کسی اختلال نداره تو سرویسش؟
Sent from my MI Max using Tapatalk
Printable View
کسی اختلال نداره تو سرویسش؟
بله پیش پرداخت میکنند پول بکسال ازت میگیرندنقل قول:
من شانس اوردم تو تلکام گرفتم جای 2گیگ 4گیگ گرفنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ریزه یه ذره، روش کلیک کنید مشخص میشه:n02::n02:
خب خدا رو شکر از 1 تا 18 مهر میان دوره اومده و 4500 تومن adsl
شبانه همون 1 تا 7 هستش
فقط تنها مشکل ما الان اینه که 100 گیگ خریدیم و نمیدونیم چقدرش استفاده شده.
مشکل لگ کسی نداره؟ تو بتلفیلد؟
سلام.نقل قول:
با توجه به اینکه یبار دیگه هم مشکل لگ داشتید و اینجا ذکر کردید و خودم هم بتلفیلد بازی میکنم و در جریان قضایا هستم. عرضم به خدمت شما که روی اینترنت مخابرات در زمینه پایداری و کیفیت و پینگ حساب نکنید و ترجیحا از قند شکن داخلی برای کاهش پینگ و حذف packet loss و غیره استفاده کنید. (اگر خواستید بفرمایید پخ کنم خدمتتون ، گرون هم نیست)
گرچه الان مدتی هست که کیفیت اینترنت مخابرات نسبتا بهتر شده ولی تجربه نشون داده هر چند وقت یکبار پهنای باند کم میارند و با شرکت زیر ساخت سر بدهی و مسایل مالی به مشکل میخورن و کیفیت و سرعت به شدت افت میکنه.
یه چندتا سوال هم داشتم که ممکنه کمکتون کنه. 1- اینکه سرعتتون چقدره؟ 2- چند نفر از اینترنت استفاده میکنید؟ 3- با کابل شبکه به مودم وصل هستید یا وای فای؟ 4- تعداد دستگاه هایی که بصورت همزمان به مودم وصل هستند؟
مربوط به فاز جدید شیلترینگ هوشمنده و برای بقیه isp ها هم هستنقل قول:
سلام
دوستان من 512 نامحدود از مخابرات دارم الان رفتم قبضم رو چک کردم دیدم جمع ریر موارد با مبلغ نهایی گفته شده حدود 12 تومن فرق داره خودتون ملاحضه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رفتم مصرفم رو چک کردم برای این دوره نزدیک 29 گیگ بود آیا کسی از دوستان هست که 512 نامحدود مخابرات داشته باشه و مشکل مشابهی داشته باشه یعنی جمع هزینه های رو قبض با
ریز هزینه ها نخونه در ضمن من بدهی هم نداشتم ومبلغ دوره قبل هم علی الحساب پرداخت نکردم
برا منم دقیقا مثل شماست..احتمالا اشکال سیستمی هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk