ببین رمز دومت غیرفعال نیست.یا اینکه ممکنه سوخته باشه.از چه کارتی هست؟نقل قول:
از طریق *733# موجودی بگیر ببین بهت خطا میده یا نه
Printable View
ببین رمز دومت غیرفعال نیست.یا اینکه ممکنه سوخته باشه.از چه کارتی هست؟نقل قول:
از طریق *733# موجودی بگیر ببین بهت خطا میده یا نه
افتضاحه همش قطع میشه وصل میشهنقل قول:
پینگ هم افتضاح
dns پیش فرض خودش
من همیشه اینو میگرفتم↓ 42900 اما الان شده 39900نقل قول:
(2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (399000 ريال + آبونمان)
کلاً 3 تومن ارزون شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یکی سرویس ها هم ارزون تر شدن نسبت به قبل
اما بازم نسبت به شرکت های دیگه خیلی گرون تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب کلاهبردارایی هستن.حجم ها را کاهش و قیمت را افزایش دادند.سرویس 1مگ نامحدود برنزی 20گیگ در ماه را به 18 گیگ در ماه کاهش دادند..
4مگ نامحدود برنزی که با حداقل 50گیگ را به 30 گیگ کاهش دادند.!!!!!!!!!!!:n24:
دوستان من فکر کنم اگه از اسیا تک بگیرم پشیمون بشم هنوز مشترک نشدم اینه
به نظرتون پینگش از مخابرات بهتره ؟
من هنوز فعال نکردم چون مخابرات میگه تا ماه بعد رانژه رو بر میداره به نظرتون از موقعیت استفاده کنم پولم رو پس بگیرم ؟ یا وارد اسیا تک بشم ؟
نیازمند راهنمایی هستم
اشتراک نامحدود برنزی 30 گیگ اسیا تک به من گفت یک به شش است و محدود 30 گیگ یک به چهار درست گفتند ؟نقل قول:
بعد من نفهمیدم نامحدود 30 گیگ دیگه چیه یعنی فقط 30 گیگ سرعت 4 مگ بهم میدن ؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟:n03:نقل قول:
30گیگ را تقسیم بر 30 روز کن یعنی تنها شما روزی 1 گیگ را با سرعت 4مگ دانلود میکنی و مابقی روز سرعتت بین 100 تا 120 در نوسان خواهد بود.همچین اشتباهی نکن همون مخابرات بمون .پینگ وقیمت مخابرات از تمام شرکتها بهتر است.شما با 80تومن یه سرویس 2 مگ بگیر ماهی 600گیگ میتونی دانلود کنی .نقل قول:
ممنون دوست عزیز باشه همین کار رو میکنم .نقل قول:
چون اگه اسیا تک رو بگیرم بد باشه دیگه پرتی تو مخابرات ندارم باید برم تو صف تا بهم پورت بدن
اسیا تک گفت پولم رو یک هفته دیگه بهم بر میگردونه !!! یه هفته میخوان چی کار کنن :n19::n28: