درسته، قاطی کرده بودم با هم. شما قبلا چه سرویسی داشتین و الان راضی هستین؟نقل قول:
Printable View
درسته، قاطی کرده بودم با هم. شما قبلا چه سرویسی داشتین و الان راضی هستین؟نقل قول:
من قبلا 256 نامحدود داشتم البته یک مدت هم 512 بود.نقل قول:
با 512 زور میزدم روزی 6گیگ دانلود داشت.بعد از بسته های 1000 تومان همراه اول استفاده میکردم 20گیگ میگرفتم
الان من سرویس اینترنت تلکام 2016 48GB -2048Kbps up to 16M پیش پرداخت دارم. البته پس پرداخت بود از ترسم پیش پرداختش کردم.
شبها هم 2 تا 6 بین 20 تا 30گیگ دانلود میکنم. سرعتم هم بین 1.6 تا 2 مگ در ثانیه است.
برادر از چه سرویسی استفاده میکنینقل قول:
بالا ذکر کردن. اینترنت 2 تا 16 مگ یکساله 48 گیگ. بسته های حجم هم داره با قیمت پایین که تو سایت مخابرات میتونید ببینید. البته سرویس ایشون مربوط به جشنواره تلکام هست و حجمشون دو برابره، جایگزین اون الان با 24 گیگ حجم سالیانه تو جشنواره تابستانه تا اول آبان ماه قابل خریده. شبانه هم 2 تا 6 اگر اشتباه نکنمنقل قول:
الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
الان واقعا دیگه این نامحدود به صرفه نیست.
چیکار کنم من الان.
منم شرایطم کاملا مشابه شماست و دارم با خودم کلنجار میرم که سرویس رو عوض کنم یا نه. چون راه برگشت هم نداره و دیگه سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود ارائه نمیشه. الان چند وقتی هست دارم نظرات و تجربیات دوستان رو اینجا میخونم بلکه به نتیجه برسم. موضوع اینجاست که روی شبانه این سرویس ها تضمینی نیست و ممکنه یهو مثل شرکت های دیگه برداشته بشه، یکی این موضوع ، موضوع دیگه هم پنل درب و داغون مخابرات هست که بروز عمل نمیکنه. البته باز خوبه تو پیش پرداخت حجم باقی مانده رو میزنه. به نظرم شما اگه به نتیجه رسیدید حتما سراغ پیش پرداخت برید که هزینه روی قبض نیاد. نکته دیگه هم اینکه کیفیت خط رو هم چک کنید که تا بالای 16 مگ بکشه. این کمپین هم ظاهرا تا آخر مهرماه هست، میتونید تا اون موقع فکراتون رو بکنیدنقل قول:
دوست گرامی نمیدونم شما این پست من رو که دو صفحه قبل هست دیدید یا نه:نقل قول:
خوب حالا این میگن این مبلغ اضافی مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 50 تومن پول خط تون هست که الان داریم میگیریم:n02:نقل قول:
خوبه هر روز یه چیزه جدید میچپونن تو پاچه ملت عوارض و مالیات و ابونمان کم بود اینم اضافه کردن من نمیدونم این آبونمان چه نقشی داره که این شهری رو هم اضافه کردننقل قول:
قبض های پارسال 46 میومد از 46 شد 50 بعد کم کم شد 53 حالا هم کردن 56 :n23:
اینا جبران ارزون کردن اینترنتشون هست
به نظر من این شبانه های بالا خیلی ادامه نداره و میخوان نامحدود ها رو جمع کنن... اونایی که نامحدود دارین، به نظرم اشتباهه!
فکر کنم علتش رو بدونم چیهنقل قول:
قبلا تلفن 50 هزار تومان بوده
ولی الان شده 200 هزار تومان
حالا دارن این مابه التفاوت رو اینطوری برداشت میکنن