نقل قول:نقل قول:
فولاد باخت
چند چند؟
عجب
بعد میکن فوتبال پاک!!!!
من می ترسم اینجوری سر پرسپولیس رو زیر آب کنن
نقل قول:نقل قول:
فولاد باخت
چند چند؟
عجب
بعد میکن فوتبال پاک!!!!
من می ترسم اینجوری سر پرسپولیس رو زیر آب کنن
جام حذفي فوتبال/ ذوبآهن ٩ نفره از فولاد انتقام گرفت!
تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان به مرحله نيمه پاياني رقابتهاي جام حذفي فوتبال كشور راه پيدا كرد.
تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان بعدازظهر امروز در ورزشگاه فولاد شهر به مصاف فولاد خوزستان رفت و با وجود آن كه به دليل اخراج دو بازيكن، 9 نفره بازي ميكرد توانست با سه گل قاسم حداديفرد و محمدرضا خعلتبري (دو گل) در وقتهاي تلف شده حريف خود را شكست دهد و به عنوان نخستين تيم راهي مرحله نيمه پاياني جام حذفي شود.
در اين ديدار دو تيم در طول 90 دقيقه قانوني مسابقه به تساوي بدون گل رضايت دادند، ضمن آن كه در نيمه دوم بازي حيدر عبيد جاسم مدافع تيم ذوبآهن از سوي مسعود مرادي داور مسابقه اخراج شد.
با آغاز وقت هاي تلف شده و در دقيقه 93 قاسم حداديفرد گل نخست تيم ذوبآهن را وارد دروازه حريف كرد. در همين نيمه حسن اشجاري از تيم ذوبآهن نيز از ميدان اخراج شد تا تيم ذوبآهن 9 نفره به بازي ادامه دهد اما در نيمه دوم وقتهاي تلف شده باز هم اين ذوبآهن بود كه برخلاف جريان بازي و با وجود حملات تيم فولاد در دقايق 115 و 119 توسط محمدرضا خعلتبري به دو گل ديگر دست يافت و ضمن گرفتن انتقام شكست در آخرين بازي ليگ برتر مقابل فولاد راهي مرحله نيمه پاياني مسابقات جام حذفي فوتبال كشور شود.
مسابقه پیروزی کی است؟
16ام بازی با الشارجه تو اماراتنقل قول:
20ام بازی با پاس تو ناکجاآباد
به جان خودم خیلی مشکوک بود : دی
تو لیگ که ذوب آهن اون همه انگیزه داشت برای فهرمانی 4تا خورد و فولاد هم که هیچ انگیزه ای نداشت نه قهرمان میشد نه سقوط میکرد اونجوری بازی کرد ...
اینجا که ذوب آهن رفتنش به آسیا قطعی بود 9 نفره 3 تا زد و فولاد که باید با انگیزه ی بسیار بالا میامد این بازی رو باخت : دی
نمیدونم والا ایشالا که فوتبالمون پاک باشه : دی
به نظر من بازم داره بوی تبانی می یاد
جناب ali blue boy لطفا در این تاپیک اظهار نظر نکن :22::4::34:
تبانی بین ذوب آهن و فولاد و استقلال بود که استقلالو قهرمان کردن
اما به هر حال خودمونیما استقلال قهرمان لیگ از تیم دسته یکیه مس شکست خورد ههههههههههه
اما اینو هم بدونید پرسپولیس به یاری خدا هم در جام حذفی وهم در جام باشگاههای آسیا قهرمانه
120 % از 100% تاييد ميشه :27:نقل قول:
قهرمان ليگ بايد از كميته داوران عذرخواهي كند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رییس کمیته داوران گفت: آنها که معتقد بودند داوران علیه شان توطئه چینی می کند، چرا بعد از قهرمانی از کمیته داوران عذرخواهی نکردند؟!
مسعود عنایت در گفت و گو با خبرگزاری ایپنا، عنوان کرد: اشخاصی که در طول رقابت های فصل و در نشست های مطبوعاتی بعد از مسابقات، داوران را به توطئه چینی علیه تیم خود محکوم کرده و معتقد بودند که داوران نمی خواهند برخی تیمها به قهرمانی برسند، حالا که قهرمان مسابقات لیگ برتر شده اند، چرا از کمیته داوران عذرخواهی نمی کنند؟! مگر آن ها نمی گفتند که دست های پشت پرده مانع از قهرمانی آنها می شود؟ مسوولان این تیم باید بابت تمام آن تهمت ها و افتراها از کمیته داوران عذرخواهی کنند.
عنایت همچنین اظهار داشت: ما اگر می خواستیم می توانستیم سر آن ها را ببریم، اما این اتفاق نشان داد که داوران رشوه گیر و حقه باز نیستند و هیچ گاه تمایل ندارند که در قضاوت خود مرتکب اشتباه شوند.
رییس کمیته داوران دررابطه با ارزیابی عملکرد داوران در لیگ هشتم فوتبال حرفه ای توضیح داد: اگر شرایط قضاوت داوران را به 5 رده بد، متوسط، خوب، خیلی خوب و عالی تقسیم کنیم،از دید یک فرد بی طرف، منصف و عادل عملکرد داوران در لیگ هشتم فوتبال خوب ارزیابی می شود. متأسفانه عملکرد داوران عالی نبوده اما تلاش می کنیم که خطاهای داوری را کاهش دهیم.
عنایت در ادامه اظهار داشت: هیچکس نمی تواند ادعا کند که توانایی حذف اشتباهات داوری را دارد، هر شخصی این ادعا را مطرح کند یک شارلاتان حقه باز است. ما می توانیم در بحث داوری فقط با کلاس، بازآموزی و آنالیز مسابقات اشتباهات داوری را کاهش دهیم اما امکان حذف اشتباهات هیچ گاه وجود ندارد. تغذیه، بهداشت، سلامت و آرامش یک داور در کنار بسیاری عوامل دیگر، می تواند شرایط یک قضاوت ایده آل را فراهم کند. کنترل همه این عوامل هم از دست من برنمی آیدو من مادر داور نیستم که ساعت خواب او را کنترل کنم! در این زمینه کمیته داوران استان ها باید فعالیت کند که متأسفانه آن ها هم ضعیف عمل می کنند.
مسعود عنایت در انتقاد به فدراسیون فوتبال گفت: در فوتبال ایران حاشیه به متن فوتبال می چربد و در این شرایط فدراسیون باید نسبت به این حواشی شدت عمل نشان و هر شخصی از هیأت مدیره تا بازیکنان در صورت پرداختن به حواشی باید از فوتبال حذف شوند.
رییس کمیته داوران در پايان توضيح داد: در تست داوري امسال به هيچ داوري رحم نميكنيم! سال گذشته در تست داوري چند تن از داوران قبول نشدند و ما براي آنها فرجهاي در نظر گرفتيم و تست ديگري برايشان در نظر گرفتيم. اين كار اشتباه است و امسال ديگر آنرا تكرار نخواهيم كرد.