی شما کمتر از 6 ماه میگذره غیبت نمیخورید.
خب خدا رو شکر! ممنون که نگفتین باید دفترچه بفرستی!:31::11:نقل قول:
من متولد خرداد 70 هستم ...ابان ماه اعذام میشم واسه سربازی
امسال هم کنکور داشتم و صددرصد میخوام برم دانشگاه
سوالم اینه اگه دانشگاهی که قبول شدم مثلا بهمن ماه کلاساش شروع بشه باید ابان ماه برم خدمت یانه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
خب اگه دفترچه نفرستم بعد دانشگاه قبول شم مهر نمیتونم برم؟نقل قول:
مرداد ماه مشمول میشید و اگه دفترچه نفرستید غیبت میخورد . البته اگه از زمان فارغ التحصیلی شما کمتر از 6 ماه میگذره غیبت نمیخورید.