نه عزیز اگه هر دو میزبان یا مهمان بوده باشن قرعه کشی میکنن .نقل قول:
نه عزیز اگه هر دو میزبان یا مهمان بوده باشن قرعه کشی میکنن .نقل قول:
آقا خودم پیدا کردم .قرعه کشی باید بشه . پاس هم بازی قبلش میزبان بوده .
آره
سایت پرسپولیس هم گفت که برای تعیین میزبان باید قرعه کشی بشه
وای فک کنم میفته تو همدان
اختصاصي ايرنا/ حسين هدايتي: در صورت جدايي باز هم به پرسپوليس كمك خواهم كرد
رئيس هيئت مديره تيم فوتبال پرسپولس گفت: هنوز در خصوص جدايي ام از پرسپوليس تصميم نگرفته ام اما حتي اگر از پرسپوليس هم جدا شوم باز هم به اين تيم كمك خواهم كرد.
حسين هدايتي روز جمعه در گفت و گوي اختصاصي با ايرنا، در خصوص جدايي اش از پرسپوليس اظهار داشت: هنوز هيچ چيز براي جدايي من از پرسپوليس مشخص نيست اما كمك به اين تيم بزرگ براي من افتخار است و حتي در صورت جدايي كمك خود را به اين تيم دريغ نخواهم كرد.
وي تاكيد كرد: در ايران تنها حاضرم به پرسپوليس كمك كنم و اميدوارم بتوانم در سالهاي آينده نيز در خدمت اين تيم باشم.
هدايتي در پاسخ به سئوالي مبني بر انتقال علي كريمي و تعدادي از بازيكنان پرسپوليس به استيل آذين خاطرنشان ساخت: چنين صحبتهايي دروغ ۱۳است و به هيچ عنوان انتقال اين بازيكنان به تيم ديگري مثل استيل آذين صحت ندارد.
وي افزود: اگر قرار باشد كه براي تيمي بازيكن بگيرم اين تيم پرسپوليس خواهد بود نه استيل آذين.
هدايت در پايان در خصوص وضعيت حضور وينگادا سرمربي تيم پرسپوليس براي فصل بعد گفت: درباره ادامه همكاري با وينگادا خبري ندارم و بايد چنين مسائل مديريتي را از مديرعامل باشگاه سئوال كرد نه من.
غفاری دیدار الغرافه قطر و الشارجه امارات را نظارت می کند
دیدار هفته پایانی مرحله گروهی رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان آسیا را ناظر بین المللی فوتبال کشورمان نظارت خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های الغرافه قطر و الشارجه امارات از هفته ششم رقابتهای گروه b لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه 20 می (30 اردیبهشت) در ورزشگاه الغرافه شهر دوحه قطر برگزار خواهد شد که این دیدار را حسن غفاری ناظر بین المللی فوتبال کشورمان نظارت خواهد کرد.
محمد سبخیدین از مالزی داوراین دیدارخواهد بود ضمن اینکه طارق احمد ازعراق ناظر داوری این را برعهده دارد.
در پایان هفته چهارم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان آسیا تیم الشباب عربستان با 10 امیتاز در صدر جدول قرار دارد، تیم پرسپولیس ایران با 7 امتیاز دوم است و تیم الغرافه قطر با 6 امتیاز در مکان سوم ایستاده است. تیم الشارجه امارات هم بدون امتیاز در انتهای جدول این گروه قرار دارد.
انصاري فرد: وضعيت وينگادا در پايان جام حذفي مشخص ميشود
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: صحبت درباره وينگادا در اين مقطع زماني صحيح نيست و تصميمگيري در خصوص وضعيت وي در انتهاي جام حذفي باشگاههاي ايران مشخص ميشود.
به گزارش ايرنا، عباس انصاري فرد بعد از برتري تيم پرسپوليس مقابل سپاهان در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: خيلي خوشحالم كه اين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشتيم. تمام تلاش ما اين بود كه پس از ناكامي در ليگ برتر روحيه بازيكنان را به آنها برگردانيم.
وي ادامه داد: بازيكنان براي شكست سپاهان زحمت زيادي كشيدند و به همين دليل از همه آنها تشكر ميكنم. ضمن اينكه كادرفني نيز به طور صحيح عمل كرده و عملكرد قابل قبولي داشت.
انصاري فرد در پايان در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه آيا مربي فصل بعد داخلي است يا خارجي گفت: هم اكنون صحبت در اين رابطه صحيح نيست اما ضمن احترامي كه به مربيان داخلي قائلم، شرايط پرسپوليس خاص است و ما مجبوريم بهترين كار را براي موفقيت اين تيم انجم دهيم.
تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته در چارچوب رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي ايران با يك گل از سد تيم سپاهان اصفهان گذشت تا راهي مرحله يك چهارم نهايي شود.
راه قطبی پر ستاره شد / شور تازه در فوتبال استرس زده ایران
افشین قطبی در اولین حرکت خود همه بازیکنان نامدار فوتبال ایران را دوباره به اردوی این تیم آورد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری فوتبال آسیا در گزارشی خبری با تیتر "راه قطبی پر ستاره شد"، به دعوت 41 بازیکن از سوی افشین قطبی به اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان اشاره کرده است.
دراین گزارش آمده است: " قطبی در فهرست تیم ملی ایران که پنجشنبه شب اعلام شد همه آنهایی که در اروپا بازی می کنند به علاوه برخی چهرههای فراموش شده در امارات را برای ادامه بازیهای جام جهانی دوباره فراخواند. علیرغم جوانگراییهای بوجود آمده در سال اخیر قطبی راه خود را جدا کرد و بازیکنان قدیمیتر مانند کریم باقری و رحمان رضایی را در کنار علی کریمی خبرساز قرار داد تا فهرستی متفاوت را مطرح کند."
تاکتیک روانی افشین قطبی پیش از دیدارهای حساس پیش رو مورد دیگری بود که در گزارش پایگاه خبری فوتبال آسیا بدان اشاره شده و آمده است: "فراخوان برخی نامها از امارات مانند ایمان مبعلی یا علی سامره می تواند بیش از هرچیز تاکتیک روانی مربی جدید قبل از بازی مرگ و زندگی در پیونگ یانگ باشد، حرکتی که ممکن است شور تازهای در فوتبال استرس زده ایران بوجود آورد."
نگارنده گزارش پایگاه خبری فوتبال آسیا در ادامه به محبوبیت افشین قطبی در فوتبال ایران اشاره کرده و آورده است: "قطبی که برگ برنده "محبوبیت عمومی" را در جیبش دارد فهرست جدید را چنان تنظیم کرده که نام پنهان همه طرفداران را هم در خود داشته باشد. او به این ترتیب لشگر بزرگتری برای سه بازی حساس آینده و حداقل در کوتاه مدت تشکیل داده است."
بعد از پیوستن به پرسپولیس؛
اشپیتم آرفی در گفت و گو با ایپنا: آقای گل فصل بعد می شوم
مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: از بازی درتیم بزرگی مانند پرسپولیس احساس غرور می کنم و می خواهم در فصل آینده همراه این تیم آقای گل لیگ برتر شوم.
اشپیتم آرفی در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) عنوان کرد: "از سقوط پیام به دسته اول متاسفم، اما در فوتبال همیشه چنین اتفاقاتی رخ می دهد و اتفاقا زیبایی فوتبال هم به این دلیل است.
متاسفانه شرایط به گونه ای شد که نمی توانستم دیگر با پیام ادامه بدهم از طرفی قرارداد من با پیام نیز به اتمام رسیده بود و تصمیم گرفتم تا از بین پیشنهاداتی که داستم به بهترین تیم پاسخ مثبت بدهم."
وی ادامه داد: "می دانم پرسپولیس یکی از پرطرفدارترین تیم های لیگ برتر است و دراین تیم می توانم تمام شایستگی های خدم را نشان دهم."
آرفی خاطرنشان کرد: "دوست دارم آقای گل مسابقات لیگ برتر شوم و در کناربازیکن بزرگی مانند خلیلی یکی از قدرتمندترین خط حمله های لیگ برتر را تشیل دهیم."
اگه بیافته تو تهران و ببریم می ریم با برنده ی راه اهن و تراکتور که اگه راه اهن باشه باز تو تهران هست و تا فینال راحت می ریم .نقل قول:
وای فک کنم میفته تو همدان
ولی چیزی که معلومه اینه که بازی فینال حتما رفت و برگشت میشه !