ببین از ibs میتونی تمدید کنی؟نقل قول:
Printable View
ببین از ibs میتونی تمدید کنی؟نقل قول:
اینم مدرک برای اینکه میشه تو سیترا نامحدود گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینکارایی رو که هنگام ثبت نام کردم نو پنل میکنم .512 نامحدود 1 ماهه 20 تومن:n02:
باور نمیکنی با تیم ویور نشونت میدم
بیا خودم واست 20مگ تمدید میکنم چند وقت دیگه 25مگ هم اضافه میکنیم:n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جدی گفتمنقل قول:
گفتم که اگه میخوای بیا با تیم ویور (team viewer) نشونت بدم تا بهت ثابت بشه فیک نیست
پیش شما یک مگ نامحدودم میدند؟
هنوزم باور نکردی ها؟؟؟
اخه فرشاد با پینگ 800 چطور میخواد تیم بده؟ , با دیال اپ راحت تر میتونید تیم بدید :n09:نقل قول:
نه اخه من میخوام واسه دوستان نامحدود تمدید کنم خودشون نمیخوان(فک میکنه الان میام اطلاعاتشو میبرم یا هکش میکنم.فک کنم اصلا تا حالا با تیم ویور کار نکرده)نقل قول:
این آقا فرشیدم فکر میکنه اینا فیکن
بهش میگم بیا با تیم ویور نشونت بدم که فیک نیست که ...
اگر دوستان تو سیترا هستند بگن تا واسشون نامدود تمدید کنم(اگه میخواننن)
بله درست میگی تیم ویور امکان -- و ... نداره تازه هر کاری هم کنی طرف مقابل میبینه و اگر دید داری جای ناجوری میری میتونه دسترسیتو محدود کنه:n09:نقل قول:
من تا یک ماه پیش زیاد ازش استفاده میکردم برنامه فوق العاده خوبیه
اما مشکل اینه که الان با این پینگایی که ما داریم و حدود 900-800 هست نمیشه تیم داد
---------------------------------------------
فرشاد الان max rate رو واست زده چقدر؟
پشتیبانی اکسین که فکر کنم یه اقاهه بیشتر نیست،واسه جریان قفل شدن ایپی اول گفت مودمو بدونه اسپلیتر بزن،گفتم ای اقا ایپی عوض نمیشه چکارِ اسپلیتر داره خو بعد گفت پورتتو ریست میکنم آیپی عوض شه ولی اگه درست نشد یا پهنای باند منطقه کمه که سرعت پایینه یا رنج آیپی که واسه منطقتون گذاشتن کمه،خلاصه نفهمیدیم آخر این مشکل جریانش چیه،بعید میدونم با تعویض پورت هم واسه ما درست بشه:n26: