برای منم مثل شماستنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
برای منم مثل شماستنقل قول:
این پنل مخابرات کماکان لنگ میزنه؟ بسته های ترافیک و حجم باقی مانده رو نشون نمیده هنوز؟ . یکی از مشکلات اساسی که باعث میشه نیام سمت اینترنت حجمی همین پشتیبانی ضعیفه. واقعا چنین چیز پیش پا افتاده ای که همه شرکت ها دارن رو مخابرات توش مونده. همین وب سایت مخابرات تهران تا یکی دو ماه پیش مثل پورتال های دهه 90 میلادی بود، الان که ظاهرش قابل تحمل شده واقعا انقلاب کردن!. ذره ای پیشرفت اگر تو این شرکت دیدین ندیدین.
چه جالب . من از اصفهان هستم . اینجا هم پنل مشکل پیدا کرده و حجم باقی مانده رو نشون نمیده .نقل قول:
برای من هم همینطوره ولی جمعش درست خورده فقط اون مبلغ شهری دیگه چیه اضافه شده خط من فقط adsl بهش وصل و گوشی نداره اصلا 3000 تومان الکی الکی اضافه کردننقل قول:
مخابراته دیگه...خخخنقل قول:
ثابت برا همه هست حتی اگه استفاده نکنی..جدیدا قانون شدهنقل قول:
تو سیستم پس پرداخت حجم بسته ها خریداری شده را نشون نمیده. هر چی هم به پشتیبانی بگویید میگه ما نمیدونم
اما تو سیستم پیش پرداخت شما بعد از هر بار قطع کردن اینترنت باقی مانده بسته ات رو میتونی ببینی
مبلغ 3000 تومان مخابرات برای همه زده. چه شما استفاده بکنی یا نکنی 3000 تومان پول شهری ازت میگیره.
یعنی به هر ضرب و زوری میخوان پیش پرداخت بکنن تو پاچه ملت. من واقعا نمیتونم ریسک کنم بیام سمت پیش پرداخت و قبض نجومی پرداخت کنم. از 4G ایرانسل استفاده کنم بهتره. حداقل حجم باقی مانده بسته رو نشون میده!نقل قول:
دوستان این آنتی ویروس 6 ماهه کسپراسکای که قرار بود رایگان بدن چی شد ؟ به کسی ایمیل کردن !؟