امير خان و متاپكس عزيز مرثي از شما.:11:
1.فقط متاپكس عزيز تغييراتي رو كه با اين Update جديد به وجود مياد رو لطفا توضيح بده.
2.اگر گوشي ساخت چين باشه با Update مشكلي براش پيش مياد.؟
Printable View
امير خان و متاپكس عزيز مرثي از شما.:11:
1.فقط متاپكس عزيز تغييراتي رو كه با اين Update جديد به وجود مياد رو لطفا توضيح بده.
2.اگر گوشي ساخت چين باشه با Update مشكلي براش پيش مياد.؟
نقل قول:
متاپکس خواهش میکنم کمکم کن؟!!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!من چند شب پیش گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمت هم کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ورزن قبلی رو هم با ورزن جدید قاطی پاتی نشون میده
چی کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاپکس خواهش میکنم کمکم کن؟!!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!من چند شب پیش گوشیم رو update کردم وقتی میری تو سیستم اینفورمیشن که ورزن (ز تایپ نمیکنه)
رو ببینی دو تا ورزن رو نشون میده هر چی دو جور مستر ریست کردم بعد up کردم درست نمیشه چیکار کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمت هم کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ورزن قبلی رو هم با ورزن جدید قاطی پاتی نشون میده
چی کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کن، دارم فکر میکنم... امشب on باش 10:30 به بعد...نقل قول:
یه بار دیگه امشب up کن، فقط مطمئن باش که آپدیت شده، یعنی این مشخصات رو ببینی. قبل از اون هم هرچی برنامه نصبه، پاک کن. راستی تا حالا فلش که نکردی؟ یا بلایی سر گوشی نیوردی که؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- فعلا من اینارو متوجه شدم: 1- برطرف شدن باگ دکمه اسپیس برای باز کردن شماره گیر. 2- بلند شدن صدای آلارم. 3- بهبود پیدا کردن اتوفوکوس دوربین. 4- کمی افزایش سرعت.نقل قول:
2- خیر.
ببین اگه با آپدیت درست نشه، تنها راه همون فلش هست که معلوم نیست وضعیت رو بهتر کنه. چند صفحه قبلتر یکی فلش کرده بود و اون هم دو ورژن نشون میداد. خلاصه اینکه اینجوریه دیگه. دیگه ببین چه میکنی، البته یه بار امشب آپ کن، خیلی تمیز و درست و حسابی... تو پست قبل گفتم...نقل قول:
این مشکل آلارم حا شده؟
همش الکی آلارم میده
منم این مشکل رو دارم ..نقل قول:
چطور میتونم فارسی تایپ کنم؟.... با تشکر