پس حله دیگه دادا؟نقل قول:
Printable View
پس حله دیگه دادا؟نقل قول:
اینطور که گفتا حله ! باید فردا صبح برم ببینم چی میشه! امیدوارم حل بشه:n06:نقل قول:
آقا 11 روز شد چرا برگ سبزم نیومد،بنظرتون چیکار کنم؟رفتم برای المثنی ش هم گفتن هنوز چیزی نیست چندروز دیگه بیا......:n03:نکنه برج 10 هم نشه برم
سلام دوستان
من با لیسانس، اموزشی افتادم پایگاه نیروی هوایی شهید خضرایی تهران.
کسی هست بگه چطوره اونجا و 1سری توضیحاته کلی بده؟
ممنون :n06:
نقل قول:معاف از رزمی روی کارت ثبت نمیشه ولی تو تراشش این اطلاعات هست.نقل قول:
اگه حالت کلیش رو بخواین یکی از دوستان من اونجا بود میگفت بد نیست خوبه ولی اینو خودم بگم که سطح دسترسیش خیلی خوبه و شما پیاده میتونی هر جا بخوای بری چه برسه سواره که اتوبوس و ...
من خودم یه جا بودم 1 ساعت باید لب اتوبان وا میستادی تا یه ماشین که میخواد بره تو شهر تورو سوارت کنه و تا یه دور میزدی باید یه دربست میگرفتی تا پادگان چون تایم مرخصیت تموم میشد.:n04::n28:
هه ! دوست عزیز اگه 3 روز بیشتر گذشته و تو سیستم پلیس +10 نیومده نشین دست رو دست بذار ، زنگ بزن 096480 کد ملیتو بزن ببین آخرین وضعیت درخواستت اعزام هستش یا نه ، اگه اعزام باشه صبر پیشه کن اگه اعزام نباشه برو بشین توی نظام وظیفه و بلند نشو تا کارتو حل کنننقل قول:
اینی که دارم بهت میگم اگه نری دنبالش 10 سال دیگه هم نمیاد ، چون مشکل منم بود پلیس +10 ثبت کرده بود اما توی سیستم نظام وظیفه نرفته بود . یه مشت آدم خنگ هم نشستن پشت سیستم ، من که زود جنبیدم تونستم با دستور رئیس 16 روزه برگ سبزمو بگیرم.
سلام خدمت دوستان عزیز
من اعزام 8/1 هستم و تو برگم زده که باید 6 صبح اونجا باشیم
خودم تهرانم و آموزشیم شهید مدرس کرجه و هرجور حساب میکنم چون باید با مترو برم تا 6 نمیرسم
حالا به نظر دوستان تاچند میتونم برسم اونجا که تاخیر نخورم
با سلام.من اعزامم 8/1 هستش.لیسانس حسابداری هم دارم.برگه سفیدم نیومده.کسی با شرایط مشابه هست که معلوم باشه کجا افتاده؟نگرانم...
در جواب :
با سلام.من اعزامم 8/1 هستش.لیسانس حسابداری هم دارم.برگه سفیدم نیومده.کسی با شرایط مشابه هست که معلوم باشه کجا افتاده؟نگرانم...
من هستم برگم رو تازه امروز پست آورد
دیروز که رفته بودم پلیس+10 اونجا گفت هنوز نیومده و یه هفته قبل از اعزام میاد
تو سیستم پلیس+10 یه خورده دیر میاد ولی اگه بری نظام وظیفه احتمالا اونجا بهت می دن چون سیستم اونا از پلیس+10 جلو تره
نگران نباش دیگه نهایتا تا چند روز دیگه میاد
شما کجا افتادی؟حسابداری هستید؟
نقل قول: