هیچکدوم ولی مخابرات سرترهنقل قول:
شاتل که خندست
Printable View
هیچکدوم ولی مخابرات سرترهنقل قول:
شاتل که خندست
سمت مخابرات نری که پشیمون میشی بدجور
راست میگه سمت مخابرت نری پشیمون میشی بدجور ...................بی شوخی : پارس انلاین در بدترین شرایط از همه بهتره از نظر پشتیبانی و ... پارس بگیرنقل قول:
البته یادم رفت اول وایمکش بهتره بعد ای دی اس ال
به ترتیب پارس - شاتل و مخابرات بهتره
تست ساعت 1 و 13 دقیقه بامداد
اکانت 128 چهار گیگ ماهیانه خوب شد یه ماه گرفتم تا تست کنم. می خواستم شش ماهه بگیرم. با 256 حداقل شبها 30 کیلوبایت دارم. این تست وحشتناکه.
توصیه به کاربران اصلا 128 چهار گیگ نگیرید. من می خواستم 6 ماهه بگیریم که میشه 94 تومن به جاش 256 دو گیگ یکساله می گیریم میشه 99 تومن عوضش سرعت بالاتر و شاید هم با مدیریت خودم به جای شش ماه ( که معادل 24 گیگ 128 میشه) ، هشت ماهه بتونم از این حالت استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا آیا راه حلی وجود دارد که من این سرویس رو کنسل کنم و همون 256 یک ساله رو فعال کنم
مخابرات که با توجه به گفته دوستان و تجربه افتضاحه پارس هم در حال حاضر همین وضعیت رو دارده وایمکس و شاتل میمونه که به نسبت بقیه بهترهنقل قول:
با درود و دو صد بدرود
آقا من پری روز حجمم تموم شد و چون جمعه قراردادم تموم میشه دیگه گیگ نخریدم !!!
Little More برام یک گیگ موقت شارز کرده .... حالا بنظرتون بعد از اتمام قرارداد پولشو ازم می گیرن یا نه ؟؟؟؟
چون عجله دارم و سریع میخام خطمو جمع کنم و برم یک شرکت دیگه .... میترسم معطلم کنن و گرنه دیگه کلامم اون طرفا میفتاد نمیرفتم !!!
ممنون می شم مهندسا جواب بدین ...
چه کسی گفته مخابرات افتضاحه؟ تنها اشکال مخابرات پشتیبانی ضعیف و استفاده از پهنای باند واقعی هست که بدرد کسایی که میخوان کمتر از 512 بگیرن نمیخوره.وگرنه تا به حال قطعی نداشته سرعت شب و روز هم یکیست؟ حق و الانصاف بهتر از اون پارس و شاتل نیست که شب بشه دیگه نمیتونی پیج باز کنی؟ یا یه روز قطعن یه روز وصل؟نقل قول:
برا چی افتضاح نی؟ سرویس 128 بالاترین سرعت دانلودش 15 هستش در حالی که 128 شرکتها زیر 100 نی!حالا کدوم افتضاحه؟در ثانی در تایم شبانه هیچ کس مشکل باز کردن پیج نداره که شما میگین.فقط سرعت دانلود میاد پایین که طبیعیه اونم دیگه کمتر از 30 نیست که باز از مخابرات بهتره.مخابرات هیچ فرقی با دیال آپ نداره.پشتیبانیشم که یه مشت بی فرهنگ نشستن انگار بات دعوا دارن و طلبکارن.در حالی که شرکتهای خصوصی باشون بدم حرف بزنی خیلی محترمانه جوابتو میدن.حالا فرق افتضاح بودن رو تشخیص بدین ودر کل گور بابای همشون از دم چه خصوصی چ مخابرات.روزی که اینترانت رفت تو پاچمون اونموقع میفهمیمنقل قول:
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید